Как да позная, че той ме харесва

love1

                                            Здравейте, приятели!

Жените след 25 години имат изградена интуиция и тънка чувствителност към поведението на срещуположния пол.

За тези, които имат проблем да разкрият какво се крие зад жестовете, езика на тялото и в главата на мъжа, ще разбуля няколко тайни. Искате ли да научите дали мъжът, който Ви харесва, има чувства към Вас?

Естествено ще говорим за красивите нежни чувства, които младите мъже изпитват към Вас, преди да им родите едно или две деца.

Да започнем с езика на тялото:

  • Стреми се да намали разстоянието.

Той непрекъснато сяда близко до вашето рамо на дивана. Докосва с крак Вашето коляно. Просто се залепва към Вашето присъствие и непрекъснато се стреми да е около Вас. Това, че всеки път гледа да съкрати разстоянието и го привличате като магнит, вече говори много.

Внимавайте ако около Вас се върти мъж, който срещате за първи път. Може да се приберете без портмоне или телефон в джоба. Особено ако е много мургав. Нашите роми са доста сръчни.

  • Има нежна, топла и искрена усмивка.

Това не е обикновена усмивка, а тази която се явява на повдигнати емоции, независимо вашето желание. Тя се явява от съкращението на мускулите на скулите и появата на така наречените „пачи крака”-бръчки около очите. Самите очи са леко присвити. Лицевите мускули се контролират от висцералните нерви и отражението на емоциите не зависи от желанията.

Ако не познавате усмихващият се мъж, попитайте го дали не се връща от зъболекар. Може просто да си е сложил нови протези и иска да ги покаже на всички.

love2

  • Случайни докосвания

Той напълно „случайно” се докосва до вашите пръсти, рамо, глава или коляно. Докосванията се възприемат от мозъка като послание, че другия иска да е по-близко до теб. Може да кажете много пъти, че харесвате или обичате един човек, но те няма да бъдат искрени, ако не се стремите да го докоснете. Това на езика на тялото е равнозначно на плаха ласка и желание за погалване.

Погледнете към ръцете на ухажора. Може да е ял нещо мазно и търси къде да избърше пръстите си.

  • Той се държи като огледален образ на Вас

Вие кимате с глава, облягате се назад или отпивате глътка чай. Той повтаря като огледало всички Ваши движения. Влюбените постъпват така съвсем несъзнателно. Вгледайте се внимателно! Колкото повече събеседникът Ви отразява, толкова неговите чувства са по-силни.

Огледайте се наоколо. Може да има хихикащи наоколо. В такъв случай той просто Ви имитира и прави пародия от това.

  • Гласът му е висок и ласкав

Когато влюбеният говори, неговият глас се променя. Става дружелюбен и мек. Интонацията гали като кадифе. Не може да не забележите тази промяна от грубия мъжки глас, който сякаш се превръща в бълбукащ весел ручей.

Не се доверявайте от първия път, ако Ви е подчинен, може просто да иска увеличение на заплатата.

love4

  • Разширени зеници

Погледнете към неговите зеници. Ако те са разширени, даже на дневна светлина, значи Ви обича. Любовта активира симпатиковата нервна система, която разширява зениците, за да виждат повече.

Не бързайте да се хвърляте на врата му, може просто да е дрогиран.

  • Навежда глава напред и към Вас

Това означава, че Ви има пълно доверие. Когато му говорите и той поклаща глава настрани или кима напред и назад, значи флиртува с Вас.

Внимавайте, конете също кимат напред и нагоре, когато искат да изпъдят досадна муха.

  • Преценете дали лъже или наистина Ви харесва

Нормално човек мига 20 пъти в минута. Когато човек е под стрес или влюбен, той мига по-често. Това зависи от дейността на мозъчния ствол и не може да се контролира съзнателно. Но бъдете внимателни, защото човек  може да лъже и реакцията е често мигане.

На мъжете не трябва много да се вярва и аз бих предпочела да заложа, че лъже.

  • Обърнете внимание на раменете му

Раменете могат да изразяват различни емоции. Те могат да увиснат, когато сте отчаяни. Могат да се повдигнат към ушите, когато сте уплашени. Но когато правят кръгови движения, означава че с Вас флиртуват. Той изпитва чувства към Вас!

Внимание: тези движения съм ги виждала при мъжете и преди да почнат да раздават плесници.

Това е всичко от мен. Надявам се, че ще помогна на момичетата да прочетат някои послания. На момчетата ще помогна да излъжат глупавите момичета с развита интуиция. Внимавайте,защото момичетата носят тежки дамски чанти и може ги стоварят на главата ви!

love5

До нови срещи и бъдете наистина безразсъдно влюбени във всичко красиво!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *