angel1

4 доказателства за Вашия Ангел-Хранител

angel3

Здравейте, драгоценни!

Днес след великият празник на Света Богородица, ще поговорим за някои неща, които ни удивляват и ни се струват свръхестествени.

След Кръщене, всеки човек получава Ангел-Хранител, който в продължение на целия му живот се грижи за него и го пази.

Ние не всякога вървим в правилната посока. Ако послушаме нашият пазител, животът ще ни се развие по друг начин.

Както искате наричайте силата, която ни води през живота- Бог, Вселена, Интуиция, но основния ни покровител, който ни е даден само на нас и изпълнява Божията мисия е Ангелът- Хранител.

Понякога ни се струва, че него го няма и че ни е забравил.

В минутите на тъга и нещастие ни се иска да почувстваме опората на Висша сила или на нашият Ангел.

Ако ни се случва нещо лошо, това не значи, че нашия Ангел-Хранител ни е напуснал. По-скоро в момента той се занимава с решение на някой Ваш проблем и иска да Ви помогне и да Ви даде знак за това по някакъв начин.

Но хората толкова се задълбочават в своето нещастие, лошо настроение и неудачи, че не забелязват знаците, които им дава Ангелът.

Ето 4 признака, че Вашият Ангел-Хранител е до Вас и се мъчи да Ви помогне:

  1. Прекрасни сънища

Ако сте сънували красив и вълшебен сън, събудили сте се с усмивка и чувство на лекота, Вашият Ангел се грижи за Вас и иска да се почувствате сигурен и защитен.

  1. Потокът от информация

angel2

Спохожда Ви неприятна ситуация. Вие сте обсебен от желание да я превъзмогнете. Всичките Ви мисли са заети как да излезете от положението и да решите проблема по най-благоприятен начин.

И изведнъж от познати, от вестника, от телевизора почвате да чувате за същото нещо, което Ви тревожи.

Например имате здравословен проблем. Същият ден по телевизията виждате реклама на лекарство, което може да Ви помогне или я намирате във вестника.

Това показва, че Вашият Ангел-Хранител е до Вас и се опитва да Ви каже как да решите проблема си. Разкрива, че всичко може да се разреши и от Вас се иска само да направите няколко крачки.

  1. Усещане и чувство

Ангелът-Хранител общува с Вас чрез интуицията Ви. Обръщайте внимание какво иска сърцето Ви, а не закоравелия разум, ограничен с редица догми. Вашият Ангел говори чрез душата Ви. Той непрекъснато Ви дава знаци и ако нещо интересно Ви се случи няколко пъти, помислете защо става така. Вашият защитник Ви дава знаци да го чуете.

  1. Повтарящи се проблеми

Някои неща се повтарят периодично във Вашия живот. Вашият Ангел е далновиден и може да види какво предстои да се случи.

Той поучително Ви праща проблеми, чието решаване ще Ви накара да придобиете сила.

Ако често се натъквате на нещо неприятно и едни и същи неща Ви изкарват от равновесие, то Ангелът Ви изпраща съобщение, че трябва да се борите и решите този проблем. Ако не го направите, урокът непрекъснато ще се повтаря, докато не се вземете в ръце и не изчистите един път завинаги този проблем

Не мислете, че сте сам! Бъдете бдителни за знаците, които Ви се дават! Ще се уверите, че вашият Ангел- Хранител е винаги до Вас.

Как да обуваме с Ангела- Хранител?

Може би ще Ви се стори чудно, но Вашият Пазител всеки ден Ви изпраща знаци, а Вие разсеяни не ги забелязвате.

В преследването на парите, хората са станали нечувствителни и не виждат заслепени какво става около тях.

  • Започнете да обръщате внимание на дребните неща около Вас, в тях се крият много повече неща, отколкото си мислите. Отворете очи за причинно-следствените събития в ежедневието. Ако Ви се е случвало да не послушате интуицията си, а разума и това Ви е довело на грешен път, то е време да промените нещата.

angel

  • Говорете наум или на глас, когато сте сами, със своя Ангел- Хранител. Разкажете му за Вашите емоции, неудачи и постижения. Той непременно ще Ви покаже най-добрият вариант за решаване на неприятностите.
  • Тревожи ли Ви нещо? Разкажете го преди сън на Ангелът-Хранител и го помолете на другия ден да Ви даде знак как да постъпите. На сутринта повторете молбата си. Вършете ежедневната си работа и бъдете наблюдателни. Решението на въпроса ще дойде от някъде- от заглавието на вестника или картинка, а може би от случайно чута фраза. Вие ще познаете знака.
  • Вършете добри дела. Бъдете усмихнати и Вашият Пазител още повече ще Ви закриля.
  • Не мислете негативно и за лоши неща. Вашият пазител си записва всичко, което си пожелаете и го изпълнява. Ако си мислите колко е проклет началника Ви, жена ви е грозна и лоша , желанието Ви се записва и Покровителят го изпълнява.
  • Доверете се на Висшия разум и ще живеете в хармония с природата, хората и Вселената.

Бъдете щастливи! Споделете в социалните мрежи!

Один комментарий к “4 доказателства за Вашия Ангел-Хранител

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *