beach5

Как да свалим мъж на плажа

beach

                       Здравейте, мили момичета! Днес темата е женска!

Лято, слънце, разголени плажни дрехи. Време е да се разхвърляме и да поставим на показ това, което сме крили под широките зимни дрехи. Някои тръгват на море още в края на юни. Други избират разгара на лятото. Как да се приведем във форма и да блеснем в цялата си красота на плажа. В тази статия ще Ви разкажа как да станете желани и привлекателни в очите на всеки мъж.

  • Красив силует

Красивият силует Ви спасява дори да имате някой излишен килограм, да не Ви достигат  сантиметри от височината на манекенките, дори може да имате някоя палава гънка на талията.

Изправете гърди, приберете лопатките, дръжте се изправени  и разпределете теглото равномерно при всяка крачка, така че да не се полюшвате като пиян моряк. Тялото трябва да е опънато и да се носите като лебед върху гладко езеро.

Предполагам, че вече сте направили всичко необходимо месец преди да тръгнете към морето:

—Спортували сте.

—Ходили сте пеша 3 спирки до работата.

—Не сте използвали асансьора.

—Правили сте упражнения сутрин и в почивните дни: коремни преси, клякания, упражнения с гири или сте посещавали фитнес салоните.

—Въвели сте в ред хранителния режим като сте зарязали мазнините, въглехидратите, соленото, алкохола и газираните напитки.

  • Правилен избор на бански костюм

beach2

Има няколко типа фигури:

Пясъчен часовник

Ако имате голям бюст, тънка талия и обемни бедра, то Вие сте този тип. Може да си позволите всеки модел бански, защото сте секси и атрактивна. Вие сте красива и с изрязани бикини и в цял бански костюм.

Тип ябълка

Не изпадайте в паника ако имате проблеми в областта на талията. Може да прикриете коремчето с красив цял бански костюм. Подчертайте бюста си с голямо V-образно деколте. Погледите ще бъдат отклонявани в тази посока. Сложете подплънки на бюста и проблемът е решен.

—Голям бюст

Големият бюст иска по-старателно избиране на бански костюм, особено в горната част. Презрамките трябва да са по-широки, за да издържат тежестта на бюста. Не избирайте бански, които се връзват с връзки зад врата. Ще бъдете подложена на непрекъснато смъкване на горната част и ще трябва да пристягате връзките от време на време. Да не говорим, че като излизате от морето, може да се окажете по бикини, което доста ще се хареса, но само на мъжката част.

beach3

—Тип круша

Ако имате малък бюст, тънка талия, плосък корем и широки бедра, то Вие сте тип „круша”. За предпочитане е да изберете цял бански костюм с V-деколте. Така ще разкриете част от прелестите си. Може да подсилите ефекта с допълнителни банели или ефектни допълнения в горната част на банския костюм. Избягвайте да слагате шорти с  плисета и къдрици, защото те ще уголемят оптически  широките Ви бедра.

—Слаба фигура

Вие нямате никакъв проблем при избора на бански. Всички изрязани, екстравагантни, прашки, с плисета, с волани, мрежести—всичко това е направено специално за Вас. Радвайте се на слънцето с бански от две части и използвайте цял бански само при състезания по плуване.

—Пълнички момичета

За предпочитане е да изберете бански в по- студени цветове. Постарайте се да намерите бански с пола или панталон. Целият бански костюм ще изглежда по-привлекателно на фигурата Ви и ще може да скриете в него някоя излишна гънка.

Направете акцент на горната част на тялото с красив коралов гердан. Не забравяйте да подчертаете привлекателния си бюст с деколте с V-образно деколте.

Накрая ще спомена за цветовете. Ако сте с много бяла кожа, избягвайте черните цветове.

Брюнетките могат да изберат ярки цветове, докато блондинките по-нежни.

Ако имате тъмна кожа, облечете бял бански, който ще придаде неотразим чар на тена Ви.

Не забравяйте да си направите:

—Маникюр

—Педикюр

beach4

—Пилинг на кожата няколко дни преди да потеглите на море

—Да боядисате миглите и веждите си

Не забравяйте да сложите в куфара:

Слънчеви очила

—Шапка или интересна модерна кърпа за глава

—Крем против загаряне

—Джапанки

—Плажна чанта и кърпа

—Чадър, ако не ходите на обществен плаж

А сега да пристъпим към действие:

  • Изберете си плаж

Има най-различни плажове. Има семейни, нудистки, плажове за възрастни и такива, където има много млади необвързани хора. Изберете си плаж, където има площадки за плажни игри като волейбол, фризби или където се събират да карат водни ски, сърф и лодки.

Другият вариант е да се смесите с младата тълпа на плажа около близките кафенета и барове.

  • Изберете числото три

Движете се в тройка с приятелки. Може да се присъедините към вашата приятелка, която ще летува с нейния приятел. Три действа като магическо число. Много е по-лесно да добавите момчето, което харесвате, за да направите четворка за карти.

  • Не ходете първи на плажа

beach1

Идете, когато групите вече са оформени и си изберете подходяща компания, която Ви харесва. Ако след първия час не сте усетили прехвърчане на искри, преместете се към друга компания.

  • Движете се на плажа

Играйте весели игри, плувайте, смейте се закачливо, не стойте скрити под чадъра, а се забавлявайте. Бъдете естествени. Сложете си плажно масло, лек гланц на устните и умерено количество водоустойчива спирала. Разпуснете буйната си коса и кокетно я отмятайте назад при всеки порив на морския бриз. Момчетата не обичат гримирани кукли на плажа, които се страхуват да не им се размаже грима и да не им се развали прическата.

  • Дръжте се като звезда

Излезте бавно от водата като се усмихвате на галещото слънце. Наведете се за кърпа и в този момент стрелнете избраника с поглед. Отместете очи и в следващия момент се загледайте в очите му сякаш се мъчите да си спомните от къде го познавате.

Скоро ще видите как неговата волейболна топка ще „долети случайно” до Вас.

  • Бъдете уверени в себе си

Поканете го до себе си и внимателно изслушайте „глупостите”, които ще Ви наговори. Задръжте  вниманието му като го накате да се почувства специален. Бъдете усмихнати и помнете, че това е главният и най-важен аксесоар, който притежавате.

beach5

  • Помолете го да Ви помогне

Накарайте го да се почувства като рицар. Да укрепи чадъра Ви. Да Ви донесе кафе или вода. Стеснете дистанцията като го помолите да намаже гърба Ви с крем против слънце.

  • Угостете го

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Нямате представа как ще се почувства избраника Ви ако измъкнете и му предложите от хладилната чанта нещо вкусно или студена разхладителна напитка.

За малко да забравя! Ако сте си харесали спасителя на плажа, влезте във водата и се направете, че се давите. Направете се на припаднала. Когато спасителят Ви извади, се оставете да ви направи изкуствено дишане уста в уста. Само,че не се бавете много със свестяването, защото преди да се запознаете, линейката може да Ви откара в болницата.

 

И така, мили дами, желая успех на всички, които търсят своята половинка!

 

Как да свалим мъж на плажа: 2 комментария

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *