piling

Как да изглеждаме млади и красиви

sport1

              Здравейте , мили момичета!

Днес ще Ви разкрия няколко основни секрета, които ще Ви поддържат формата през всички години. Запишете си ги някъде и не ги забравяйте. Те ще Ви помогнат да изглеждате и да се чувствате като кралици.

Ще започнем с най-трудното за повечето хора!

 Физическо натоварване.

Трябва да изберете такъв спорт или упражнения, които Ви допадат. Не бива да правите нещо, което не Ви харесва.

Ако искаш денят Ви да започне добре, не правете това което не Ви се иска да правите. Не правете гимнастика ако мразите това. Не махайте с ръце и крака, ако това Ви дразни. Това означава, че организмът Ви не иска и не се нуждае от това.

Ако Ви е необходимо да сте във форма, може да си направите горещ душ, който завършва със студено обливане. Поне ще се събудите за първите три часа. Разбира се ако здравето Ви го позволява.

 Ако следите за своето здраве, мозъкът и тялото ще работят в синхрон, независимо на колко сте години. Но ако не правите нищо по въпроса, мозъкът Ви може да е наред, а тялото да не се подчинява.

Предлагам Ви да влагате пари в здравето си, а не в декоративна козметика. Трябва да влагате пари не във външните грижи за кожата, а първо да вложите във здравето на вашия черен дроб, стомах и всички други важни органи, които отговарят за вашето здраве и външен вид.

13

Не се вживявайте много в годините.  Бъдете такива, каквито сте.Трябва да знаете, че всички ще остареят и ще умрат. Може да си направите много пластични операции, но във Вас няма да се влюби нита един мъж и  Вие просто ще бъдете посмешище. Трябва да обикнете своята възраст и да правите това, което съответства на Вашите години, минус 7 години. Трябва да правите това, което съответства на Вашия темперамент. Не може да сте на 40 години и да правите неща, които се правят на 20. Вие не сте глупачка. Ако сте на 40, лесно може да изглеждате на 30 години. Всичко трябва да е с мярка, без фанатизъм.

Не вкарвайте  организма в стрес.

Ако сте решили да отслабвате, не го правете за една седмица. Това не е отслабване, а истерия. С истерия ще отслабнете и със същото ще си върнете килограмите.

Някои момичета си правят промивки на организма, чистят се от шлаки и в един момент ги е страх да се хранят, защото може да „замърсят” организма. Това може да доведе до болести. После преодоляват това и почват да вършат обратното- да се хранят с каквото им падне.

Организмът не се нуждае от стрес. Всичко зависи дали имате „характер”. Човек със силен характер няма да преяжда всеки ден, да се налива с бира и да се тъпче посред нощ с торти и сладолед.

Получавайте удоволствие в умерени количества. Хранете се по малко, пийте по малко и правете всичко в границите на допустимото. Така ще живеете като кралици и няма да се подлагате на унизителни процедури.

Запомнете, че МЛАДОСТ означава разтягане на всички мускули и сухожилия. Докато разтягате всички части на тялото, Вие сте  млад. Спрете ли, отивате в старостта.

Не е задължително да бягате. Най- добре е да вървите бързо. Трябва упражненията да са такива, че да запазят гръбначния стълб.

Трябва винаги да сте отворени към света. Да учите нови неща. Да очаквате някакво чудо.

hair1

Когато изпаднете в стрес, научете се първо сами да се справяте с него. Ако се надявате друг да Ви измъкне от ситуацията, нищо няма да се получи. Вие може да се обръщате към приятели и близки да Ви помогнат. Но ако не се вземете в ръце сами, нищо няма да се получи. Трябва да стигнете дъното и оттам да се оттласнете нагоре. Не трябва да се плашите. Погледнете и отчетете Вашите грешки. Не бива да осъждате другите, защото няма да преодолеете кризата. Трябва сами да видите какво трябва да поправите в живота си. Ако обвинявате всички и се виждате като невинна жертва, няма да можете да достигнете дъното.

Хроническа умора.

Това е липса на енергия. Значи работата Ви е мръзнала, може и половинката или пък всички. Това е половин депресивно състояние.

Много важно е да затворим очи, да направим пауза и да помечтаем. Спомнете си каква мечта сте имали в детството. После за да осъществите мечтата си, трябва да си купите „аксесоари”. Ако сте искали да рисувате, купете си красиви четки и бои.

Ако сте мечтали да сте фотограф, купете си фотоапарат. Знаете лечителната сила на пазаруването.

И с това тръгва и се връща енергията. Когато започнете да се занимавате с нещо, което Ви доставя удоволствие, енергията се връща. Дори натоварванията да са по-големи, Вие ще се чувствате страхотно.

Когато работата и хобито имат еднакъв характер, животът е просто удоволствие и забавление. Не трябва да се боите да променяте живота си във всяка възраст и да улавяте забавлението.

На първо място стои духът.

sport

 Той усилва метаболизма. Със силен млад дух мазнини не се трупат, те просто се топят.

  • Не бива да се храните вечер късно.
  • Да се избягва преработено месо- луканки, салами- варени, пушени. Всичко трябва да приготвите в къщи със своите ръце.
  • Намалете хляба, сладкото- разни пасти, сладолед и десерти със захар.

Един път в седмицата яжте от забранените продукти и забравете за всички ограничения. Ако нещо много Ви се яде, значи организма го иска, нещо Ви липсва и трябва да си го набавите.

Повечето хора всеки ден нарушават правилата за хранене и периодически почват диета. Така настъпва хаос. Организмът изпада в стрес и си осигурява „запаси” през време на диетата и като спрете диетата килограмите се връщат в по-голям размер.

Жажда за живот.

Това е желание да успеете във всичко. Само мързеливите могат да говорят, че не могат да изглеждат добре, да се занимават със спорт, защото нямат време. Как мислиш, че другите трябва да те възприемат дебела, рошава и сърдите. Може би се надяваш, че ще имаш втори живот, в който ще поправиш всичко.

Включете своята логика.

По принцип жените живеят емоционално. Мъжете чрез логика. Време е да се научим от силните половинки също да използваме този ценен инструмент.

Например пресметнете колко пари ще дадете на месец ако си купите карта за фитнес. Някоя от дамите ще възкликне: „Много е скъпо!” Помислете колко пъти отивате на покупки и си купувате излишни глезотии за тези пари. Може би все пак желаете да имате хубава фигура и една две рокли по-малко не са от съществено значение. Ако имате красива фигура и облечете евтина дреха, Вие пак ще изглеждате прекрасно. Ако сте слон, може да се облечете в най-скъпите  дрехи и в известни марки , но едва ли ще има желаещи да Ви носят на ръце.

Кое не трябва да нарушавате.

sex6

Своята представа за чест и достойнство. Не разрешавайте на никого да унижава Вашето човешко достойнство. Яко трябва да загубите за това пари или да рискувате, направете го. Дори ако трябва да се откажете от кариерата, направете го.

Честта и достойнството са най-важни.

Как да намирате енергия и вдъхновение.

Трябва да правите само това, което Ви харесва. Мозъкът трябва винаги да работи. Човек умира със здраво сърце, тогава когато се изключва от работа мозъкът. Мозъкът трябва да работи всеки ден като мускулите. Трябва да поддържа форма. Няма да Ви навреди ако прочетете някои книги, които сте пропуснали.

Избягвайте да си прахосвате времето с телевизионни предавания. Телевизията е велик манипулатор и ако искате да затъпеете, може да станете  приятели.

Желая Ви успех! Споделете в социалните мрежи ако Ви е харесала статията! До нови срещи, мили момичета!

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *