summer3

33 лесни трика за бързо отслабване

sport

                                    Здравейте, скъпи приятели!

Почти няма жена или мъж, които да не са се борили с излишните омразни килограми. Колко диети опитахте?! Може би се уморихте да търсите изход от тази борба и сте отпуснали ръце безразлично.
Причината е, че всеки организъм е различен. Няма уникално средство, което да помогне по един и същ начин на всеки. Аз събрах опита на голям брой манекенки, звезди и обикновени хора. Ще се опитам да намеря отговор на Вашия вълнуващ въпрос как да си върнем неотразимата осанка.
Списъкът е дълъг, защото трябва да изберете точно това, което ще Ви подхожда и ще се наложи да правите експерименти. Но не се отказвайте, защото има варианти за всеки. Важното е, че не се налага да полагате усилия.
Започнете с малките навици.
1. Когато пазарувате в магазина, постарайте се да плащате с налични пари. Разплащането с карта води увличане и товарене на кошницата с излишни продукти. После се чудите защо ръцете са Ви станали толкова дълги от мъкнене на торбите.
2. Мразите диетите. Не ги прилагайте всеки ден. Достатъчно е да ги съблюдавате в понеделник и четвъртък.
3. Разделете порцията на две. Приберете втората половина или я споделете с колежката. Така ще поемете по-малко калории и ще се почувствате сити след 20 минути. На другия ден нека колежката се погрижи за обеда.
Внимавайте, когато излизате на заведение.
4. Не излизайте гладни да се забавлявате. Закусете преди това в къщи. Така няма да направите лошо впечатление, че сте лакоми. Внимавайте какво си поръчвате, защото когато сме в заведение или на гости сме склонни да изяждаме повече калории.

caffe1
5. Не поемайте излишно количество захар. Пийте кафето по възможност с едно пакетче захар. Захарта се крие на най-неочаквани места. Например в киселите подправки. Прочетете етикетите на продуктите с домати и ще се учудите, че почти всички имат захар. Даже любимият Ви кетчуп.
6. Въздържайте се, когато Вашите колеги и приятели си поръчват към кафето кекс, торти и петифурки. Поръчайте си просто кафе без сметана.
Не забравяйте да пиете вода.
7. Наложете си сух режим на алкохола. Той е много калоричен, възбужда апетита и пречи на разграждането на мазнините. Заменете всички подсладени напитки с вода. Така ще си спестите поемането на 500 калории.
8. Приемането на 8 чаши вода на ден ще Ви помогне да намалите по-бързо излишните килограми.
9. Пийте винаги, когато почувствате, че сте жадни. Тези, които обичат водата, отслабват много по-бързо от другите, дори ако се хранят с еднаква храна.
Помолете близките да Ви контролират.
10. Избягвайте да се парфюмирате с трайни парфюми. Същото важи и за парфюмираната козметика. Всички миризми събуждат вашата чувствителност и вълчи апетит.
11. Не се навирайте често в хладилника. Напомняйте си, че трябва да се ограничавате от излишно хапване на сладолед или друго сладко. Ако чувствате силен глад, изяжте един плод.
12. Залепете си бележка към колко килограма се стремите или фотография, когато сте били слаби на вратата на кухнята и на хладилника.
Спрете гладуването.
13. Закусвайте всяка сутрин. Това ще увеличи метаболизма Ви и ще Ви предпази от преяждане през деня.
14. Прегърнете правилното хранене. Тези, които гладуват, а после си дават ваканции и се отпускат, нищо не постигат. Дори си връщат старите килограми и малко отгоре.
15. Мнението на специалистите показва, че калцият ни помага да отслабнем. Затова не пренебрегвайте обезмаслените млечни продукти като извара, кисело млеко и сирене.

mliako
Купете си кантар.
16. Ако контролирате теглото си всеки ден, имате възможност да вземете по-бързо мерки при всеки излишен килограм.
Направете експеримент.
17. Изяждането на един грейпфрут, ще Ви помогне по-бързо да стопите излишните мазнини. Хапнете преди това една бисквита, защото на гладен стомах може да имате проблеми с този фантастичен плод.
18. Срещали ли сте дебел вегетарианец? Разбира се, че няма такъв. Опитайте се да се откажете от свинското и друго тлъсто червено месо, докато постигнете желаните килограми.
Хранете се разумно.
19. Закусвайте между храненията с ядки или плод. Контролирайте количествата. Всяко прекалено нещо е вредно. Ако изядете килограм банани, неминуемо ще напълнеете.
20. Супата на обед, ще намали поетите калории и ще Ви заситят. Избягвайте крем супите.
21. Малко лютива подправка ще помогне за изгаряне на калориите. Но не прекалявайте, защото може доведе до изостряне чувството на глад и да Ви увеличи апетита.
22. Постарайте се плодовете и зеленчуците да бъдат повече от половината Ви храна през деня. Избягвайте много сладките плодове, особено гроздето, което е много калорично. Като пример мога да Ви кажа, че 1 литър гроздов сок може да замени нуждите от поетите калории за цял ден.
Наложете си да се движите.

fizcultura rak
23. Ако не Ви харесва да ходите на фитнес или сами да тичате, запишете се в някоя група за колективен спорт. Така ще Ви бъде по-интересно. Ще може да споделяте помежду си кой какво е постигнал. Съгласете се, че подобни неща в социалните мрежи могат да коментират само известните личности.
24. Намерете си другар по съдба, с който ще Ви е по-весело да ходите на тренировки. Така няма да пропуснете занятие, когато Ви мързи. Друго е когато те чакат.
25. Не ходете навсякъде с колата. Оставете я в гаража и идете до приятелите си или магазина пешком. Купете си велосипед, ако разстоянието е по-дълго.
Забранете си вредните неща.
26. Не се изкушавайте да хапвате тук бонбони, там малко чипс. Всичко това Ви се лепи.
27. Забравете белият мек хляб и другите произведения на бялото брашно.
Не се лишавайте от забавления.
28. Не се въздържайте да танцувате. Послушайте сърцето си и вашите бедра ще Ви бъдат благодарни.
29. Разхождайте се на чист въздух винаги, когато имате възможност. За да изгорите повече калории, просто ускорете ритъма на крачките си.
30. Спете най-малко по 8 часа. Ако имате възможност направете нощния сън на 10 часа. Това е сигурна гаранция за отслабване, защото организмът се възстановява и гори калории по време на сън. Не ставайте нощем да хапвате сладолед, както прави моята приятелка.

gshkaneu
31. Не се въздържайте от секс. Това е страхотна гимнастика, която гори излишните калории.
Намерете си хоби.
32. Когато ръцете и умът Ви са заети, не се сещате да ходите до хладилника. Особено ако заниманието е интересно. Когато пиша статия, свекърва ми идва и ми носи ядене в стаята. Непрекъснато ме пита какво още искам да ям. Не се сърдя. Тя просто иска да бъда здрава.
33. Измийте си веднага зъбите след вечеря. Така ще се въздържите да домъкнете кутията с шоколадови бонбони в спалнята.
Накрая искам да Ви кажа най-главното. Никога, когато сте ядосани не посягайте да се храните! Това е най-лошият вариант. В яда си ще изядете колкото еди великан и наистина ще придобиете неговия образ!

До нови срещи! Бъдете здрави, стройни и с красива осанка!

Один комментарий к “33 лесни трика за бързо отслабване

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *