man12

Как да запазим любовта на мъжа

 

 

man10

 

                                     Здравейте, мили момичета!

Идва един момент, когато той си тръгва от нас. Питаме се къде сгрешихме.  Може би погрешно взехме пример от нашите родители. Отношенията ни се виждат толкова сложни.

Всичко е много по-просто и лесно ако спазвате няколко елементарни правила в отношенията. От Вас се иска да ги осмислите и да ги приемете със сърцето си.

Ще Ви дам няколко съвета, които изглеждат трудни за някои еманципирани момичета, но ако не желаете сами да крачите в живота, ще се наложи да се вслушате в тях и да им обърнете нужното внимание.

Как да бъдем женствени?

Да бъдеш женствена, това означава да бъдеш мъдра жена. Мъдрата жена има три секрета:

 1. Да даде предимство на мъжа.

Понякога е нужно да премълчи, да замръзне за момент, да не се стреми напред и да позволи на мъжа да направи всичко за нея, което той желае. Да направи това, което е решил и е важно за него. Да позволи на мъжа да прояви своята мъжественост и да бъде първи.

Позволете му да Ви помогне като слизате от превозното средство, да носи чантите с тежките покупки и да смъмри децата без да се намесвате.

 1. Служене в името на мъжа.

Това е състояние на равни начала, а не поглед отдолу нагоре. Признание, че мъжът е прав и поставен на първото стъпало просто по право на неговото създаване.

Премълчете дори да мислите, че Вие сте прави. Не кръстосвайте шпаги. Когато бурята мине, спокойно му кажете какво мислите.

Ако Вие се грижите за своята половинка, той ще Ви отвърне стократно. Позволете му да направи това.

 1. Забравете състезанието.

Означава, че не трябва да се опитваме да побеждаваме мъжа в играта на живота. Мъдрата жена така мисли и така се държи.

Съветвам жените да прилагат своите чувства на конкуренция в женското общество, приятелките. Там може да блеснете с интелект и да покажете, че знаете повече от другите. Може да сложите перфектен грим и нова рокля и да накарате другите жени да Ви завиждат.

Но с мъжете трябва да бъдете по-мъдри и дори да чувствате, че сте една крачка пред тях, не го показвайте.

man11

 Женски грешки в общуването с мъжа:

 1. Отричане от собствен живот.

Често жените, които дълго са били самотни, извършват огромна грешка. Те стават безлични, без свои интереси и желания. Мъжът е поставен на пиедестал с неговите желания, потребности и интереси. Жената става като сянка. Но скоро мъжът се отегчава от тази нейна роля. Той се е влюбил в жена, която е била друга и е седяла на равна позиция с него. Скоро той се спасява от това безлично създание като отива при друга по- интересна жена.

 1. Поемане на пълна отговорност в семейството.

Жената поема цялата отговорност за всичко. Тя дава всеки ден на мъжа си пари, колкото да отиде на работа и го превръща в инфантилно същество. Той губи своята мъжественост. Жената също почва да губи интерес към него.

Възможно е мъжът да направи първата крачка към бягство и да заяви, че не желае да живее с тези правила.

 1. Прекалено майчино отношение към мъжа.

Жената се държи към мъжа като към дете и приема образа на строга майка. Мъжът губи своето сексуално влечение към нея. Така всеки партньор почва да търси навън това, което му липсва в къщи.

Престанете да правите непрекъснато забележки на своята половинка. Отваряйте си очите преди да сключите брак, а не след това. Превъзпитаването на човек, който е в зряла възраст е почти невъзможно. Да не говорим каква вътрешна съпротива се ражда в този, който има свои навици и изведнъж по нечий каприз трябва да се превърне от жаба в принц. Досега му е било удобно в блатото, а  появилата се принцеса го кара да издигне палат в три етажа за кратки срокове без строителна бригада.

men

Ето какво мъжът цени най-много в жената:

 1. Да може да се доверява.

Мъжът цени, когато може всичко да довери на своята половинка. Тя ще го изслуша, разбере и подкрепи. Тя винаги ще бъде до него.

 1. Жената трябва да е мила.

Мъжът желае любимата да ласкава и да го милва с думите,  с делата и с тялото.

 1. Приемат го такъв, какъвто е.

Жената дава право на мъжа да може свободно да бъде себе си, а не да играе разни роли.

 1. Жената да оценява своята ценност.

Това значи да цени своето достойнство и качества. Да има вярна преценка на своята мъдрост, зрялост и приоритети.

 1. Когато мъжът може да се гордее със своята половинка. Когато в живота на жената има събития и неща, които го удивяват и възхищават. Той може с гордост да сподели с обкръжението си и приятелите си каква възхитителна съпруга има.

man14

Какво желае мъжът от жената:

Едната половина на човечеството говори, че мъжът желае спокойствие, сигурност, надеждност, лекота в отношенията.

Другата половина казва, че мъжът обича да се чувства като ловец, преследващ жертвата си.

Истината е някъде по средата. Всичко е в баланса. В мъжът се борят тези две същества.

От една страна мъжът иска да се прибере в спокойното пристанище на своя дом. От друга страна в него живее хазарта и душата на ловеца, който иска да покаже мъжкото преназначение в света- да продължи своите гени.

Това кара нас жените да бъдем по-артистични в общуването си с мъжете. Да им дадем нужния уют, но да им покажем, че крилата на златната птичка не са отрязани и тя може да отлети. Мъжът трябва да е готов винаги да запази и да се бори за своята любима. Така няма да загуби интерес към своята половинка и на път за вкъщи ще се отбие в цветарския магазин.

 Мили момичета на 20, на 30 и на 50+, желая Ви успех!

 

 

Как да запазим любовта на мъжа: 2 комментария

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *