5 неща, от които трябва да се избавите

wardrobe

                                          Здравейте  приятели!

Гардеробът е не само част от имиджа, той ни дава самочувствие, увереност и разкрива нашето отношение към света. Понякога се отрупваме с много разнообразни шарени парцали и вещи, за които не си даваме сметка каква енергия ни носят.

За да не си навличате неприятности, днес ще Ви посъветвам на какво трябва да обърнете особено внимание.

Изхвърлете незабавно от гардероба си!

  1. Дрехи от чужд човек.

Много поверия са свързани с чуждите предмети и дрехи. Това е защото облеклото се явява като наша втора кожа. То записва нашите емоции. Отначало почват малки неприятности, досадни недоразумения, после се чудим защо не ни върви и дали сме урочасани.

 Избавете се от непознати вещи и истории. Така ще се съхраните от разрушение и намеса във  вашето биополе и енергетика.

Знам, че ще бъда линчувана от любителите на втора употреба дрехи. Но дори да си купите почти нови парцали от там, те ще носят отново заряд негативна енергия, защото са отхвърлени от собствениците им. Не подскачайте от удоволствие ако намерите малката черна рокличка на „веселата вдовица“.

Когато бях бременна, моята свекърва ми уши страхотна стилна рокля. По онова време нямаше специализирани магазини. Аз се сдобих с прекрасно момиченце. Мои познати дами, които бяха на път да станат майки, ми отправяха молба да им  услужа с красивата рокля. Без да си кривя душата, мога да Ви кажа, че всички се сдобиха с женски рожби.

 Препоръката ми е да купуват весели цветни неща, защото те са били собственост на хора, които са носили положителен емоционален заряд.

  1. Дрехи и предмети на починал.

Съветът на всички ясновидци е да изгаряме личните вещи на умрелите. Те няма да ни донесат радост и щастие. Напротив може да ни лепнат неприятности в семейството, да загубим работа, да получим здравословни проблеми, не дай БОЖЕ!

Да не говорим за сънищата, когато покойникът ни се явява и пита: „Защо не заши падналото копче от пижамата ми?!!“

Колкото за семейните скъпоценности, просто трябва да ги „пречистим“ със светена вода и да прочетем над тях молитва. Трябва да ги помолим да не ни причиняват зло, защото не сме имали лоши чувства към предишния собственик.

  1. Вещи, които Ви напомнят негативни емоции.

В живота на всеки човек има падения надолу и полети към върха. Може да прозвучи суеверно, но ако забележите, че в определен тоалет Ви се случват периодично неприятности, просто се избавете от него. Дрехите „запомнят“ изживените емоции и Ви карат по коварен начин да ги почувствате отново.

Прощавайки се с миналото, не се обръщайте назад.

Не използвайте втори път булчинската рокля на разведена двойка. Ще Ви сполети същата участ.

Ако сте били нападнати за обир с любимата чанта и не са успели да Ви я изтръгнат, знайте че действието ще се повтори непременно. Не ходете като сврака накичена с лъскави елементи по тъмно. Бандата в квартала е една и съща.

Спомних си за един случай, когато минувач, облечен в дълго черно палто, бе нападнат и нахапан от куче. Оказа се, че кучето е било жестоко бито от друг, облечен в подобно облекло. А какво да говорим за човека, който е по-злопаметен и помни много дълго, щом най-добрият приятел на човека може да реагира по този начин.

  1. Неудобни обувки.

Мъдрите китайци казват, че младостта и здравето почва от стъпалото на крака. Всеки желае да изглежда добре до дълбока старост, затова носете удобни обувки. Така ще крачите с бодра крачка през жизнените препятствия.

Помислете си как изглеждате с изкривено лице от убиваща обувка! Да не говорим какъв имидж ще покажете пред бъдещият работодател, куцайки като ранена антилопа върху 12 сантиметра червени токчета.

  1. Черни, сиви ,тъжни траурни и бабешки одежди.

Не се бойте да дарявате на света радост от Вашите весели цветни краски.

Тъмните краски имат място при определени случаи. Но ако носите непрекъснато сиви и черни цветове, изтривате с вълшебна палка Вашата индивидуалност. Превръщайки се в Черната монахиня, облечена в широки одежди, рискувате да останете стара мома, защото мъжете се страхуват от прекаленото целомъдрие.

Пък ако срещнете обожател, той ще Ви замъкне в някоя секта, на която принадлежи и ще превърне живота Ви в кошмар.

По –добре се облечете в бяло, ако не харесвате цветни дрехи. Така ще блестите от чистота и свежест. Не забравяйте да гледате рекламите по телевизията кой препарат пере най-добре на този момент. Това ще Ви доведе на мисълта, че колкото е повече повтаряна рекламата, повече пари струва препаратът.

Най- добрите неща не се нуждаят от реклама. Имаше един лаф: „Умря циганката, която ме хвалеше!“

Затова си изберете стил и бъдете верни на него. По-добре малко, но хубави одежди, отколкото много некачествени боклуци.

Изборът на правилна дреха може да Ви помогне да постигнете мечтата си, да донесе благополучие и по-добро здраве с естествени материи.

Бъдете щастливи!

Ако сте намерили нещо полезно, споделете статията в социалните мрежи!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *