7 храни убиват секса

man

                          Здравейте приятели!

Днес ще поговорим на една интересна тема, която може би вълнува доста хора, особено мъжете. Те нашите любими половинки са най-уязвими на тази тема. Докато ние жените можем да се направим на героини от сапунен сериал.

И така ВНИМАНИЕ—Какво не трябва да ядем преди секс!

  • ЕНЕРРГИЙНИ НАПИТКИ

За прилива на бодрост ще трябва да заплащате с подуване на стомаха и оригване. След 2 часа веселието се превръща в лошо настроение, умора и вялост. Ако наистина искате да си възвърнете формата и настроението, не пийте повече от две дози/това е допустимата норма на ден/.

В противен случай рискувате да правите секс с бумтящо сърце, прекомерно изпотяване и гадене.

  • СИРЕНЕ

Експертите нарекоха кравето сирене убиец на либидото.Работата е в това, че в сиренето често се добавят антибиотици, които нарушават производството на полови хормони. Някои сирена предизвикват прекомерно усещане на тежест и подуване.

  • ЧЕРВЕНО МЕСО

Учените казват, че за усвояването на червеното месо се изисква прекалено голяма доза енергия от организма. А в момента тази енергия ще Ви е нужна за друга цел.

Може да възникне ферментация в дебелото черво и по време на секс стомахът да Ви се подуе.

Представете си как ще изпускате „пара”и неприятни звуци от „всички канали”.

  • АЛКОХОЛ

Не спорим, че няколко чашки шампанско или вино ще Ви отпуснат и разкрепостят в държането. Да не говорим за твърдия алкохол.

Но съвсем скоро ще станете сънливи, бавни и умислени като мисирки.

Алкохолът намалява чувствителността на нервната система, особено към допир. Това няма начин да не развали атмосферата на интимност и води до риск да бъдете изритан от матрака.

  • БОБ

По принцип това е добър и полезен продукт. Бобовите растения са богати на фибри, почистват стомаха и червата, премахват токсините и „лошия” холестерол. Но освен целулоза съдържат и захари, поради които се натрупват газове в дебелото черво.

  • БРОКОЛИ

Появява се същият проблем като при бобовите растения! След диетична и полезна вечеря, в леглото може да се окажете трима: Вие, партньора и газовете в стомаха.

  • ФАСТФУД

Бързото хранене има високо съдържание на сол, което води до задържане на течности и метеоризъм. Храната е трудно смилаема и води до вялост и мързеливост.

В КРАЙНА СМЕТКА : „КАКВО МОЖЕМ ДА ЯДЕМ?”

Учените препоръчват риба, подправки, зеленчуци, плодове, ядки и яйца. Всички тези храни повишават либидото.

Експертите смятат, че възбудата се усилва от ароматите на мента, ванилия, канела и шоколад. Не се притеснявайте да поканите партньора на среща в сладкарница вместо в дискотека.

До нови срещи, скъпи приятели! Споделете в социалните мрежи!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *