Как да се предпазим от черна магия

снимка

             Здравейте, мили приятели!

Тази статия може да Ви се стори малко странна. Но аз съм длъжна да Ви предупредя какви евентуални опасности може да се случат на човек, ако се отнася нехайно към сериозните неща. Лично аз съм имала подобен проблем преди години. Вярата ми в добрата сила  на Господ, са ми помогнали да преодолея този опасен момент.

Четете и запомнете- Никога не правете лошо на другите, защото всичко се връща като бумеранг.

В света има много тайни. Една от тях ще Ви разкрия днес.

Сила на изображението. Може ли да се управлява невидимата енергия на фото снимката? Как да защитим нашата снимка от нападение? Защо аборигените в Африка нямат снимка на паспорта?

Какво рискуват хората от кориците на журналите?

Получиха се уникални кадри, които науката не може да обясни.

Фотографиите имат памет и могат да отнемат живот. Попаднали в неподходящи ръце, могат да станат истинско оръжие или да лекуват хората. Колко много не знаем за фотографиите. Специалистите казват, че нашите знания са много повърхностни. Малко се досещат, че във всяка снимка има обратна тъмна страна.

Иван Аксенов /фотограф/ се е сблъскал с необяснимото лице в лице. Няколко години преди това, неговия брат Димитрий е загинал в катастрофа на авиацията. Иван тежко преживявал загубата и в един момент решил да сложи снимки на брат си в целия апартамент.

Но след няколко дни започнали да се случват странни неща. През нощта се включвала сама лампата и почвали да работят електрическите уреди. А след това на Иван започнал да сънува кошмари. Главният герой в сънищата бил загиналия брат. Отначало се появявал два пъти в седмица и след  два месеца почти всеки ден и Иван почнал да чувства, че го задушава. Иван направо  почнал да се побърква от безсъница. В един момент е загубил представа кога завършва кошмарът и започва обективната реалност.

Иван никога не е вярвал в паранормални сили, но една нощ променил своите възгледи. Събудил се и почувствал, че в стаята има някой.

Погледнал към бюрото си и видял, че брат му е седнал на стола до него и гледа първо към снимката си поставена върху бюрото и после към Иван. Мъжът целия изтръпнал и не можел да каже нищо, даже да направи жест.

Учените, които изследват паранормалните явления, смятат този случай за уникален. Вероятно Иван по неволя е добил  способностите на медиум. Но дали ще може да се справи с това.

Снимките имат силна памет. Енергетиката им е така  силна, че може да послужи като прозорец или като портал към душата.

Иван махнал всички снимки на брат си и помислил даже да смени професията си. Това, което  той като фотограф мислел за нещо обикновено, се оказало опасно занимание.

Сега изследователите нямат съмнение, че между човека и фотографията му, може да възникне пряка връзка. Тя съществува, независимо от това на какво разстояние се намира снимката и нейния собственик.

Екстрасенсите и ясновидците потвърждават, че снимките съхраняват част от душата на човека.

Ростислав Поляков/психолог/: „Чрез снимката може да се направи диагностика на човека на неговото здраве, на енергийните ресурси.”

В ръцете на човек с паранормални способности, снимката може да стане истинско оръжие. Шаманите смятат снимките на своя род като информационно копие на човека.

Владимир Орлов/изследовател на паранормални явления/: „ Когато е нямало фотографии, художниците са рисували портрет, а черният маг е вредил на хората по изображението.”

Това било известно много години назад и принадлежи към Черната магия.

Руските учени направили уникален експеримент. От 10 пиленца, избрали най-здравото. Направили 100 снимки на пиленцето и ги раздали на приятели. Те уверили приятелите, че тази снимка спасява от депресия, главоболие и безсъница. Трябвало е по-често да гледат на снимката в трудни моменти. Минало само седмица и пиленцето почнало да отслабва. След още една седмица, фотографираното пиленце умряло без видима причина. Другите пиленца от групата се чувствали прекрасно и наддавали тегло.

Експериментът е разкрил най-страшните тайни на фотографиите.

Изследователите смятат, че снимките могат да бъдат опасни за децата. Особено в първите месеци след раждането. През това време младенецът е особено уязвим.

Светлана Проскурякова /парапсихолог/: „ Ако вкъщи се натрупа отрицателна енергия, най-много страдат децата и животните. Те започват да нервничат и да боледуват”

Днес в Интернет на различни сайтове има милиони детски снимки, които са поместени от родителите и които не подозират в какво може да се обърне тази популярност. Сега досетихте ли се защо звездите от екрана и от сцената не показват обществено снимките на своите новородени деца. Те просто имат възможност много да пътуват, да срещат различни хора и да научат полезни неща за живота.

В някои страни в Африка направените снимки предизвикват суеверен ужас. В Гана не е прието да се снима. Случайния фотограф може да бъде пребит с камъни. Нормалните снимки за европейците, за жителите на Африка са предвестници за беда. Тези хора, както техните деди, вярват че фотографията е инструмент на Сатаната и може да похити душата. Ако видят човек с апарат, може да получат пристъп на ярост. Много от тях имат мобилни телефони и безжичен интернет, но това не променя техните възгледи.

Антропологът Александър Казанков е уверен, че нежеланието на местните жители да попадат в кадър е не просто суеверие.

Африканците от много години имат шамани. Местните жители много добре знаят какво е семантическа/ програмирана/ магия или магия по образ на някого. Не веднъж са виждали как шаманите с нокти, косми или глинени фигурки на жертвата, са сеели болести и даже смърт. Ако магьосникът притежава снимката на човека, то ритуалът се опростява.

Казанков казва, че с фотографията човек се лишава част от човешката душа. Това се нарича симпатическа магия. Това означава, че ако правите някои заклинания над образа на човека, това се пренася върху човека.

За много магове,магьосници и заклинатели, фотографията на човека е истински подарък. Енергетиката на портрета е индивидуален код, който може да се сравни с кода на генетиката. Много целители казват, че по снимката могат да определят здравето на човека.фотография

Направен е опит с портрета на напълно непознат човек от лечителката Нора Зурабян. Трябвало да се разбере в какво здравословно състояние е фотографирания мъж. Експериментът е отнел около 20 минути. Накрая, уморена от сеанса, лечителката е установила, че има проблем между 7-мия и 8-мия прешлен на гръбначния стълб.

Решили да  проверят дали е познала Нора. Участникът в експеримента отишъл в поликлиниката.

Съвременната медицина също използва диагностика по фотографията на човек. Лекарят прави снимка на болния. После компютърът анализира. Диагностиката е потвърдена с  научно доказани факти. Всички болести така или иначе се отразяват на лицето на всеки. За да се видят тези, невидими за човешките очи знаци, трябва мощен процесор и програмно обезпечение. Тази методика е била разработена в миналия Съветски съюз в един от Закритите Институти по поръчка на Министерството на Отбрана. Започва се компютърното изследване. Пациентът е фактически здрав. Но докторът открива разтягане на мускулите по гръбначния стълб точно на това място, което е посочила лечителката. Нима жената, без да ползва никаква съвременна техника, е успяла да види на разстояние какво се случва с пациента?

Изследователите казват, че фотографията е част от информационното поле на планетата. Затова снимката предава не само изображението, но и невидимо за човека послание. Със своите снимки, ние насищаме информационното поле на земята и то става все по-напрегнато.

Специалистите казват, че ще мине известно време и ще се научим да общуваме с него и да използваме това поле, което носи информация на нашите мисли и енергийни вълни. За сега физиците отричат това, но ще дойде ден, когато ще настъпи нова ера във физиката. Задачата на учените е да чуват тези тънки сигнали, които им изпраща енергийното поле. Ще дойде ден, когато това поле ще стане разумно същество,което ще влияе на нашия живот.

Общуването с информационното поле е двустранно.

Много от известните управници знаят за силата на фотографията. Прийомите на древните шамани са се използвали от управниците, за да се предпазят от лоши последствия и влияние.

Много от диктаторите използват специална защита. По скоро тях ги обучават особени консултанти.

Например Сталин винаги се е старал между него и камерата да има огън, лула, махаща ръка. Вождът сякаш се прикрива от камерата, като често се обръща в профил при снимки. Това е защитен код, който те предпазва от злонамерени хора.

Подобен трик използват и днешните управници. Често ги виждаме с тъмни очила, които скриват очите от камерите. Очите са огледало на човека и за да подчини фотографирания, шаманът или магът трябва да вижда неговите очи.

Ако се погледне поведението на нашите европейски държавници, ще ни стане ясно, че с тях са работили специалистите на особен профил.

фото

Много от вас са забелязали как Ангела Меркел прикрива с особено положение на ръцете чакрата на водата, жизнерадостта и материалните блага. Нима тази известна жена в политиката се страхува, че нейната жизнена енергия, може да бъде открадната. Отстрани това жестикулиране с ръцете между камерата и Меркел изглежда като изразителен маниер, но специалистите намират това за преднамерено.

Дардо Кусто/парапсихолог/: „ Всеки човек има собствен източник на сила, вътрешни ресурси. Фотографията може да вземе силата на човека.

Политиците имат от какво да се опасяват. Фотографията показва не само възрастта, здравето и вредните навици. По тях може да се узнае къде се намира човек, от какво се бои и какви са неговите планове за бъдещето. Не случайно изчезналите в неизвестност хора ги търсят по снимка.

Простите техники на защита, както се изяснява, са достъпни за всеки. Шаманът Дардо Кусто се съгласи да ни разкрие как да направим нашите снимки в Интернет безопасни. Както знаете в социалните мрежи те могат да бъдат преглеждани от стотици, даже хиляди хора. И не всички са с добри намерения. Но ако знаете, че срещу Вас може да се използват Вашите снимки, нужен Ви е специален ритуал за защита. Той взима яйце и движи в спирала около снимката: „ Както слънцето ходи около земята и гони тъмнината, така силите на небето ме защитават.”

Шаманите считат за твърде опасно да се носи снимка на близък човек в портмоне. Парите не трябва да седят до изображението на любим човек. Парите са енергия, някои копири са мръсни, те носят информация от много хора, в чиито ръце са били.

Изследванията показват, че не само връзка между хората и техните   собствени фотографии могат да повлияят на съдбата им. Оказва се, че всяка снимка може да отвори врата в друго измерение. Специалистите призовават да се отнасяме с голямо внимание на портретите, които окачваме по стените в жилищата.

Владимир Орлов/изследовател на паранормални явления/: „ В никакъв случай не окачвайте и не слагайте снимките на умрелите си роднини. Вие сте свързани с тях. И техните събития ще бъдат и Ваши събития. Те ще Ви доведат до гроба по-рано от Вашето време.”

При тоталитарния режим образът на  вожда е бил един от главните символи на властта. Каква тъмна магия се крие зад този странен обичай. Изследователите смятат, че енергията на силния, макар и починал, вожд е толкова силна, че може още дълго да подхранва създадения от тях режим.

Останалите бюстове и паметници също носят техните идеи, макар че не всички са били най-добрите хора.

Има нарисувани портрети, които Ви карат да се чувствате зле, защото Ви отнемат от енергията. Мистически съвпадения преследват техните художници и тези, които купуват платната.

фто

Картината на  Диего Веласкес-„ Венера пред огледалото” също се е ползвала заслужено с лоша слава. Всички, които са я притежавали са се разорявали или са умирали от насилствена смърт. Даже музеите не са искали да я включват в основните им композиции. Картината непрекъснато е сменяла собствениците. Накрая една побъркана жена е взела нож и е изрязала картината.

Холандският художник Питър Брьогер-старши не можел да завърши повече две години картината „Поклонение на влъхвите”.

Когато почнал да рисува Дева Мария, животът му се преобърнал. Домът на родителите му изгорял. Самият живописец бил ограбен на улицата. В града изведнъж избухнала епидемия на чума.

Леонид Ленков/фотохудожник/: „ Една от версиите е, че художникът е рисувал Дева Мария по образа на своята сестра. А тя била постоянно бита от нейния съпруг. Картината е попила тази негативна енергия и започва да отмъщава на всички заобикалящи.

Аз сам не вярвам в мистиката, но има случаи, когато колекционерът купува картина и изгаря къщата му или целия квартал. Такива случаи има и те са описани в историята.”

фото

След като картините имат такава сила, представете си за фотографиите.

Защо е опасно да се снимаме в огледалото?

Учените са на мнение, че такъв автопортрет може да убие изпълнителя.

Владимир Орлов/изследовател/: „ Когато се снимате, Вие запечатвате на снимката не само своя образ, но и това което се намира и зад огледалото. Вие създавате някаква смесена фотография, която е свързана с Вас и непонятно какво сте снимали около себе си.”

Работата е в това, че огледалата обладават свойството да натрупват енергия от заобикалящата среда. И най-вече отрицателната енергия. Като се снимате в огледалото, Вие отваряте тази енергия, която се е натрупвала дълги години.

Владимир Орлов: „ Това може да бъде някоя зла информационна енергия, която се е появила и тя може да се залепи за Вас, физическия човек. Ще изпива Вашата енергията.”

Понякога фотографът даже не подозира накъде е насочен неговия обектив и какво ще донесе неговата работа. Понякога на снимката се появяват предмети, които ги няма в реалността. Може ли да снимаме призраци. Колкото и да  е странно, на някои това се отдава.

На случайни фотографии, понякога се появяват фантастични изображения-кръгове, черти и хора, които в момента на снимката, не са били в кадър. Учените са скептични. Но появата на тези образи не може да се обясни нито от монтаж, нито от повреда на лентата, нито от грешка на цифровата техника.

Експертите казват, че снимките могат да живеят по свой закон. На много от снимките се явяват странични изображения. Екстрасенсите смятат, че това са предупреждения от информационното пространство. Някои искат да предупредят човека за опасност, но не всички могат да разберат тези знаци.

Понякога те са кръгли бели петна. Разгледайте старите снимки. Тези знаци се появяват там ,където обикновено човек има проблем,

Макар да приличат на дефекти по хартията.

Тези знаци показват, че на тези органи трябва да отделим особено внимание. А най- добре е да проведем изследване при доктор.

Фотографът Илья  Артамонов  никога не вярвал в мистическите свойства на фотографиите. Той мислел, че това е обичаен процес, основан на физиката, оптиката и химията.

Но един странен случай преобърнал неговите представи.

В един и същи ден, той имал две фотосесии- на младеж и на девойка. Той подготвил материалите за единият и другия.  При разглеждане на снимките по-късно се установило, че някои кадри са се насложили и двамата клиенти са се оказали на една снимка. Ефектът, който не са предвидили производителите на камерата, просто удивили фотографа.

фото

Но това, което се е случило по-късно не може да се обясни с простата грешка на камерата. След година младежът от фото сесията позвънил на фотографа, че желае да поръча сватбени снимки. Когато пристигат младоженците, фотографът вижда, че това са момичето и момчето, чиито снимки са се насложили една върху друга преди година. Илья изпитал шок, защото не вярвал досега в никаква мистика и за него това е просто невероятно съвпадение, което е нереално да се случи.

Фотоапарати имаме всички. Почти всеки ден правим нови снимки с телефона си и с лека ръка ги поместваме в публичното пространство.

Но заслужава ли да поставяме съдбата си в ръцете на непознати.

До нови срещи, мили приятели! Споделете в социалните мрежи, разбира се, ако Ви е било интересно.

В статията са използвани материали на WWW.MAIN-STREAM.TV

Один комментарий к “Как да се предпазим от черна магия

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *