Как да спасим дома от зла енергия

зла енергия

                     Здравейте, мили приятели!

Случвало ли се е въобще да не Ви се иска да се приберете в къщи? Или пък нещо тайнствено и коварно непредвидено  Ви е притискало гърлото , когато се движите по тъмния пуст коридор между празните помещения?

Не е забавно и интересно ако в дома Ви не съществува никаква енергия и всичко е вяло и заспало. Но много по-рисковано е ако той е изпълнен с тъмната поразяваща сила на отрицателната енергия .

Ще Ви разкрия няколко явни признака как да познаем, че около нас се е натрупала отрицателна поразяваща сила.

 • Много често горят евтините електрически крушки.
 • Непрекъснато се развалят китайските електроуреди.
 • В къщи все някой е болен и умърлушен, дори и любимият домашен любимец.
 • Изчезват непонятно или се губят не често употребявани вещи.
 • Появяват се мравки, хлебарки или други неприятни гадинки.
 • Обитателите на дома често се карат неочаквано и свирепо.
 • Гостували са Ви хора със съмнителна доброжелателност, но успели да Ви отмъкнат заем и да изпият любимото Ви уиски.
 • Всички у дома се чувстват уморени, апатични и сънливи след нощния купон.
 • Сънувате адски кошмари и не можете да се възстановите след поредния секс маратон .
 • Непрекъснато капят проклетите чешми, появяват се разни течове, дори и от кредитната Ви карта, която сте забравили заедно с пин кода при любовницата.
 • Непонятно защо съхнат и умират всички цветя в саксиите,макар че пустата свекърва все обещава да ги полее.
 • Чуват се фантастични странни звуци, дали не са от близката дискотека?
 • Долавяте непривични миризми, знаех си,че свекървата си е купила кебапчета!

Ако намирате три неща, които съвпадат с тези, които съм описала, трябва да се опитате да „излекувате” Вашата крепост.

woman

Не мислете, че да се избавите от лошата енергия ще трябва да правите сложни ритуали, заклинания и индиански танци . Няма нищо трудно и недостъпно в това. Просто трябва да спазвате няколко правила и да ги изпълнявате четири пъти в годината, когато правите сезонните почиствания в странната Ви къща.

Трябва да помните златното правило, че преди да помогнете на другите, трябва  първо да помогнете първо на себе си. Така ще имате сили и за другите.

 1. Чистим своята отрицателна енергетика.

Правим душ, но не какъв да е. На помощ ни идва готварската сол.

Малките кристали на солта се явяват като проводници на енергия. Те могат да помогнат да натрупате както положителна, така и отрицателна енергетика. Разтворената във вода сол може да измие от тялото всичката енергийна мръсотия натрупана през времето, когато сте страдали несправедливо.

Намокрете цялото си уморено тяло с хладка вода и нанесете солта с леки масажиращи движения по цялата повърхност на кожата, като внимавате да не получите чувство на напрежение. Не третирайте кожата на главата и косата.

Изплакнете обилно цялото тяло, като се помолете мислено на водата да пречисти всички мръсотии и отрицателна енергия от Вас. Бъдете искрени в молбата си и ще почувствате необикновено облекчение. С молбата ще пречистите и душата си.

hair4

 1. Правим първи стъпки към „лечение” на дома.
  • Най-напред отпратете всички мързеливи и невярващи, които няма да участват в прочистването да отидат на разходка или на кино.
  • Облечете памучен халат или свободни удобни дрехи.
  • Махнете всички бижута от себе си включително и брачната халка.
  • Отворете прозорците, за да се получи раздвижване на въздуха и да може да излезе всичко негативно. Внимавайте да не изскочи папагалът на свекървата от клетката.
  • Съберете в един чувал всички стари вещи, които не ползвате повече от година. Те събират само отрицателна енергия. Отървете се от старите журнали, списания, книги, счупена техника, спукани чаши и чинии. Всяка пукнатина или отчупено ъгълче изпива положителната енергия на дома.
  • Когато се избавите от всички боклуци, които Ви развалят настроението, подредете дома, както правите при обичайното почистване.
  • Накрая избършете с влажна кърпа всички огледала в посока на часовниковата стрелка. Така с праха ще изчистите всичката отрицателна енергия. Направете толкова кръгови движения, на колкото години е огледалото. Ако не си спомняте, направете 13 кръга. Не поглеждайте в огледалото ако не сте гримирани, за да не получите допълнителен стрес.
 2. Пречистваме дома със запалена свещ.

Купете си три църковни свещи от храма, който посещавате в неделя. Ако не ходите на църква, пенсионерката от първия етаж ще Ви помогне.

Изрежете в бял хартиен лист дупка и промушете през него свещите. Нека хартията да легне върху китката Ви, когато запалите свещите. Така ще се предпазите от допира на парафина, който ще се стича от свещите заедно с отрицателната енергия.

Запалете свещите и бавно обиколете цялата къща по часовникова стрелка.

 • Започнете от входната врата. От нея влиза най-силната отрицателна заплаха. Излезте от външната страна и минете по цялата обиколка на вратата от ляво на дясно. Минете по дръжката, шпионката и звънеца на вратата. Минете от вътрешната страна и повторете движенията. Внимавайте да не развалите боята на вратата, защото ще Ви връчат четката за боядисване. Ако не понасяте миризмата на ацетона, ще Ви се представят всички дяволчета.
 • Минете по коридора като движите свещта покрай стените нагоре и надолу. Внимавайте ако лумбагото Ви се обажда. Слушайте своята интуиция, която ще Ви подскаже как да се движите. Ако не се досещате, свекървата или тъщата/ако сте мъж/, ще Ви посъветват. Не забравяйте дръжките и електрическите ключове.
 • Бъдете особено старателни, когато обхождате банята, защото там изтича всичката негативна мръсотия от тялото. Не подминавайте кривото огледало и мръсната вана, ако има такава.
 • Влезте в съпружеската спалня и минете по всички стени и ъгли. Ако свекървата се е завряла в новите Ви завивки и похърква сладко, залепете дъвка в новата й прическа. Направете кръст над леглото, като започнете от възглавниците, където полагате вечер глава.
 • Не забравяйте да минете всички уреди, които се хранят с електрическа енергия. Те са най-големите хранилища на отрицателен енергиен заряд, особено ако сметката за ток е изяла парите за новите Ви обувки.
 • Като завършите ритуала със запалените свещи, изхвърлете останалите остатъци навън в коша за боклук моментално. Ако имате зла съседка, метнете ги на нейната тераса.
 1. Почистете ръцете си.

Измийте ръцете си старателно със сапун и течаща вода. Нека се махне всяка отрицателна частица, попаднала върху тях. После ги натрийте с готварска сол и пак ги изплакнете, не се изтривайте. Разперете настрани леко ръце и старателно изтръскайте всички капки с вода и отрицателна енергия, която е останала.

cropped-миещи-ръце.jpg

После си сложете гумените ръкавици и претърсете портфейла и кредитните карти на съпруга.

Може да повторите пречистването със свещ след три дена. Запалете домакинска свещ и я оставете да изгори наполовина. Ако восъкът е направил уродлива фигура, вземете свещта и обиколете цялата къща отново. Ако капките са чисти и фитилът гори равномерно, значи ефектът от пречистването е бил ефикасен.

 1. Профилактика.
  • Проветрявайте поне един път на ден помещенията в дома Ви. Независимо какъв е сезонът, особено ако често хапвате боб.
  • Когато миете пода, добавяйте препарат с приятно благоухание или добавете няколко капки от ефирно масло. Така ще очистите аурата на дома и той ще ухае приятно.
  • Почиствайте редовно праха по повърхностите, под леглото и всички ъгли, дори да са труднодостъпни. Така няма да изпитвате негативно чувство като погледнете в тяхна посока, а само облекчение.
  • Дръжте водопроводната система изправна. Капещата и течащата вода отнася Вашето благополучие, здраве и пари.
  • Затваряйте капака на тоалетната чиния, особено ако сте забравили да я почистите.
  • Не събирайте ненужни и мръсни дрехи в къщи. Перете ги редовно. Ако някои се нуждаят от поправка, занесете ги на шивач. Ако не стават за нищо, изхвърлете ги. Само внимавайте да не Ви видят съседите, защото ще Ви одумват следващите пет години.
  • Не събирайте мръсните чинии и съдове. Оставените мръсни чинии през нощта събират цял рояк от привидения, които се хранят с аромата на изоставената храна. Тяхното посещение ще се отрази зле на физическото и психическото Ви здраве. Древните Веди казват, че ако в един дом се събират мръсни съдове, не трябва да се влиза в него до залез слънце.
  • Палим свещи при романтична вечеря или семейно събиране на роднините. Те създават уютна и задушевна атмосфера. Огънят пречиства най-добре всяка отрицателна енергетика. Неговата сила не може да се сравни с никоя друга.
  • Използвайте натурални аромати. Сега се продават най-различни свещи, пръчици и аромати. Изберете любимите си ухания, които ще повдигнат настроението Ви и ще засилят жизнената Ви енергия. Особено се препоръчва ако чорапите на партньора Ви не искат да скочат сами в пералнята.
  • Закачете над вратата или под полилея пеещи звънчета или звънящи кристални висулки. Техните звуци ще пречистват атмосферата на дома и ще плашат всички натрапващи духовни създания. Учените са доказали,че звукът на камбанките лекуват депресия, подтискат развитието на епидемии, развитието на плесени и паразити.

Не жалете време за „лечение” на дома Ви. Така ще помогнете на всички във Вашия дом да бъдат здрави, ведри и щастливи.

До нови срещи, мили приятели! Споделете в социалните мрежи, за да помогнете и на другите си приятели да бъдат щастливи!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *