Как да изневеряваме и защо го правим

izne1

                                              Привет!

Ние, по- зрелите жители на планетата, разкрихме някои тайни за семейния живот и защо стават изневерите. Искате ли да узнаете есенцията на този винаги  актуален проблем.

Тази статия е важна за Вас, защото ще Ви предпази от евентуални грешки, които не бива да правите и ще Ви покаже как да се справите ако се сблъскате с този феномен.

Търсете златната среда

Когато бях малко пиленце, мама ми казваше: „ Трябва да се омъжиш за красив мъж, за да имаш хубави деца.” Често се чудех: „ Как да намеря най-красивия мъж?”

По-късно, когато наборите ми имаха проблеми с кръвното налягане и с  бъбреците си помислих, че няма нищо по-хубаво от здравето и реших, че ще си търся партньор със здрави гени.

Красивият партньор е преследван, ухажван и харесван през целия си живот от другия пол. В семейният живот понякога има сблъсъци на интереси и точно тогава красивия партньор може да окаже слабост и да Ви предаде.

Предимството на този вид е, че носи освен впечатляваща визия и красива душа, която е склонна да прощава вашите грешки.

Внимавайте със грозните жени! Те първо са мързеливи, защото не полагат никакво усилие да изглеждат по-добре.

Те са злобни, защото винаги са били пренебрегвани. В момента, в който почнете да ги ухажвате, те не Ви се доверяват напълно, защото знаят своето място в ъгъла.

Но когато им предложите годежен пръстен, изведнъж забравят, че съществува огледало, където може евентуално да се огледат. Те решават, че грозното пате е станало лебед и така се развихрят, че свят ще Ви се завие. С цел да се докажат, че са номер едно, почват да свалят всичко по пътя си и тяхната цел е да натрият носовете на красавиците. Мъжете това и чакат- лесните  придобивки не са за изхвърляне.

izn2

Защо изневеряват мъжете:

Мъжете са ловци по природа

Мъжете от древността са преследвали плячката си и тази тръпка е останала в съзнанието им. За да свалят жертвата, те флиртуват и когато се докопат до забранения плод, изпитват удоволствие от това, че са се освободили за миг от брачния хомот.

Липса на секс

В природата на мъжа е заложено, колкото може повече обекти да заплоди и да продължи своя род. Не казвайте, че Ви боли главата. Партньорът не бива да бъде лишаван от секс, въпреки че Ви се иска да го накажете. Не забравяйте, че не сте единствената жена, която среша в ежедневието си.

Семейния живот става скучен

В желанието  да задоволи материално семейството си, мъжът много работи. Съпругата му е заета с възпитание на децата, родителски срещи и домакински задължения.

Когато изморения труженик се върне в къщи, половинката му е заета с домашните задания на децата. Той почва да се чувства като „подвижно портмоне” и няма с кого да общува.

Сближава се с финансово независимата си колежка и си представя, че в тази връзка оценяват само неотразимият му гениален характер и душа.

Отмъщение към жените

izne

Случва се някой мъж да бъде изоставен, обиден и унизен от другия пол. Такива „ наранени” партньори тръгват да отмъщават на целия свят. Те преследват упорито и настоятелно колежките, съседките и жените на приятелите си, докато не получат своето и после злословят и се подиграват по техен адрес. Виждала съм такива индивиди да преминават и на другия бряг.

Зависимост

Има мъже, които стават зависими от изневерите  подобно на пристрастяването към наркотика. Те харесват високите дози  адреналин, получен от приключенията с непознати, разминаването на последствията и състоянието  им на еуфория. Почват да прескачат всички граници и губят чувството си за предпазливост. Тогава точно преминават границата и губят партньорката си.

Честото мрънкане и скандали в семейството

Никой не обича скандалите и нервните сцени. Постоянните натяквания как съседът Пешо простира прането, може да извади всеки от равновесие. Може съпругата да е много привлекателна, но когато действа като „китайска капка”, никой не може да я изтърпи.

Неугледен вид

Случва се жената, която е ходила красиво облечена като фея, гримирана, с прическа, да се събуди до вас рошава като вещица и цял ден да забрави за гребена. Да навлече разтегнатият Ви пуловер и да седне с дигнати крака на масата, с димяща цигара в ръка и кафе. Или  да се разхожда с ролките на главата, защото вечерта сте поканени на гости.

Такова плашило не е приятна гледка и затова включваме телевизора да видим новата красива говорителка или се забиваме в близкото кафене.

Защо жените изневеряват на мъжете:

izne11

Липса на диалог

Колкото и да са заети жените да пазаруват, готвят, перат и чистят, те имат нужда да поговорят със своя партньор какво ги вълнува. Да бъдат оценени.

Съпружеските разговори стигат до сметката за ток, наема, хладилника и родителските срещи.

Ето затова жената тръгва да търси внимание навън. Тя иска да съживи мечтите си и да се почувства значителна и ухажвана.

Рутинни отношения

Вече не Ви е интересно да излизате заедно. Той повече харесва да се събира с приятели на бира, а Вие ходите с приятелка на кино или на кафе. Все още сте млада и хубава и често срещате възхитителните погледи на самотните мъже.

Страстта е угаснала

Мъжът Ви работи на две места и когато се върне, заспива на дивана преди да е свършил филма. Когато потърсите ласки Ви казва да го отложите за друг път.

Почвате да се чувствате непълноценна и при първия удобен случай проверявате дали сте още обаятелна и секси.

izne8

Отмъщение

Когато жената разкрие, че „верният” съпруг кръшка, тя много рядко може да му прости без да си го върне. И дано това не се превърне в навик.

Разочарование

Жените са склонни да идеализират и често след брака осъзнават, че са били заслепени. Омъжили са се не за този човек, който  се е представял за галантен кавалер, а се е оказал досадник с нетърпими навици.

Тя тръгва отново да търси своя любим, който ще я носи като принцеса на ръце, ще подарява цветя и ще се оглежда в красивите очи на своята любима.

За спорта

Има и такива жени. Те имат прекрасни съпрузи, но все нещо ги тегли към флирт с колегите, приятелите или случайните запознанства.Те просто искат да покажат, че все още са в джаза. Те не влагат никакви чувства и не ги интересува дали ще наранят прелъстената и изоставена жертва.

Как да разберем, че мъжът ни изневерява

За пореден път не ни стига месечния бюджет

Почват оправдания, че колата се нуждае от скъпи  резервни части, фирмата  е престанала да дава премии, а шефът го е глобил за закъснение.

izne10

Промени във външния вид

Решава да промени имиджа си. Ходи на фитнес и не желае да му правите компания. Сменя си бельото сутрин и вечер преди да излезе с „приятели” на бира. Обилно се парфюмира преди това. Купува си нови обувки, подстригва се младежки и си тананика рап песни.

Непрекъснато си измисля причини да е навън

Почва да се оправдава непрекъснато за закъсненията вечер и се оплита в лъжите си. Приятелите му все се местят от жилище на жилище и той трябва да им „помага с багажа”.

Телефонът му често звъни и той се скрива в тоалетната

Не изважда телефона от джоба си, където и да отива. Получава тайнствени SMS-и, които бърза да изтрие.

Телефонът му има много неприети разговори, които водят до дълги досадни обяснения.

Няма интерес към семейния живот

Не желае да излизате заедно, да ходите на гости/освен ако не кръшка с домакинята/. Казва, че е има много ангажименти и Ви изпраща  сама с децата на почивка.

Не носи семейната халка и е махнал  детското столче в колата

Оправдава се, че ги е почиствал и ги е забравил вкъщи.

 Стои сутрин рано и вечер на компютъра

Ако мъжът Ви не работи в Интернет с цел да увеличи доходите на семейството, положението е ясно. Особено ако се окаже, че си направил нов e.mail.

izne5

Прави рязък завой в  поведението си

Някои гузни мъже почват да подаряват цветя и подаръци на жените. Бъдете нащрек! Други пък стават груби и се държат така, сякаш на тях им изневеряват.

Ако поведението на мъжа Ви е необяснимо, поговорете сериозно, защото трябва да има причина.

Оплаква се ,че е преуморен вечер в леглото

Искам да Ви разкажа един анекдот.

Един съпруг често си изпълнявал семейните задължения. Жена му била изтощена. Обадила се във фирмата на мъжа си и помолила началника му да му дава повече работа. Общият работник отсъствал и това дошло добре за шефа.

Вечерта жената приготвила вечеря на свещи и приготвила вкусни лакомства.

Мъжът се прибрал с треперещи колена и казал: „Жена, много съм уморен и няма да вечерям. Ела в леглото да се любим и да заспивам.”

Ето какво прави любовта!

izne6

Признаци за изневяра при жените:

Променя в нов стил гардероба си

Ако жена Ви е почнала нова работа или се движи в нов социален кръг, това не трябва да Ви безпокои. Но ако започне често да си купува червено, черно, дантелено, секси и марково бельо, това вече е сигнал.

Грижи се за фигурата си

Всяка сутрин спортува в близкия парк. Ако Ви приканва да се присъедините към нея, няма страшно. Но ако се записва за фитнес, въпреки че семейният бюджет не Ви позволява, лампата светва с червен цвят.

Лъже

Сутринта казва, че ще излиза с приятелка на кафе довечера, а като я питате вечерта къде отива, Ви съобщава, че ще ходи на родителска среща.

Не се интересува от Вас

Преди обръщаше внимание на външния Ви вид, а сега не се интересува в каква сте облечен, гладен ли сте и дали сте обръснат и подстриган.

Провален сексуален живот

При всеки опит за интимност, се оплаква от главоболие. Оправдава се, че е неразположена. Няма никакъв интерес към Вас.

Работи до късно

Оправдава се от съкращения във фирмата и че трябва да върши работата на колежката. Голяма част от жените изневеряват с колеги. Ако скоро жена Ви не е повишена в службата, едва ли има толкова много работа.

izne

Понякога улавяте чужд парфюм.

Ако долавяте дрехите и косата на съпругата да миришат на мъжки парфюм,попитайте дали е сменила своя аромат. Сигурно ще се оплете  с отговора.

Държи се враждебно

На всеки ваш въпрос отговаря: „Защо питаш?” и „ Какво намекваш?”

Държи Ви далеч от нейното семейство

Преди Ви е водила всяка неделя на обед при мама. Сега не ходите там. Често като закъснява се оправдава, че е била при мама. Държи ги като оправдание и казва: „Питай мама.”

Изпада в нервна криза като докоснете телефона

Притеснява се ако погледнете колко е часът на нейния телефон. Когато телефонът звънне, казва без да я питате, че се обажда колежката и говори с недомлъвки.

Станала е затворена в себе си

Преди Ви е разказвала надълго и широко какво е правила през деня. Сега  не можеш да изкараш дума от устата и.

izne3

Държи се лошо

Постоянно мрънка и изразява своето недоволство. По тоя начин показва колко недостатъци имате и се оправдава пред себе си за изневярата.

Вече нямате общи планове, защото тя има само нейни

Не желае да ходи с вас на почивка. Предпочита приятелката си или да отиде сама с децата. Не желае да ходите на кино, разходка и заведение.

Съвет към жените:

Ако съпругът Ви не пие, не Ви бие, не ходи по чужди жени, не пърди на семейните сбирки и не е хазартна личност, той е добра партия. Няма мъже без недостатъци. Всеки нов партньор носи нови навици, които може още повече да Ви дразнят. Когато обичате някого, трябва да го приемете с всичките  му качества.

Съвет за мъжете:

Не се обвързвайте с прекалено красива жена, защото цял живот трябва да я носите на ръце като  принцеса и да изпълнявате нейните глупави прищевки.

От друга страна няма да е само Ваша.

Ако си мислите, че ще бъдете спокоен с грозна жена, отново се лъжете. Тя сякаш има шило в дупето си.Ще ви побърка с претенции, а отгоре на това грозните носят и много лошотия в характера си.

izne7

Изберете си жена, която има представа как да се грижи за домакинството. Така ще има кой да Ви „помага” в домашните задължения.

Жените изневеряват с чувства и затова трудно прощават забежките на съпрузите. Те се чувстват накърнени, защото  мислят, че половинките им също са вложили сърцето си в изневярата.

В мъжката природа е заложено да оплоди колкото може повече обекти с цел да продължи поколението. Когато жената му изневери, той се вбесява, защото неговата собственост е „омърсена и оплодена” от чужд мъжкар.

А сега „веселата част”

Как да изневеряваме:

—Правете се че ревнувате. Най-добрата отбрана е нападението. От друга страна ще приспите бдителността на половинката.

—Измислете си кръжок, курс за езици или хоби, което ще Ви даде възможност да излизате от къщи.

—Не споделяйте с никого за връзката.Доверете се само на един човек, който не харесва половинката Ви и може да Ви осигурява алиби.

—Въздържаме се от прекомерна употреба на алкохол, защото може да направим някоя глупост и да се окажем в неудобно положение.

—Не казваме на новата забежка името на половинката ни. Има много отмъстителни хора, които ще ни направят куп поразии.Не казваме и къде живеем.

izne9

—Забраняваме да ни се звъни по телефона, да се явяват на скайпа  и да ни се пращат SMS-и.

—Не се задълбочаваме много във връзката, за да не получим ново предложение за брак.

—Записваме телефонните номера със смешни имена от срещуположния пол. Така ако получим SMS, половинката ще помисли, че някой се шегува.

—Затъмнете задните стъкла на колата. Така любопитните познати няма да видят кого возите на задната седалка.

—Купувате ли подарък парфюм на забежката, купете същия на половинката си. Така няма да има чужди странни аромати.

—Носете слънчеви очила, шапки, кърпи и перуки, когато отивате на среща. Така вероятността  да ви познае някой „ доброжелател” е по-малка.

—Ако трябва да посещавате обществени места като ресторанти, изберете най-близкия град или някое заведение извън населеното място, където живеем.

—Мъже ако предпочитате блондинки, не ги сменяйте често за брюнетки. Все пак съпругата трябва да си направи едноцветна перука от космите, събрани от сакото.

—Преди да се приберете, погледнете дали не сте много рошави, имате ли червило по лицето и яката си.

—Никога не признавайте на половинката изневярата. Вие ще успокоите гузната си съвест, но ще нанесете смъртоносна рана на този, който не заслужава.  Просто премълчете.

—Ако ви хванат, отричайте всичко.По- добре кажете: „Това не съм аз!”

Няма да Ви чета морал.Животът си е Ваш и можете да правите с него каквото пожелаете.

izne2

Аз и моята колежка имахме приятелка-една възрастна дама. Тя седеше в инвалидна количка. Беше стара аристократка, много интелигентна и с високи морални качества.

Веднъж ни каза: „Живейте докато сте млади! Вземете всичко от живота!”

Тогава аз се пошегувах: „А да ходим по чужди мъже може ли?”

Тя погледна изведнъж втренчено. Тръсна глава и каза: „Да!”

Явно човек, когато чувства, че слънчевите дни в живота му са преброени, съжалява за някои неща.

До нови срещи! Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи.

Как да изневеряваме и защо го правим: 6 комментариев

 1. social anxiety quiz

  Thanks , I have recenly been looking for info about this subject for a long time andd ykurs is the best I
  have came upon till now. However, what about the bottom line?

  Are yoou certain in regards tto the supply?

  Here iss my web-site social anxiety quiz

 2. food service government jobs

  Greetings! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading
  your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?

  Thank you so much!

 3. Louboutin Milano

  Great delivery. Solid arguments. Keep up the amazing spirit.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *