ЗА МЕН

37849287_1732898206779945_2773230292486324224_o

              Здравейте,мили приятели!

Искам да ви се представя. Казвам се Валентина. Как реших да пиша на тази тема. Аз съм на много години и както виждате на снимката не съм стара баба, въпреки че имам внуци. Като гледам повечето хора на моята възраст как изглеждат-пълни, отпуснати, с бели коси и без мечти, ми става тъжно. А тези, които са се грижили за себе си-жизнерадостни, усмихнати и с планове за лятото. Не желая вие да станете като първите, които се чувстват нещастни и вече са решили, че животът е почти приключил.

Природата е дала на всеки здраве и красота, но не по равно. Когато човек се грижи за външния си вид-поддържа кожата си, косата, мускулите в тонус-към 30 годишна възраст нещата се изравняват. И тези , които не са получили толкова от природата, колкото биха желали, изглеждат като тези, които са били получили в повече като дар. По-нататък на 40 години, нещата се обръщат в полза на тези, които са отделяли време за себе си.

Ние се борим с живота, за да оцелеем.Но трябва да се борим и с годините, за да удължим младостта в нашите сърца,което се постига със здраво тяло и с приятен външен вид.За да бъдем уверени в себе си, трябва да изглеждаме добре.

Ако ви харесват моите статии,може да се абонирате и да получавате известия за нови статии.

ЗА МЕН: 4 комментария

  1. eebest8 seo

    Awesome post. I’m a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a regular visitor for a long time.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *