Как да се предпазим от лоши подаръци

f2

                         Здравейте, скъпи приятели!

 Днес ще Ви разкрия мистичната загадка какво крият в енергийното си поле някои подаръци, поднесени „ от сърце”.

Прочетете тази статия докрай, защото тя е много важна за Вашето здраве и самочувствието на Вашите близки хора.

Усещали ли сте леден полъх, когато свекървата Ви поднася за рождения ден огромен зловещ сатър, за да се научите най-после как се правят пържоли?!

Старите хора вярват, че всеки предмет има „душа”. Когато получаваме подарък от друг човек, ние получаваме и „ скрита енергетика” на неговото отношение към нас. Ако човекът носи отрицателна енергия, пазете се, защото може да прехвърли част от зловещата си карма върху Вас.

Някои стари суеверия са доста стряскащи. Но най-напред ще изясним какви подаръци не трябва да подаряваме и как да избегнем „лошата енергетика”, ако същите ни бъдат поднесени.

Огледало.

Духът, който се крие в огледалото, остава верен на първия си стопанин. А неговият всевластен господар е този, който е заплатил за него. Покорният слуга изсмуква жизнените сили, младостта, красотата на новия собственик и го зарежда с енергията на господаря.

Огледалото носи енергията на стареенето, отразява отвъдния свят и понякога е повод за скандали, неприятности и раздели.

Никога не оставяйте някой друг да купи голямо огледало за новия Ви дом. Не го поставяйте в спалнята, защото ще развали хубавите Ви съпружески отношения. По добре се оглеждайте в очите на любимия, отколкото да питате: „Скъпи много ли съм напълняла?” и после да си изливате злобата върху него като не му позволявате секс.

огледало

Има един анекдот за времето, когато не е имало огледала. Една жена си купила огледало на селския панаир. Нейният мъж забелязал как съпругата му често надничала в малкото светло кръгче. Попитал я раздразнено какви ги върши. Жената казала, че гледа една прекрасна фея.

Мъжът грабнал огледалото и погледнал в него. Там видял един красив и напет юнак. Той така се ядосал, че грабнал тоягата и набил „невярната невеста”.

Това е първият пример за неволите на „измамното” огледало.

Антикварното огледало се явява като много опасен мистичен предмет. Ако сте се изкушили да го притежавате, по-добре го изложете като красив сувенир някъде, където няма да можете да се оглеждате в него.

Все пак ако Ви подарят огледало, дайте на дарителя пари /винаги може да измислите нещо/. Така Вселената ще види, че сте се откупили и духът в огледалото ще почне да служи само на Вас.

Перли.

Старите мъдреци казват, че перлите носят загуба, болести и беди. В много легенди те са символ на безутешни вдовишки сълзи и нещастни сирачета.

Може би обяснението е, че всяка красива и уникална перла се създава дълго от природата. После човекът се сдобива с нея като рискува живота си, гмуркайки се в дълбоките води на океана. Перлите са обект на кражби, свързани с насилие.

А може би, защото приличат на огромни светещи сълзи в очите на любеща съпруга, която изпраща своя любим на война, имат такава слава.

Не забравяйте да си ги откупите, като дадете банкнота на този, който Ви ги подарява.

Ами сега?! Ако това е годеникът или любимият? Не се стягайте! Щом сте успели да завъртите ума на такава страхотна и неповторима половинка, значи имате умна глава на нежните си рамене. Бъдете изобретателни!

Все пак, ако се притеснявате от перлите, подарете ги на свекървата. Така тя ще „плаче непрекъснато за изгубената си младост” и няма да има време да Ви следи по ъглите, ако имате коридори. От друга страна ще станете любимата снаха за нея и ще е готова на всичко за Вас.

Часовник.

Шушука се, че ако искаш да се отървете от някой досадник, трябва да му подарите евтин часовник. Така лесно ще се откачите от него, щом часовника спре да работи за много кратко време.

Часовникът е предмет, който отброява времето и за това се смята, че когато спре, Вашето приятелство с този, който го е подарил ще свърши. Ако този човек е лош, може да предизвика отброяване на щастливите ви дни.

cleaning

Купувайте си сами хубави и утвърдени марки часовници.

В днешно време всички електроники имат часовници и ако се замислим как да се откажем да получим за подарък страхотния нов модел на любимата марка! Не му мислете даже!

Това може да се използва като хитър трик, ако не желаем да купим на някого подобен подарък.

Все пак ако Ви поднесат желаната, мечтана и неповторима марка нов телефон, не забравяйте да почерпите приносителя.

Портфейл.

Празното портмоне води до парични неудачи.Затова не подарявайте такова на близките си и не приемайте също като подарък. Вътре трябва да има книжна и желязна пара.

Червеният цвят носи благополучие. Ако мъжът Ви или свекървата решат да Ви подарят такъв подарък, предупредете ги за цвета и че вътре в портмонето трябва да има поне три стотачки, иначе ще бъдат бедни цяла година.

Нож и ножици.

Всички тези „ опасни” режещи предмети трябва сами да си ги купувате. Трябва да си ги харесате и да не изтръпвате при вида им ако снощи сте гледали филм на ужасите.

В Китай са убедени, че острите предмети разрязват и нараняват положителната аура на човека и отприщват демонските отрицателни сили.

Нашите баби казват, че ножът реже хубавите приятелства и отношения. Носи разриви, скандали и раздели.

В предметите с остри режещи ръбове се събира огромна отрицателна енергия, която притежава страхотна сила.

Ако дарителят настоява да приемете такъв подарък, непременно го откупете с пари. Не дръжте подарения нож на видно и достъпно място. Сложете го в мек калъф или кърпа, която ще омекоти неговата енергия и го скрийте в кухненското чекмедже.

Особено ме впечатлява ножът за лед. Като съм гледала някои филми, никога не искам да имам такъв в къщата.

Кърпа за глава, шал или ръкавици.

С тези предмети са свързани много магически ритуали.Те са насочени към управление и манипулация върху личността.

черна коса

Те разкриват силното желание на дарителя да Ви подчини. Несъзнателно чувствате как влияят на Вашето биополе и почвате да се съпротивлявате. Изпитвате недоволство от намесата на чуждата енергия и почвате да изпитвате отрицателни чувства към този, който ги е подарил. Не се изненадвайте ако развалите отношенията си скоро.

Носни кърпи.

Макар, че в днешно време почти всички ползват книжни кърпички, добре  е да знаем и тази препоръка. Носните кърпи се свързват със силна мъка и горчиви сълзи. Това достига до нас от времето, когато на погребенията се подаряваха такива на опечалените.

Друго суеверие гласи, че ако жена подари кърпичка на мъж, неминуемо следва раздяла на двойката. Свързано е с миналата традиция дамите да помахват с кърпичка  на своите обожатели, когато ги изпращат от прозореца на замъка.

Бельо и чорапи.

Казват, че ако подарите на мъж чорапи, той ще избяга от Вас. Дръжте го бос по-добре, да чака да му изсъхнат старите чорапи на парното и да не смее да обуе студените зимни обувки. Ако Ви е жал, не за него, а за себе си, дайте му пари сам да си купи чорапи.

Подарите ли бельо на мъжа си, той ще се опита при първия случай да Ви изневери. Нека стои със старите разпънати гащи и да го е срам да прави стриптийз за щяло и не щяло.

Между другото не мога да разбера защо моя мъж непрекъснато си купува ново бельо. Дали е от суета? Ще се утеша с мисълта, че не иска да се уморявам като го пера често.

Да подариш бельо на не дотам близка жена е просто неприлично. Тълкува се като подарък за събличане. Драги мъже, не си навличайте неприятности. Може да получите удар с тежък предмет в главата. Дамата ще види неприлично предложение.

Домашни любимци.

Домашните любимци не се подаряват. Трябва да заплатите ако трябва някаква символична цена, иначе животинчето ще избяга или разболее.

Ако са подарили на детето Ви някое малко сладко котенце или кученце, а Вие не го желаете, това ще доведе до разваляне на приятелството с този, който го е донесъл.

cat

Подарете монета и ще се успокоите разбунтувалото Ви се подсъзнание. Желязната монета е символ за желано желязно здраве.

Закарайте животинчето за един ден при тъщата, особено ако обича да си хапва мръвки. Няма начин да не е така, особено ако е нулева кръвна група. Занесете няколко пържоли и после забравете да си го приберете три дни. Бъдете сигурни, че ще се привърже към домашния любимец и няма да Ви го върне обратно. Ако не стане така, носете на тъщата няколко дни подред мръвки и бъдете сигурни, че номерът ще мине. После няма нужда да висите пред щанда с месо.

Свещи.

Това суеверие е свързано с паленето на свещи на смъртния одър. Затова, когато Ви подарят такава, просто си кажете, че ще я запалите на Коледа, Нова Година или любовна среща. Иначе има опасност отново да ни спират електричеството и да се чувстваме безкрайно щастливи, когато имаме възможност да гледаме любимия сериал.

Книги на сгодени младежи.

Това предвещава раздяла между влюбените. Корените на това суеверие се крият в старите романи за приказно богати и красиви принцове и принцеси, които могат да разсеят влюбените двойки в техните желания за бъдещия романтичен живот. Това може да подейства като студен отрезвителен душ и да видим, че до нас стои не  бленувания принц, а една крастава жаба.

Дотук говорихме за подаръците, които трябва да откупваме, за да се отървем от лошата им поличба.

Може да се надсмеете, учудите, удивите, даже да се възмутите от някои народни суеверия. Помнете,че когато получавате подарък от близък или любим човек, той винаги ще Ви донесе радост, защото наистина е от сърце. В този случай никакви мистични сили няма да Ви повлияят.

В следващата статия ще Ви разкрия какво трябва да подарим на любимия човек, за да остане завинаги до Вас.

До нови срещи, скъпи приятели. Споделете в социалните мрежи!

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *