6 най- късметлийски зодии

зодия

                          Здравейте скъпи приятели!

Днес ще поговорим за зодиите, които имат голям успех!

Проверете колко сте любимци на СЪДБАТА.

Някои се раждат с късмет, а други са неудачници. Колкото и да е парадоксално, дали сте късметлии зависи от разположението на звездите в мига, в който сте се раждали.

Днес ще Ви разкрия тайната кои зодии са на щастливците и да не бъдат другите зодии обидени, ще им разкажа в какво се състои успехът на другите.

Зодиите с най-голям късмет:

ОВЕН /21 март- 20 април/

На Овена практически му върви във всичко! Тези хора имат късмет, както в любовта, така и с парите. И това е защото Съдбата ги е избрала за свои любимци и регулярно им подхвърля това, което ние наричаме щастлива случайност. Ако пред тази зодия се появи някаква трудност, покрай тях по някаква „случайност” се появяват познати или непознати хора, които решават възниквалите проблеми или в крайна мярка показват правилното направление на нещата. На овните им върви в хазарта. Не защото са много големи и упорити играчи, а защото при тях е важен самият процес на играта, а не паричния резултат.

Овните постигат победи и във финансовите, интелектуалните и спортните битки. Тяхната тактика и стратегия рядко е неудачна, но ако това се случи, тяхната Кръстница Фортуна помага на своите фаворити.

СКОРПИОН /23 октомври- 21 ноември/

Съдбата е надарила толкова щедро с таланти Скорпионите, че на тях късметът просто не им е необходим. Тези хора се оказват винаги на нужното място в нужното време. Те винаги реализират своя потенциал. Това се касае до кариерата, любовната сфера и откриване на всевъзможни тайни и секретни информации. Те могат да избягват всякакви опасности и обичат да си играят с огъня.  Харесват прилива на адреналин и успяват виртуозно да се спасят от своите главозамайващи и опасни авантюри.

Съдбата пази тези, които обичат да рискуват. Представителите на тази зодия наистина са щастливци, попадайки там, където се гъделичкат нервите и излизат сухи от водата.

СТРЕЛЕЦ /22 ноември- 21 декември/

Те са любимци на Съдбата. Желанията им се изпълняват, както съзнателните, така и подсъзнателните. Техните потребности се изпълняват по вълшебен начин и това не удивява самите тях и тези, които достатъчно ги познават. Тяхната съдба се нарежда по най-благоприятен начин, даже те да не полагат никакви усилия. Стрелците винаги намират повече, отколкото губят. Покрай тях винаги се намират хора, готови да им дадат любов, материални блага, приятна компания и интересна доходна работа.

Ако в някоя сфера се появи неудовлетворение, веднага в друга се явява компенсиращо действие.

КОЗИРОГ /22 декември- 19 януари/

Късметът на Козирога просто не може да се опише. Понякога се създава впечатление, че Съдбата специално им хвърля в краката разнообразни съкровища, при това го прави в прекия смисъл. Представителите на тази зодия намират на улицата разни ценни неща като бижута, пари, понякога портмонета или полезни неща за дома.

На Козирога му върви в деловите предложения, даже в тези, които в първия момент му се струват неудачни.

В любовта също му върви, въпреки че често не го забелязва или не се възползва от шанса си.

ТЕЛЕЦ /21 април- 20 май/

На Телеца невероятно му върви в любовта. И мъжете и жените от този знак знаят как да съблазнят другия пол. На представителите на тази зодия им върви във всички финансови операции. Парите ги обичат и идват от различни източници- своевременно се случват удачни комерчески сделки.

Появяват се хора готови да помогнат за „красивите им очи” и неочаквано могат да получат наследство. Освен това Фортуна регулярно и по мистичен начин им поднася запознанства, които ние наричаме „ Върхът на сладоледа”.

РАК /22 ЮНИ- 22 ЮЛИ/

На Раците им върви в доходни сделки. Те интуитивно чувстват къде могат удачно да вложат пари, а къде не си струва. Понякога се създава впечатление, че самата Съдба направлява ръката им и пази техните вложения. Представителите на този зодиак се разоряват много по-рядко от другите зодии. Освен това Раците са истински късметлии в семейния живот. Те по-често от другите съхраняват своя брак и съумяват да го направят щастлив.

В какво им върви на другите зодии?

БЛИЗНАЦИ / 21 май- 21 юни/

Съдбата им помага ако има да продадат нещо или да убедят някого в своя избор. В главата им идват много бързо убеждения, на които другите не могат да устоят. Късметът идва при тях, когато просто не се вижда изход от ситуацията. Всичко се преобръща в тяхна полза. Върви им в паричните сделки, но само в краен случай, когато се окажат с празни джобове. Появяват се роднини или приятели, които им предоставят средства много повече от очакваната сума.

ЛЪВ /23 юли- 22 август/

Съдбата помага на Лъвовете в творчеството. Ако представителят на този зодиак е надарен с някакъв талант, той непременно ще ги реализира и ще се прослави. При това при него отново и отново ще се дава възможност да разкрива своя талант. Важно е само да не пропуснат техните предоставени възможности.

Лъвовете са обградени с добри хора. До тях има непрекъснато хора, които ги глезят, поддържат, помагат, изказват възторг и угаждат на капризите им. Всичко това се оказва за Лъвовете като източник на сили, вдъхновение, нови знания, което си е голям късмет.

ДЕВА /23 август- 22 септември/

При Девите късметът действа по особен начин. Всичко, което могат е резултат на къртовски труд. Впрочем, можем да кажем, че на тях им е провървяло да получат при раждането си тези качества, които не притежават другите знаци на Зодиака- педантизъм, желание всичко и винаги да се прави правилно, умение да достигнат до истинската същност на това, което ги вълнува. Именно тези качества им помагат да достигнат съществени успехи.

ВЕЗНИ /23 септември- 22 октомври/

Везните не са от най- любимите на Съдбата, въпреки че тя често им подхвърля неочаквани придобивки, удачни стечения на обстоятелствата и внезапно обхождащи опасности.

Затова пък представителите на тази зодия по рождение притежават силна харизма — те могат да очароват обкръжението си, което с удоволствие поема техните задължения, изпълнява вместо тях сложни задачи или се стреми да ги глези с приятни изненади.

ВОДОЛЕЙ /20 януари-18 февруари/

На Водолеите им върви в хазартните игри и в различните лотарии. Те печелят много по-често от другите хора. Фортуна е винаги на страната на този знак. Печалбата за тях не е самоцел. На Водолея му харесва адреналина получен в самия процес на играта, те се опияняват от самата игра, а не от крайния резултат.

Водолеят е късметлия във всяко ново нещо, което се касае до нова полезна информация- случайно дошлите до тях сведения практически винаги намират приложение и принасят изгода.

РИБИ / 19 февруари- 20 март/

Рибите заемат особено място в класацията на късметлиите. При тях ако Съдбата им даде нещо, то веднага им отнема друго. Това се проявява даже в дреболиите. Например ако намерят пари, то ще се счупи нещо в къщи. Ако спечелят на лотария, може да си загубят портмонето.

Късметът на Рибите е, че по рождение имат мистична власт над хората, което винаги им помага да плават в правилна посока. Даже в най-трудните ситуации ще се намери кой да помогне поради силното излъчване на Рибите. Даже да се откаже нещо на тези представители на Зодиака е просто невъзможно.

До нови срещи, скъпи приятели! Очаквайте нови интересни статии за зодиите. Споделете в социалните срещи! Сложете знак, че харесвате статията!   

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *