Как да задържим мъжа

мъж

     Здравейте, мили момичета!

В тази статия ще поговорим как да задържим мъжа. Най-първото което трябва да запомните е:

  • Никога не разказвайте на мъжете за отношенията си в миналото!

Те са толкова хитри и ще Ви обещаят, че всичко ще разберат.Вие само трябва да разкажете кой е бил в живота Ви, че живеете заедно в съвременен свят. Даже не си помисляйте. Още повече, че с някой Ви е било по-добре в леглото и че има по-дълъг. Кажете му, че той Ви е вторият, максимум третия.

Вие трябва да изслушате мъжа за неговата история на живот, за неговите проблеми. Можете да си направите изводите, само не разказвайте нищо за себе си. Попитайте го какви жени е имал, какви са им били отношенията, защо той е толкова нещастен. Вие трябва да запомните тази информация, защото тя ще Ви трябва. Ако той не е харесвал нещо в миналите жени, това не трябва да съществува в никакъв случай при Вас.

  • Мъжете трябва да се „зареждат” емоционално.

От време на време трябва да го „събуждате”. Да заминавате на почивка, да се губите в новия МОЛ, да отскачате при мама, да не вдигате винаги телефона, да го игнорирате понякога, ако се налага да капризничите. Искайте някои неща от него, за да може той да се прояви и да покаже, че Ви поддържа.

Мъжът трябва да Ви дава пари за дрехи, козметика и глезотии. Колкото повече влага пари във Вас, толкова му е по-трудно да се раздели със Вас. Колкото и да са щедри, те броят всяка стотинка.

Затова, колкото повече блага сте получили от него, толкова варианта да си отидат е по-малък. Мъжът показва своето отношение към Вас с подаръци и щедрост.

мъж

  • Трябва да знаете как да се държите в обществото.

Когато сте в обществото, не гледайте към другите мъже. Пийте малко алкохол. Дръжте се така, сякаш плувате в свои води, дори да попаднете някъде, където Ви е неловко. Не разказвайте глупости за Вашите приятелки. Бъдете мила. На него трябва да му е приятно с Вас, както с никоя друга. Не се смесвайте с тълпата. Вие трябва да сте индивидуална и интересна за него.

Помнете между вас трябва непременно да има химия. Химията я има или я няма. Когато няма, няма и страст. Вие може да сте най-добрата любовница, но когато не можете да му дарите любов, мъжът ще я потърси другаде.

Защо мъжете ни напускат?

  • За мъжете е много важно как изглеждаме.

 Когато той Ви е срещнал, Вие сте била в красива рокля, сияеща с перфектен грим и прическа. Вие сте се усмихвали прелестно и сте излъчвали положителна енергия.

Изведнъж жената престава да следи за външния си вид. Тя се маже пред него с маски, бръсне си краката, облича раздърпани пеньоари или смешен екип. Мъжът се връща от работа и се втрещява. Свикнал да гледа красивите колежки, той изтръпва от ужас и се чуди дали да ви подари метла с дръжка, за да я яхнете и отлетите на някъде.

После не е красиво да разхвърляте превръзките и тампоните на видно място. Не откривайте своя интимен свят.

  • Мъжете ненавиждат да им разказвате за своите болести.

Неговото либидо изчезва с Вашето мрънкане и оплакване. После се чудите защо се заглежда по телевизионната говорителка от спортната рубрика.

  • Спирате да правите секс.

Оплаквате се, че Ви боли глава, имате запек, не сте ходили в тоалетната и му казвате да го направите по-късно.

  • Почвате да прекалявате с изискванията си.

Изведнъж решавате, че трябва да Ви се купят скъпи подаръци. Помнете, че половин година след като сте се запознали той Ви подарява лека кола, облича Ви, но след това той няма вече такова желание, защото Вие вече си имате всичко. Ако искате да останете с този мъж, не може да го разигравате. Той  Ви подарява златно колие за рождения ден, а Вие  се цупите, че не Ви е сменил Мерцедеса с Ролс-Ройс.

мъж

Днешните богати мъже могат да имат всичко. Те изкарват много пари и имат домашни помощници. Те могат да си купят и жена за секс. Но мъжът търси домашния уют. Той се връща от работа и Вие почвате да се оплаквате как нямате настроение и разваляте и неговото. Той не иска да му разказвате за своите проблеми как Ви е загорял тигана или са Ви изпреварили на опашката в магазина. Той просто ходи да изкарва пари и като се върне, желае малко комфорт.

Запомнете, че трябва да можете да перете, гладите, чистите и готвите.

Даже да не можете да готвите, има толкова рецепти, курсове и книжки, откъдето можете да се научите. Мъжът може да излезе и да вечеря в ресторант. Може да му сготви домашната помощница.

 Но Вие трябва да се научите да готвите по-добре от ресторанта. Мъжът трябва да получи храната, направена от Вашите ръце. С храната той получава любов и уважение. Той иска като дойде в къщи, да бъде любим. Вие трябва да му осигурите това чувство.

Ако не желаете да готвите, не се събирайте да живеете с него.  Срещайте се на кино, ходете на заведения.Когато Ви изостави, не мрънкайте и не се оплаквайте, защото ще изглеждате противно и вината ще е само Ваша. Мъжете всъщност са много лениви да хукнат да търсят друга. На тях им трябва много малко, за да се почувстват щастливи.

Ако не обичате да перете, има химическо чистене. Качвате се в колата и право там. Всичко ще бъде ухаещо и колосано.

Не можете да готвите нещо. Има полуготови храни. Купувате ги преди да се върне мъжа и без да му обяснявате излишно, му ги поднасяте на вечеря с красива гарнитура, която ще видите в кулинарните списания.

Ако мъжът обича някакъв спорт, Вие ще трябва да му обърнете внимание.

Изучете правилата на този спорт, кои са най-известните звезди в него.Така като излизате, ще имате тема на разговор. Не му разказвайте как вашите приятелки ходят по баровете и се напиват. Мъжът трябва да мисли, че Вие сте идеална.

мъж

Неговите приятели, трябва да станат и твои.

Никога не говорете лошо за неговите приятели. Ако сте враг на тях, той рано или късно ще се отдръпне от Вас. Мъжете обичат добрите жени.

Трябва да се харесвате на неговите родители.

Ако родителите му живеят на село и отидете при тях, ще се наложи да садите с майка му цветя, домати и тикви.

Секретът на успеха е никога да не питате мъжа къде е бил.

Другото, което ще Ви кажа е, че ако се срещате с един мъж от месец до половин година и той не Ви направи предложение за брак, той никога няма да го направи.

До нови срещи, мили момичета! Споделете в социалните мрежи ако сте харесали статията!

 

Как да задържим мъжа: 3 комментария

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *