Как да се предпазим от паразити

паразити

              Здравейте скъпи приятели!

Ако имате проблеми с добрия вид на кожата, чувствате тежест в храносмилателния тракт, имате проблеми с килограмите, често боледувате, значи е дошло време да прочистите организма си от паразити. Самата дума „паразити” е доста стряскаща, но какво да се прави. Както вселената е пълна с галактики, всяка слънчева система — с планети, нашата Земя – с хора и живи същества, така и нашият организъм е населен с някакви малки странни  форми на живот.

За прочистване на организма много се е писало и пак ще продължава. Съществуват много методи. Едните са скъпи, другите отнемат много време и грижи, но има и един начин, с който бързо и лесно можем да направим чистката безболезнено и без да си разваляме настроението с разни диети.

Ще Ви разкажа за някои народни средства, които се използват за тази цел. Те се борят срещу вирусите и гъбичките в организма. Ще Ви помогнат да се освободите от излишните течности и от някой килограм в талията.

Ще ви разкрия пет продукта, които може да прибавяте към храната и  да постигнете нужния ефект. Препоръчвам Ви да почнете по-рано профилактика, отколкото да пиете хапчета, когато се разболеете.

Карамфил.

caramfil

Тази подправка има способността да се бори с гъбичките, вирусите и бактериите. Често се употребява за подобряване вкуса на ястията. Просто опитайте да го смелите на прах и да го прибавяте там, където ще Ви хареса вкуса му.

Ефирното масло на карамфила няма конкуренция в борбата с яйцата на глистите.

Карамфилът се слави с възможностите си да  унищожи яйцата почти на всички паразити.

Чесън.

Това вълшебно творение на природата може да извежда от организма даже  тежки метали.

Той не само прогонва нашите събеседници с „ аромата”, но и унищожава всички паразити, бактерии, гъбички и вируси.

Другото му ефикасно свойство е, че прогонва всички гадинки, които се хранят с кръв. Например – комари, бълхи и кърлежи.

Миризмата на чесън прониква в порите на кожата, излиза заедно с потта и никакви дъвки, дъвчене на магданоз и каквото щете, няма да Ви помогне. Единственото спасение е да изпиете чаша прясно мляко, чийто химически състав се смесва с този на чесъна и се неутрализира „страхотния аромат”.

Джинджифил.

jinjifil

Притежава противовъзпалителен и успокоителен ефект, укрепва имунитета и унищожава болестните бактерии.

Често се употребява в борбата срещу глисти, поради способността му да унищожава паразити.

Може да го прибавяте като подправка на ястията в сухо и прясно състояние. В днешно време джинджифилът се употребява доста често, поради страхотните му качества да прочиства целия организъм, да намалява килограмите, успокоява болките в ставите, бори се с настинката и подобрява визията на кожата.

Мащерка.

Вълшебна билка, която стимулира основната жлеза на имунната система – тимусната жлеза. Чаят от мащерка укрепва имунната система.

Маслото от мащерка прекратява разпространението на паразити в храносмилателния тракт.

Пелин.

пелин

Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Притежава мощна сила в унищожаването на микроби. Употребява се при лечение на стомаха и  борба срещу глисти.

Употребявайте умерено тези пет продукта. Ако сте любител на чесъна и не пиете прясно мляко, при шофиране отворете прозореца на колата, моля Ви.

До нови срещи, скъпи приятели! Споделете в социалните мрежи ако сте харесали статията!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *