hair2

Как да сме неустоимо съблазнителни

sexy

                Здравейте, мили приятели!

Понякога се чудим защо самотно прекарваме голяма част от дните след като сме толкова хубави, атрактивни, успешни и възпитани. Защо става така?

Често завладени от страстното желание да печелим пари, забравяме да изградим своя личен живот.

Други пък са израснали хванати за полата на мама и се страхуват цял живот да се пуснат от нея. Така не успяват да се научат как  да общуват със себеподобните си.

На много хора просто им липсва подходяща среда.
  • Запишете се в някой клуб или група.
  • Намерете си ново хоби и може да срещнете сродни души.
  • Ходете на места, където може да срещнете много хора. Така ще имате възможност на избор. Не Ви препоръчвам да си търсите половинка сред пийналите посетители на бара.
Очаровайте събеседника.

Когато изслушвате човека от среща, съсредоточете цялото внимание върху него. Най- ефикасната техника на очароване е да гледате събеседника право в очите, като местите погледа от едното око към другото. Така се създава впечатление, че много искрено се интересувате от това, което слушате.

Може да прибавите мил меден глас и доверителна интонация на изповед, което ще погали слуха на отсрещния.

Научете се да правите комплименти.

Открийте на човека, когото ухажвате какво харесвате и цените в него. Подсилете самочувствието му като му кажете от какво се възхищавате, особено за нещо, което знаете, че той също цени. Не го ласкайте, а просто го насърчете по този начин и го предразположете. Бъдете щедри от ваша страна за всички хубави качества.

Представете си, че сте актьор в театър.

Не се приемайте твърде на сериозно. В живота Ви има много важни неща, но не се обсебвайте от тях. Рискувате това да стане Ваша слабост. Забавлявайте се и се шегувайте!

Чудим се как някои невзрачни личности замъкват в леглото си известни, красиви и впечатляващи хора. Ами чрез смях! Те така забавляват и разсмиват партньорите си, че те загубват сили за всяка съпротива. Смехът ни зарежда с добро настроение и ни освобождава от задръжки.

sexy1

Когато съблазнявате някого, заразявайки го  с положителни емоции, шансовете на отсрещния да се пристрасти и да се върне за нова порция смях е голям.

Когато нямате настроение, направете нещо, което не сте правили преди и не е типично за Вас. Излезте от къщи и идете някъде, където е весело. Направете нещо щуро. Танцувайте, спуснете се със лодка по реката, научете се да карате ски или да свирите на пияно. Гледайте детска анимация. Забавлявайте се!

Кажете какво мислите откровено.

Ако биологическият Ви часовник тиктака и Ви напомня непрекъснато, че времето изтича, не играйте фалшиви игри. Бъдете искрени.

Кажете на партньора какво мислите и попитайте какви са неговите намерения.

Моя позната има дългогодишна връзка с един мъж, който не искаше да има деца. След 10 години съвместен живот, най-после се ожениха. Но скоро се разведоха под натиска на свекървата, защото жената не била родила едно внуче. Така разделени те си правят и до днес срещи като ученици. Мъжът трябваше да бъде откровен към жената и към родителите си. Така отне правото на приятелката ми, която вече наближава 50 години, да стане майка и остави в родителите си грешно впечатление.

Не се мотайте в предположения, а бъдете прями и конкретни да кажете на партньора какво желаете и очаквате от него.

Същото важи и за секса. Попитайте партньора какво му харесва и какво би предпочел. Кажете какво искате вие и попитайте дали ще му бъде приятно да го направи. Не бъдете лицемерни! Ако имате мазохистки наклонности, които се стимулират от моя съвет, забравете за него.

Само взаимното уважение и искреност, ще Ви донесат добри отношения.

Не бързайте да горите мостовете след себе си и оставете винаги отворена една вратичка.

Съблазнявайте хората да вършат неща, които искат наистина. Понякога да не нараним някого, вършим неща, които не харесваме.

Съблазняването се строи върху несигурна почва, съществуват винаги догадки и заблуди, защото не знаем каква ще е реакцията отсреща.

Изкажете желанието си правилно-нека прозвучи като изход в случай на нужда.

Вместо: „ Надявах се да искаш да гледаш този филм тази седмица.”

и после с напрежение да чакате отговора, кажете: „Знам, че имаш много работа и сигурно няма да имаш време, но аз ще отида на прожекцията.”

Желая Ви успех и много щастие!
До нови срещи, мили приятели!

Один комментарий к “Как да сме неустоимо съблазнителни

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *