Как да се предпазим от лоша енергия

cropped-миещи-ръце.jpg

                      Здравейте, скъпи приятели!

Може би Ви се е случвало след разговор или пререкание с някого, да почувствате, че губите сили и сякаш  пропадате в черна дупка. Разбирате, че са Ви откраднали цялата положителна енергия. Това важи особено ако сблъсъкът е бил с неприятен скандал, клетви и викове. Негативната енергия, която Ви завладява, може да навреди на здравето, енергийния баланс и най-вече на психиката.

Ще Ви разкажа няколко начина как да се предпазим в такава ситуация.

  • Когато Ви обиждат или проклинат, прошепнете: „ Да ти се връща!” Така негативната енергия моментално отива при своя собственик.
  • Думите носят не само смисъл, но и енергия. Ако чуете нещо неприятно по свой адрес, кажете си: „ В добър момент му отговори, в лош по-добре премълчи!”
  • Ако почувствате загуба на сили след неприятен разговор, намерете непременно причина да си измиете ръцете. Поставете дланите и китките под течаща вода около минута. Пречистващата струя ще отнеме негативната енергия, която Ви е връхлетяла.
  • Запалете клечка кибрит и подишайте над огъня. Представете си, че негативната енергия минава в клечката. След като изгори повече от половината, обърнете клечката надолу и я забийте в земята.
  • Най- добрият начин да си помогнете е като се обърнете към Природата. Приближете се в парка към дърво или по-масивен храст. Докоснете ги с лявата ръка. Трябва да знаете, че лявата ръка е тази, която отдава енергията на тялото. Кажете си: „ Отърви ме от всичката лошотия и мръсотия!” Леко притворете очи и си представете как дървото отнема всичко нежелано като гръмоотвод и го заравя дълбоко под корените си в земята.

Може тези препоръки да Ви се сторят наивни, но те наистина помагат на тялото и душата. При това изпълнението им е лесно и просто. Лично аз съм ги изпитала и Ви гарантирам, че действат безотказно.

Как да се предпазим от лоша енергия

 До нови срещи, скъпи приятели. Бъдете здрави и силни духом!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *