7 причини да не ни върви?

доброта, любов

 

Съществуват 7 основни закона, чрез които живее Вселената. Невежеството им не е извинение. Знанието — ще помогне да не се правят грешки, да се постигне хармония и да се живее щастливо.

 1. Законът на празнотата.

Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите си обувки. Ако имате нужда от нови дрехи, почистете гардероба си. Трябва доброволно да се разделиш със стереотипите си. Новото идва само когато се отървете от старото.

 1. Право на обмяната.
  Бъдете готови да се откажете от нещо, което притежавате, за да получите нещо, което желаете.
 2. Законът на въображението.
  Първо трябва да дадете просперитет на въображението си. Направете описание на вашия идеален ден и не го показвайте на никого, освен на този, на който имате доверие. Запазете това описание някъде под ръка и го прочетете в свободното си време.

 1. Законът за творчеството.

Човек може да постигне просперитет чрез енергията на своето мислене, интуиция и въображение.

 1. Закон за даването и получаването.

Ако дадеш нещо обратно, то се връща десетократно. Когато получавате обезщетения, много е важно да ги споделите с другите. Ако имате подарък и не го използвате, тогава обиждате вашата Божествена същност. За да се отнасяте към вашите способности с уважение, трябва да се радвате на подаръците и да ги споделяте с другите. Ако направите това, ще привлечете още повече ползи за вашия живот.

 1. Законът за десятъка.

Вселената винаги ще поема своя десятък. Това е само закон за благодарност към източника на подкрепа — 10% от всичко, което имате. Никога не знаеш как ще ти се върнат десятъците. Парите са често срещано явление. Но тя също може да дойде под формата на помирение с някого, с нови приятелства, под формата на възстановяване и т.н.

 1. Законът за прошката.

Ако не можете да простите на хората, не можете да приемете богатството си. Ако душата ви е изпълнена с омраза, любовта не може да намери място в нея. Трябва да се отървете от негативните чувства, които ви поглъщат и не ви дават спокойствие.

Споделете в социалните мрежи, за да помогнете на добрите си приятели да бъдат щастливи!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *