Как да си върнем ерекцията

man1

                                                                             Здравейте, приятели!

Днес ще поговорим за най-големият нощен кошмар на мъжете в преносния и буквален смисъл. Ще се спрем на това кои са неочакваните причини за импотенция, цялата истина за това явление, кои са убийците на ерекцията и как да я съхраним. Близо 18 до 30 милиона мъже в света страдат от еректилна дисфункция. Голяма част от тях просто се предават и не предприемат нищо. Но това не решава проблема. Просто трябва да се стегнете и да направите няколко прости крачки. Спазването на тези лесни правила ще Ви извади бързо от блатото на „отхвърлените неудачници”.

Най- важни причини за проблема:

 • Възраст

По принцип сме склонни да мислим, че само възрастната част на човечеството страда от това явление. Оказва се,че не е така. Все по-голяма част от младото поколение се сблъсква с явлението. Следете за здравето си във всяка възраст, движете се и не допускайте наднормени килограми.

man2

 • Сол

Солта задържа водата в организма. Хипертонията и повишения холестерин предизвикват появата на нежелани плаки, които се трупат по кръвоносните съдове и ги стесняват. Нарушава се кръвната проходимост в органите. Намалете солта в храната. Всеки продукт съдържа сол и може да сведете до минимум нейното добавяне.

Ще кажете, че не Ви е вкусно. Отначало може да изпитате това чувство, но си помислете каква полза ще имате от тази жертва. Все пак не Ви казвам да оставите цигарите, алкохола или секса! Нали?

Човек винаги мрънка, когато трябва да се откаже от някой вреден навик и да прави нещо полезно. Животът си е Ваш.

 • Велосипед

Карането на велосипед не е най-подходящ спорт. Това влияе негативно на нежните нервни окончания и кръвните съдове на таза в долната част. Намерете си подходящ спорт, а карането на велосипед нека да не е ежедневно занимание.

man3

 • Работа

Психично натоварената работа, свързана с пушене, кафета и хапчета против стрес, води до нарушение на сексуалната функция. Не се хващайте на провокациите и не си опъвайте нервите излишно. Намерете начин да се отпускате в почивките, отдайте се на любимото хоби. Ако нямате такова измислете си заедно с половинката ново такова и заедно прекарвайте незабравими часове сред природата или нам, където пожелаете.

 • Порнографски филми

Гледането им от време на време не носи лоши последици. Но ако непрекъснато намирате това за любимо занимание, възниква зависимост. Достига се дотам, че без тези филми не можете да се възбудите. Плюс това изпитвате чувство на угризения и вина, че вършите нещо нередно и може да Ви хванат.

 • Религия

Половият живот в религията се свързва с чувството за грях и вина. Ако имате такъв проблем, ще трябва да поработите със специалист и да измените доста от възгледите си.

 • Лоша устна хигиена

Учените са установили, че възпалението в устната кухина предизвиква намалено производство на ензим/с трудно име/ , който участва в регулирането на кръвната циркулация. Както знаем добрият приток  на кръв е един от  ключовите моменти  на ерекцията.

 • Хъркане

man4

Издавате такива силни звуци, че заглушавате всички окръжаващи звуци. Жена Ви няма да чуе ако крадец разбие вратата. Възможно е да страдате от апнея и дишането да Ви спира за няколко секунди. Когато получаваме по-малко кислород се нарушава функцията на вътрешните органи, включително и на половите.

 • Пари

Притеснявате се, че приходите няма да покрият разходите в семейството. По време на стреса се отделят кортизол и адреналин, които свиват кръвоносните съдове и пречат на ерекцията. По добре измислете някаква допълнителна работа, свързана с физически труд, така ще увеличите приходите в бюджета и ще укрепите мускулите. Например да носите тежките торби на тъща Ви, когато пазарува.

 • Стрес и депресия

Сексуалното възбуждане идва от мозъка и отива надолу. Депресията убива ерекцията. Изменете начина си на живот- спортувайте, спете повече и ако е необходимо обърнете се към специалист.

 • Наднормено тегло

man5

Намалява процента на мъжкия хормон тестостерон, който отговаря за мъжката възбуда и ерекция. Понижава се самочувствието, повишава се кръвното налягане, което води до артеросклероза и се влошава притока на кръв към половите органи.

 • Злоба

Когато сте ядосан и изпитвате злоба към някого, кръвта нахлува в очите и в лицето Ви, но не в органите на любовта. Ако изпитвате злоба, нарушавате своя полов живот.

 • Алкохол

Алкохолът нарушава чувствителността на половия член, работата на нервните клетки в мозъка и тези, които отговарят за координацията. Една или две чаши вино няма да Ви навредят, но ако се увлечете, забравете за своите „подвизи”.

 • Лекарства

За съжаление има лекарства, които действат негативно на ерекцията. Такива са за кръвно налягане, лекарства против депресия и обезболяващи. Наркотиците оказват още по-лошо влияние на потентността.

 • Здравословни причини

Някои болести като диабет, високо кръвно налягане,травми на гръбначния стълб, операции на простата и пикочния мехур, оказват също влияние на проблема.

man

Как да познаем, че вървим по пътя на снижение на ерекцията

 • Безсъние

Снижаването нивото на тестостерон в кръвта води до безсъние. Отложете всички дела два часа преди сън. Лягайте  и ставайте в едно и също време. Превърнете спалнята си в тихо,удобно и тъмно място само за сън или за секс. Не в киносалон с денонощно включен телевизор.

 • Намалено окосмяване

Намаленото ниво на мъжки хормон води до намаляване на окосмяването на цялото тяло, с изключение на косата по главата. Там действа обратен закон. Само, че за съжаление с намаляване на хормона, косата не почва отново да расте.

 • Мастни отлагания

Намалява се мускулната маса и се увеличава теглото. Време е да се върнете към спорта. Минете на здравословно хранене и като загубите „биреното коремче”, ще увеличите мускулната маса и нивото на тестостерона.

 • Лошо настроение и липса на памет и концентрация

Това се дължи пак на същия хормонален проблем. Струва Ви се, че всичко наоколо се е променило. Направете си хормонални изследвания и променете начина на живот. Скоро всичко ще дойде на място.

man6

Кой е в рисковата група ?

Това съвсем не е краят на половият живот. Проблемът се лекува успешно във всяка възраст, стига да имате смелост да го прегърнете. Обикновено 40% над 40 годишна възраст и 70% над 70 годишна възраст страдат от загуба на ерекция.

Често тези, които се сблъскват с проблема, имат заболяване на сърцето. Така, че не е лошо да си направите изследвания преди да се втурнете в някоя авантюра, която може да Ви донесе инфаркт.

Забравих да спомена за младежите, които се „помпат”  във фитнес залите и пият стимулиращи средства за повишаване на мускулната маса. Момчета, в секса ще се чувствате като пенсионери!

Същото важи и за тези, които не изваждат цигарата от устата си. Никотинът свива кръвоносните съдове и убива ерекцията.

Лечение

 • Лекарства

Тези, с основа на силденафил увеличават притока на кръв в половите органи. Консултирайте се с доктор. Приема на хапчето не трябва да е повече от един път в денонощие и 60 минути до акта.

man7

 • Вакумни манипулации

Съществуват уреди, които образуват вакум около половия член и с това повишават притока на кръв и стабилна ерекция. Друг способ е поставянето на гумен пръстен в основата на члена.

 • Имплатанти

При необходимост се поставят имплатанти, които представляват 2 малки цилидъра и при необходимост се изпълват с течност.

 • Психотерапия

Психотерапевтът ще Ви помогне да преодолеете стреса от неудобството и да Ви освободи от скрупули при лечението.

Обсъдете проблема с партньора

Това не засяга само Вас. Затова споделете всичко с половинката си и заедно ще преодолеете всички препятствия.

Как да се храним правилно?

man8

 • Бобови растения

За да работят добре нервните клетки, Ви е необходим  тиамин, това е витамин В1, който се съдържа в бобовите растения и в пълнозърнестия хляб. За да ви слуша половият член, трябва нервната система да работи добре.

 • Червени люти чушки /Чили/

Лютите чушки ще накарат не само лицето Ви да почервенее от притока на кръв. Кръвоносните съдове ще се разширят по цялото тяло, включително и там, където Ви е необходимо. Ще Ви помогнат да прекарате една палава нощ.

 • Банани

За да имате крепко сърце, което да издържи в трудните моменти, почерпете се с банани. Бананите ще Ви осигурят калий, а той държи под контрол и калция. Това означава, че кръвното няма рязко да се вдигне нагоре и няма да имате проблеми със сърцето. Не обичате банани? Тогава си хапнете портокали или кайсии.

 • Сьомга

Омега-3 прави кръвта по-течна и пластична, което увеличава притока на кръв там, където е необходимо. Яжте риба поне два пъти в седмицата, за бъдат добре смазани всички артерии. Предпочитайте риба тон, скумрия и сьомга.

 • Лук и чесън

Тези зеленчуци съдържат веществото литицин, което  намалява образуването на тромби в кръвта. За премахнете лошия дъх, дъвчете дъвка.

 • Миди

Те са богати на витамин В6 и цинк, които са абсолютно необходими при синтеза на тестостерон. Ако не харесвате миди, хапнете си ядки.

 • Вишни

Този плод съдържа много антоцианин, който придава наситен цвят на плодовете и предотвратява налепи по кръвоносните съдове.

Ако не харесвате вишни, заменете ги с малини, ягоди, нектарини, сливи или други ярки плодове.

 • Кафе

Кафето стимулира кръвообращението, стимулира обмяната на веществата, освобождава жизнената енергия от мастните депа и дава сила за очакваната страстна нощ.

До нови срещи! Споделете с приятели в социалните мрежи, за да им помогнете да се отърват от проблема!

Как да си върнем ерекцията: 2 комментария

 1. Web

  Hello friends, its impressive piece of writing concerning educationand completely explained, keep it up all the time.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *