Как да намерим своята половинка

sex1

                     Здравейте, скъпи момичета!

Много  млади момичета и зрели жени правят грешки при опита си да намерят своята половинка.Какво става всъщност?

 • Той е порядъчен, грижовен , но скучен.
 • Или — той е порядъчен, грижовен, нежен, щедър, но е женен.
 • Може да е приятен, весел, забавен, но няма пари и е лентяй.
 • Може да има хубави качества, но да прави запои с приятели или да се заглежда по фусти.
 • Може да е добър в леглото, но да не иска да работи.

Жените постоянно трябва да правят жертви, които превръщат продължителните взаимоотношения невъзможни. Работят по 12 часа, за да хранят семейство.

Рано или късно, разбират че са пропилели живота си напразно, полагайки огромни усилия, без да получават нещо в замяна. При това, тези мъже се смятат за самото съвършенство. На тях им е добре, забавно и весело да живеят на чужд гръб.

Ако досега не сте намерили подходящ партньор, то значи не сте определили правилно своите критерии за избор. Критериите работят като филтър и няма да пропуснат промъкването в живота Ви на неподходящия човек.

Докато не си създадете определени критерии на избор, няма нищо да се получи. Дори този, когото търсите да застане срещу Вас и да каже: „Аз съм твоето щастие!”

Препоръчително е да се изменят подсъзнателните критерии, заложени от мама и баба. Промяната да е на подсъзнателно ниво, а не десетки пъти героично да си обещаваме, че повече няма да се подхлъзваме.

Съзнателната ни част участва много малко при създаването на нови отношения. Вие даже не подозирате колко не си подхождате с новия партньор нито по характер, нито по привички. Това е голяма пречка и ограничение.

Има няколко критерии, по които трябва да се водим.

Има задължителни качества, които трябва да търсим в партньора.

Има желателни качества.

Например, аз обичам да ходя на кино. Искам и той да обича. Но ако той притежава всички хубави качества за един мъж, но не иска на кино, ще се примиря.

Нежелателни качества.

Например той е бърборко и много говори. А аз искам някой да ме изслуша. Но ако той е грижовен, нежен, верен, работлив, това качество определено като нежелателно, ще го приема.

Абсолютно неприемливи качества.

Към тази група спадат пияници, наркомани, хулигани, побойници, псуват на ляво и дясно. Вие сами ще определите тези качества. Аз просто Ви давам примери.

Определете какво ще дадете на една връзка. Нещо, което не всяка жена може да даде. Например можете да слушате и разбирате мъжа отсреща, не просто да дрънкате.

Какво друго мога да дам в този съюз? Мога да се грижа за него, хубаво готвя, акуратна съм, обичам да се занимавам със секс. Всичко това ме прави страхотна партньорка в живота.

Помислете какво искате да получите в този съюз. Когато Ви е весело с един мъж и се забавлявате, може да се влюбите. Ако не си зададете в този момент какво желаете от него, може въобще да не получите това, което търсите.

Някои жени търсят стабилност. Това означава, че трябва да търсят определени мъже.

Най-важното е да определите кое е най-важното във Вашия съюз. За какво правя всичко  необходимо? Това се казва смислен критерий.

Трябва да разберете, че критериите са необходими, за да не завържете отношения с някой „мачо”, а с достоен мъж. Любовта е много важна също. Маже ли да се влюбите в мъж, който Ви доставя десетки отрицателни емоции? Не трябва да носите своя кръст, заради любовта. Хората се раждат, за да бъдат щастливи. Казват, че любовта е свята, но това е изобретение на последното столетие. Любовта е чувство и се поддава на контрол, особено ако има за какво.

За да се освободим от старите си ограничения, нужно е да приемем някои убеждения. Трябва да ги приемем на подсъзнателно ниво, защото при тези случаи, подсъзнанието работи на 98%, а съзнателната дейност е 2%.

 1. Любовта не трябва да е страдание и да се принасяте в жертва за нея. Ако това се е случило, то може да се излекува. Не бъркайте любовта с трагедии. Ако се принасяте в жертва, то това не е любов, а нещо друго.
 2. В любовта няма място за шантажиране и обвинения. Това не е любов, а опит за превъзпитание на възрастен човек, който е минал възпитателния период. Не командвайте партньора до нивото на детската градина. Проблемите се решават в прости разговори. Говорете си по-често. Разказвайте за себе си и слушайте него.
 3. Хората обичат не за нещо, а просто така. Любовта може да дойде съвсем неочаквано и това не означава, че това е повод да се омъжите. Когато се омъжвате трябва да знаете какво очаквате от този човек и дали сте готови да преживеете останалата част от живота с него. Любовта е чувство и може да се трансформира в други чувства или да умре.
 4. За своята любов трябва да говорите. Може етикетът да отхвърля и да забранява една жена първа да споделя чувствата си, но законът не го забранява. Вие не сте айсберг, нито безмълвна кукла манекен.
 5. Разкриването, че се нуждаете от нечия любов, не е проява на слабост. Престанете да бъдете безчувствен труп.
 6. Любовта не е товар. Тя е огън, който един човек разпалва в друг. Вие заслужавате тази любов, която пожелаете. Не се отдавайте на принципа: „Взимай каквото ти дават!” Той може да е пияница, мерзавец и нехранимайко, а Вие да си го вземете, защото го обичате.
 7. И най-важното е да обикнете себе си. Това не е егоизъм. Ако не можете да го направите, то не се чудете, че никой друг не може да го направи. Ако непрекъснато мислите колко сте нещастна, съжалявате се и не помисляте как да бъдете щастливи, никой няма да Ви обикне. Може само да Ви съжали.

Трябва да съхраните всички тези убеждения в подсъзнанието си.

Ако сте самотна, то Вие сте:

 • Щастлива притежателка на грешни убеждения.
 • Може да сте изплашена.
 • Или мързелива.
 • А може би всичко заедно.

Всичко това може да се поправи с малко усилия.

Вие не сте инициативна.

Търсенето на идеален партньор прилича на „търговия”. Успехът на търговеца се състои в това с колко купувачи ще разговаря. Колкото повече мъже има във Вашето обкръжение на познати, толкова повече имате възможност на избор и да намерите човека, който търсите. Успехът не идва ако стоите заключена в къщи.  Излезте навън и  общувайте с повече хора. Трябва да сте общителен човек.  Вашият принц е някъде и не знае за Вашето съществуване. Трябва да се срещнете очи в очи и да се познаете.

Защо като млади толкова лесно се женим? Защото бягаме на работа, на дискотека, вечеринка, театър и на други места, където общуваме и се срещаме с много хора. Когато минават годините, ние се затваряме в нашия свят с котката, телевизора или интернет.

Хубавите отношения искат вложения.

Ако искате мъж с добра професия, високи доходи, ако желаете да е интересен, умен и здрав, то този човек ще е вложил много средства и сили в себе си, за да стане такъв. Той е учил, развивал се е, с него е весело и забавно, той е грижовен и внимателен.

Значи и Вие трябва да сте вложили в себе си, за да сте образована, с хубав външен вид, интелигентна, компетентна и желана.

Мъжът харесва жените, които се грижат за външния си вид, имат чувство за хумор, да не са глупави, да са енергични и да се харесват на другите хора.

Не бъдете неуверени!

Ако жената мисли, че заслужава достоен партньор, то и мъжът ще мисли така за нея.

Ако жената говори лошо за себе си, то какво ще си мислят отсрещните. Занижената оценка на своите качества не винаги отговаря на истината.

Опитайте се да разберете партньора срещу Вас и да помислите как да изградите правилни взаимоотношения.

Най-добре е да се справите със своите ограничения и страхове.

Не прекалявайте с фантазиите!

Престанете да фантазирате. Трябва да разберете каква сте и на какви мъже се харесвате. Определете точно Вашите критерии какъв трябва да бъде вашия партньор.

 • Запомнете, че идеалният мъж живее само в приказките.

Мъжът постига почти идеални качества, само като премине през много изпитания. Това се отнася и за жените.

 • Трябва правилно да видите заложения потенциал в мъжа. Така може да предположите какво Ви очаква в бъдеще. Обърнете внимание дори на качествата, които ги има в зародиш.
 • Старателно развивайте положителните му качества и много внимателно като бижутер да променяте отрицателните. Но това ще направите след като правилно го изберете.

Помнете, че качествата, които мъжът не притежава, не може да ги развива. Затова много внимателни бъдете при избора в началото.

За да знаете точно на кого трябва да се спрете, трябва да направите списък на своите предпочитания и да го имате реално пред очите си, за да не разчитате отново на фантазии. Но не изпадайте в крайности, защото формата на ноктите и оттенъка на косата нямат толкова огромно значение.

Трябва да бъдете уверени, умни, привлекателни, но оставете мъжът да бъде по-умен и по-силен от Вас. Помислете кои свои качества трябва да промените, за да бъдете по-привлекателна за своя тип мъж.

партньор

До нови срещи, момичета! Пожелавам успех на всички, които търсят своята половинка! Споделете в социалните мрежи, ако Ви е харесала статията.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *