hair5

Как без думи да свалим мъжа

love

                               Здравейте, мили момичета!

Някои млади момичета ме питат как да покажат на някой съученик или колега, че го харесват. Винаги съм мислила, че младото поколение няма такива проблеми и че ги знаят тези неща от детската градина.

 Но явно съм се заблудила, защото не всички момичета висят на вратовете на момчетата в междучасието. Пък като гледам колко хубави момичета са самотни, сериозно се замислих.

 Нямам много голям опит във флиртуването, винаги съм чакала първо кавалерът да ми обърне внимание, както ме е учила мама, за съжаление. Така не можах да се запозная с момчето, което харесвах в пубертета.

По този повод изгледах няколко филма със сцени на флиртуване от жените и открих от какво най-много се впечатляват мъжете.

Първото нещо, с което ще накарате мъжа да Ви обърне внимание е:

  1. С поглед

Ако се огледате наоколо и прецените как Ви гледат хората и какво изпитвате от това, ще разберете, че с един поглед може да се разкрият много неща. С поглед може да привлечем внимание, да заинтригуваме, може да играем, да съблазняваме.

Обикновено погледът към човек се задържа 3 секунди и се отклонява настрани. Задържането на погледа може да се отчете като агресивност, нахалство и невъзпитание. Зависи също и с какво изражение се гледа към човека и какви чувства бушуват в нас.

 Ако задържим нежно и  заинтригуващо по-дълго този поглед, попадаме в интимната зона на човека.

За да предизвикаме интереса на срещуположния пол, първо задържаме погледа в очите му, след това бавно го спускаме надолу до обувките и пак  го връщаме обратно нагоре. Така показваме, че ни е интересен обекта срещу нас. Вие не правите никакви крачки към него или нея. Това важи и за жените, и за мъжете.

Ако всичко това се прави елегантно, без нахалство,  мъжът го приема подсъзнателно. В съзнанието му се проявява интерес към  момичето  и той си мисли, че интересът към нея е възникнал в неговата глава.

Тези мъже, които познават женската психология, ще си кажат: „Тя ми даде зелен светофар!” Но за щастие не всички мъже мислят така. Повечето ще помислят, че те са  харесали нея между другите девойки и ще пристъпят първи.

Друг начин на игра с очите:

Мъжът трябва да е встрани от нас. Поглеждаме надолу към земята, после към мъжа/встрани/, после към нещо в ръцете Ви и връщате погледа към момчето. По тоя начин потвърждавате Вашия интерес.

Тренирайте!

  1. С усмивка

Това е много мощна покана към приятелство. Способ да привлечем положително внимание. Това е начин да разположим мъжа да направи крачка към Вас.

Усмивката трябва да е лека, непринудена, предразполагаща, игрива и мъжът трябва да почувства, че е безопасност ако Ви заговори.

Съгласете се, че има агресивни жени, които посрещат ухажорите с чанта по главата.

  1. Скрити сексуални сигнали

hair

Подсъзнателно мъжът проявява сексуален интерес. Това е първото нещо, което привлича мъжкия пол.

  • Игра с предмети

Ако имате някакви украшения по Вас. Например обици, гривна, медальон, бавно ги опипвате и си играете с тях. Вие привличате вниманието на мъжа към красивата си шия като я докосвате и към гърдите си, които се намират непосредствено под огърлицата.

Мъжът подсъзнателно разбира, че излъчвате положителна женска енергия и е готов да дойде при Вас.

  • Косите

Няма значение колко са дълги косите Ви. Ако са къси, поправете си прическата като срешете с пръсти косата си и после я нагласете с непринудени движения.

Ако косата е дълга, може да си играете с кичурите и да ги навивате на пръста си.

Всички жестове, с които поправяте външния си вид, привличат мъжкия взор.

  • Полюляване на краката.

Ако сте седнала, кръстосайте краката. Изуйте елегантно обувката си, особено е ефектно ако сте с токчета, полюлявайте обувката си закачена на горния крак. Това особено привлича и хипнотизира мъжкия поглед. Няма значение какви са краката Ви- дълги, къси, слаби или дебели. За мъжете в момента няма значение, защото техните крака са много по-различни.

  1. Навлизане в личното пространство на мъжа.

Всички имаме лично пространство. При различните хора е различно. Обикновено е от 45 сантиметра.

Може да навлезете внимателно в личното пространство на мъжа. Ако мъжът Ви гледа и проявява интерес, може да се приближите.

За да се приближите може да измислите някакъв повод.

  • Например Ви трябва някаква вещ близо до него. Ако сте на коктейл, може да е чаша. Ученичката може да поиска учебник или химикал. Оставам на Вашата фантазия.

love4

  • Може да поискате някаква помощ от него. Може да изтървете чантата си и заедно да съберете гримовете.
  • Или да помолите да предаде нещо на друг и се приближавате да му го дадете в ръцете.

На този етап мъжете поемат инициатива да говорят, тъй като Вие сте им дали повод, да направят това.

Ако мъжът не Ви е заговорил, но Ви докосва без да иска или прави друг жест на сближаване, може Вие да почнете разговора.

Мили, момичета, не живейте по старите аристократични норми и да чакате мъжът пръв да направи крачка.

Ако нещо Ви харесва в живота, вземете си го. Никой няма да Ви го поднесе на поднос. Харесва ли ви някой мъж, опитайте се да се сближите с него. Ако не го направите, после ще си мислите, че сте изтървали „нещо ценно” и ще съжалявате. Макар, че влюбените винаги идеализират нещата. Ако мъжът не струва, поне сами се уверете в това.

Желая Ви успех! Споделете с приятелки, ако са срамежливи!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *