Какво става ако мъж има интимна връзка с жена и не се жени за нея

пъж и жена

Ако имате интимни отношенияя с мъж, то по закона на Вселената вие вече сте семейство! А семейството ви има енергийно поле — аура. В затворена система енергията се разпределя равномерно и справедливо между всички части, но е с различно качество.

Жена чрез обич, докосване, общуване, готвене, почистване, измиване, особено чрез интимна връзка, дава на мъжа творческа енергия, достатъчна за всички части — себе си, съпругът й, децата, възрастните родители, ако има такива. Една жена е муза! Тя вдъхновява човек за подвизи и му осигурява енергия. Мъжът поема нейната енергия и твори — строи къщи, пътища, създава фирмен бизнес, рисува, пише книги. Той носи материални блага в къщата и ги разпределя равномерно между всички членове на семейството.

И така, мъже и жени без печат в паспорта «се срещат» … година, две, десет, дори и да живеят заедно. И какво е среща? Мъжът се срещне, наслади се на нейната красота, сексуална енергия и след това преминава към друга! Момиче, което е срещнало пет или повече, не може да се омъжи. Тя се е раздала и за мъжа й не остана енергия. Сега отново трябва да се съвземе и това е дълъг и отнемащ времето процес. Тя просто е без енергия, вярва, че не е достатъчно добра, защото никой мъж не остава с нея.

С всяка нова връзка за жената е по-трудно да отвори сърцето и душата си. Тя се страхува отново да не се изгори, да бъде измамена.
С оглед на гореизложеното, една жена в цивилизованото общество винаги трябва да бъде защитена от мъж. Бащата трябва да стои с пистолет на вратата, а ако гаджето не е настроено да се ожени за дъщеря му, тогава той трябва да изгони мошеника от двора към ада! Ако няма татко, тогава по-големият брат, дядо, кръстник, чичо, възрастен син, всеки близък отговорен човек.

Момичета, ако нямате такъв мъж, тогава се предпазвайте! Не си лягайте с мъж, който ви оказва някакво внимание. Не се надявайте, че като влезе в контакт с Вас, той ще коригира някои от своите недостатъци. Щом една жена се съгласи на интимна връзка, за мъжа това е сигнал: „Ти си готин. Имаш всичко супер. Не е нужно да променяш нищо! ” Мъжете не се променят, ако всичко работи така.

Ако мъжът обича и иска да държи ръката Ви до края на живота си, тогава бракът ще му бъде радост!

Ако в живота Ви е имало такива мъже препоръчително е да се освободите от старите енергии, да се измъкнете от минали взаимоотношения, да се простите, да приемете тази ситуация, да преживеете неблагоприятни чувства и да тръгнете по нов път. Пътят на обновление и среща с Вашия мъж.

Необходимо е да се събере смелост, да се пречисти съзнателно тялото и душата, да се настрои на дълготрайни хармонични отношения, а не да се разменят надясно и наляво.

Лично моя мисъл. Вживота се срещат и изключения, но те са все едно да намериш милион на улицата.

                     Източник: Lunanews.net

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *