Как да си помогнете без лекарства

Как можете да си помогнете без лекарства за облекчаване на стреса, нормализиране на съня и повишаване на регенеративните способности на тялото.

Техниката за коригиране на съдовия спазъм е проста и ефективна.

Легнете в леглото и се отпуснете за 30 секунди. Поставете малък валяк под долната част на гърба, поставете дясната си ръка на ръба на ребрената дъга отдясно (проекция на черния дроб), поставете лявата си ръка в средата на гърдите (проекция на аортата и сърцето).

Основното правило е ръцете ви да не са в напрежение. Ако положението на ръцете не ви позволява да ги държите отпуснати, поставете малки възглавници под ръцете си, които ще ви позволят да не държите ръцете си на тежест. След като поставите ръцете си на място, ще трябва да усетите връзката между двете ръце. С други думи, трябва напълно да разконцентрирате вниманието си и да държите само ръцете си с това внимание.

ВАЖНО! Мислите за недостатъчно сготвена супа или компот, както и други мисли, трябва да бъдат напълно унищожени преди започване на техниката.

В този момент, когато вниманието ви е привлечено само от ръцете ви и сте напълно отпуснати, може да почувствате движения в гърдите или корема. Понякога това може да бъде придружено от шум в ушите, усещане за тежест в гърдите, пълнота, не трябва да се притеснявате, всички тези явления изчезват в рамките на 1-2 минути.

При правилното изпълнение на техниката след няколко минути (обикновено до 5-7 минути) ще почувствате отпускане в гърдите, понякога може да има неволно дълбоко вдишване с по-нататъшно отпускане на цялото тяло. Ако правите техниката през нощта, ще заспите доста лесно и без стрес. Редовното прилагане на тази техника в продължение на 10-14 дни стабилизира до голяма степен съдовете и подобрява качеството на живот.

Бъдете здрави и не забравяйте, че дори баналната липса на сън и промяната на диетата към въглехидрати може да ви доведе до тежки соматични заболявания и тогава нито една от техниките няма да може да ви помогне! Бъдете разумни към здравето си!

Су-Джок Доктор Ангелина Пасхалиди

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *