Коварната паяжина на любовния триъгълник

любовен триъгълник

                           Здравейте, приятели!

Всеки човек сам избира как да живее. Даже Господ ни дава право на избор.

Случва се самотна жена да  попадне в мрежата на женен мъж. Даже  самата тя да не разбере как това става и защо. Ще Ви разкажа за признаците на това явление и Вие ще решите дали искате това да се случи с някой от Вас. Защо един ден се събуждаме и виждаме, че сме в положението на муха, попаднала в жертва на хитър паяк, изплел своята здрава и безмилостна мрежа.

Как жената попада в тази мрежа и защо се случва даже да не се съпротивлява. Какво става наистина.

Всяка нормална жена мечтае да свие семейно гнездо, където да цари доверие и любов. Как всички тези мечти, без да полагане на никакви усилия, се свеждат до отношение със семеен мъж. Как жената попада в блатото на тези отношения и започва да потъва в него. Как да не попаднете в него, ако нямате намерение да имате такива взаимоотношения.

Някои жени се опитват да развалят семейството на своя любовник заради материални блага. Ако той се поддава, те си мислят, че със тях той ще бъде порядъчен и вечно верен, това не се получава. Така жената получава своя урок в живота. Щом е решила така да постъпи, нека получи своя урок.

Ще стане дума за жената, която се влюбва искрено с цялото си сърце и разрушава живота си. Понякога влюбената не знае, че нейният избраник е свързан с друга.

Големите надежди.

Гоним кариера или други цели и нямаме време за създаване на връзки с другия пол. Но и два момент, когато жената иска деца, семейство, грижовен съпруг, на който да се облегне и да почине от цялата суета на ежедневието. Жената си мечтае за съпруг, който ще й подари прекрасен приказен свят. Тя създава в главата си определен образ на нейния принц на бял кон. Но нейният създаден образ във въображението е нереален, защото не може един мъж да събере всички положителни качества на този свят.

Изведнъж в живота на самотната красавица се появява мъжът на нейната мечта. Той я обсипва с комплименти, разбира я от пръв поглед какво желае, както никой друг не може да го направи. Това е защото той е семеен и знае какво може да иска една жена, той има вече голям опит. А жената очарована от неговото благородно държане, даже не се досеща, че той е обвързан. Това е изненада, която тя ще получи много по-късно и дано не е на нейния рожден ден.Тогава идва прозрението.

Но любовта заслепява всички некрасиви неща и недостатъци. Даже този огромен недостатък, че любимият си има друга жена в къщи, на фона на галантните жестове и нежни слова, избледнява. За съжаление има същества от нежният пол, които попадат в такава ситуация няколко пъти. Те се разделят с обвързания мъж и отново попадат на такъв в своята наивност.

Жените обикновено попадат на женен мъж, защото те имат завишени изисквания и фантазии какъв да бъде мъжа на нейните мечти. Жененият мъж знае къде да отстъпи и какво да каже в дадена ситуация, поради своя опит. Той е получил опит и си е научил добре уроците на ухажване, сваляне звезди, манипулиране. Докато свободният мъж без опит не е интересен в очите на младите жени.

Случва се самотната жена да е прехвърлила младежката възраст и самотата  да я натиска все по-често. Тогава при появата на такава възможност, тя просто не може да се сдържи и за нея дали кавалерът е семеен или не, няма никакво значение.

триъгълник

Има жени, които не смеят да попитат мъжа дали е женен. Просто им е неудобно. А на мъжете така им е много добре. Когато ги попитат, даже може да не си признаят. Интересното е, че те не ревнуват съпругата си, а ревнуват любовницата, която е свободна.

Ако мъжът не може да се среща с Вас вечер и  в почивните дни, не може да Ви покани на гости при себе си, кажете му довиждане.

Само 5% от мъжете се развеждат. Но след като е изоставил бедната си жена, той рано или късно ще изостави и любовницата.

Жената се влюбва безумно.

Тя истински го обича и е уверена, че това е взаимно. Той така красиво говори за нея и своите чувства! Той й прави скъпи подаръци, за нея това е истинска Любов с голяма буква. Жената съзира един порядъчен бъдещ съпруг, който не може да живее без нея и непременно ще я заведе пред Олтара. Тя е толкова щастлива и не може да си намери място от радост.

Това не е любов, а зависимост. Ако е любов, това е лудост. Някои жени даже не търсят секс, защото им е толкова хубаво с партньора, че са щастливи от платоническите отношения.

Други получават ценен подарък-извънбрачно дете и после той си отива. Други поддържат десетилетия отношения. Моя позната вече 20 години се мъкне с известен бизнесмен. Той не оставя семейството. Преди причина бяха децата, а сега има внучета, които много обича.

В днешно време много от младите семейства се разпадат до три години, но тези с извънбрачните връзки, просто са железни.

В миналото мъжете са ходили на война, средната продължителност на живота е била малка. Когато са давали младо момиче на възрастен богат мъж, той скоро е оставял наследството на младата съпруга. Ето защо са казвали пред Олтара: „Докато смъртта ви раздели.” Сега хората станаха дълголетници и е много сложно да се преживее цял живот с един партньор. Особено ако мъжът стане на 45 години и има проблеми с хормоналния баланс, просто става страшно. Мъжете с повишен тестостерон може да се влюбват много пъти. Могат да обичат жена си, любовницата си и още една жена заедно. Нищо не може да се направи.

Жената е готова винаги да оправдае мъжа, независимо от обстоятелствата. Тя просто се примирява със всичко.

любовен триъгълник

Жената игнорира семейното положение на партньора си. Тя слага превръзка на очите и тампони в ушите.

Любовните отношения се задълбочават докато се превърнат в привичка. Жената си въобразява,, че вече не е свободна и споменава името на любовника като свой съпруг. Само самотните дни в почивките и на празниците я карат да си припомни, че той не е неин изцяло. Тя го дели с друга жена, която е законна съпруга и с неговите прекрасни  и обичани деца. Страхува се да задава въпроси, защото може да го загуби. Ядосва се на приятелките и роднините, които желаят да я спасят от този омагьоса кръг. Тя затваря очи и не иска да ги отвори, защото ще види, че нейното щастие е крадено.

Омъжените жени също често си затварят очите. Моя позната се беше увлякла толкова много в кариерата и децата, че изобщо не обръщаше внимание на мъжа си и на външния си вид. Тя не се притесняваше, че той често вечер закъснява и че си намира работа навън в почивните дни. Съпругата с удоволствие приготвяше най-хубавите му тоалети и често купуваше нови. За нея беше престижно мъжът й да изглежда перфектно. Един ден при нея дойде симпатичен мъж и каза, че иска да си поговорят насаме. Съобщи, че той е съпругът на любовницата на мъжа й. Предложи да отидат заедно и да ги изненадат в любовното гнездо. Съпругата се разгневи и изгони злополучния вестоносец с диви крясъци, че това не е вярно. Заяви, че вярва на мъжа си и ще прекъсне всички опити за намеса в нейното семейство.

Падане в капана.

Той е такъв галантен и ме обича с цялото си сърце. Не може да живее без мен, защото ми каза, че съм единствената в неговия живот. Само аз мога да го разбера като никой друг. Отношенията със съпругата му отдавна са ледени. Но сега той няма възможност да я изостави. Причината са децата или болестта на съпругата му. Ако се разведе няма да му позволят да се среща с любимите сладки рожби. Той не може да продаде къщата и да купи два апартамента, защото къщата е преписана на жена му. Тя вероятно е в болницата, понякога е с психично заболяване, друг път е в кома. Случва се да се обяви, че съпругата е в четвърти стадий на рак, но това продължава 12 години.  Той е толкова добър, че не може да  причини тази болка в момента на законната съпруга и да се разведе с нея.

любовен триъгълни

Друг семеен мъж гради кариера и не може да се изложи в службата. Там толерират само семейните. Пък и няма нерви в момента да дели имущество с жена си. Ако остане без средства, как ще изгради с любовницата нов дом?!

Случва се, че мъжът се е оженил по сметка и не може да изостави дойната си крава, защото ще умре без джобни парички и черния си мерцедес. Оженил се е защото жена му е била бременна. Той е толкова порядъчен, че не може да нарани възрастните си родители и да си развали семейството.

Друг тарикат казва, че  вярата му не му позволява да се разведе. Как така му позволява да кръшка обаче и да се забавлява с чужди жени?!

Съществуват мъже, които заявяват, че обичат жена си и любовницата си и обявяват, че ще се срещат по съставен график, защото силите на всеки имат предел.

Жената страда, че винаги е на второ място, но тя го обича толкова много, че е съгласна на всичко. Тя ще го почака и вярва, че един ден ще бъдат заедно.

Ловкият манипулатор и неговата жертва.

В този момент всички карти са разкрити на масата. Няма тайни, че той е семеен. И тук почва манипулацията на семейния мъж. Той я убеждава, че настоящият момент просто е неподходящ за развод. Но тя трябва още мъничко да потърпи, защото той ще загине без нейната любов. Намира много причини да се оправдае.

Искам съвсем искрено да Ви предупредя, че когато човек не иска да направи нещо, той ще намери хиляди причини за това. Когато наистина е възпрепятстван, той има една или най-много две причини.

Любовницата е вложила всичките си сили и старание през годините и не може да махне  леко с ръка на тази връзка. Тя се страхува от самотата и се ужасява от мисълта, че вече няма кой да се влюби в нея. Достойните мъже са толкова малко и всички са заети. Тя влага всичките си чувства в семейния мъж и колкото знае повече за него, по не може да се откаже от тази неустойчива връзка. Търпеливо чака и вярва на всяка лъжа.

триъгълник

 Семейният мъж знае какво желае да чуе любовницата му и за него не е проблем да я подведе да чака още с години. Той се жалва колко зле се чувства покрай съпругата и колко е щастлив с любимата.

А тя се убеждава с всеки момент, че по-добре е да бъде с него, отколкото без него.

Мъжът е супер, защото в къщи е устроен отвсякъде с удобства и битови грижи. А навън намира страст и любов. Така може да изкара до пенсия.

Нормално семейните отношения са сиви и еднообразни. Отношенията в извънбрачната връзка са адреналин, гонитба за приключение и се сравняват с увеселително влакче. Когато дойде раздялата, всичко се изпарява като дим и любовницата я чака единствено самотата.

Даже семейният мъж да обяви, че никога няма да напусне жена си, любимата остава с него и се надява той да разбере колко е по-по-най от жена му.

Часът на истината.

Жената окончателно разбира, че семейният мъж никога няма да се разведе. Той просто я е заблуждавал, защото тази ситуация му е харесвала и на него му е било удобно. Чувството на абсолютно щастие се заменя с разочарование. Той просто я е използвал и се е подиграл с нейните емоции и чувства. Жената дълго чувства пустота и в нея се развиват неприятни комплекси.Настъпва времето да се заменят илюзиите с реалността.

Когато жената почва да изпитва жал към себе си и разбира, че не се чувства добре, идва развръзката на тази трагикомедия.

Часът на раздялата с гръм и трясък.

триъгълник

Нито една съпруга не влага толкова сили и емоции във връзката, колкото любовницата.

Изведнъж като че ли свършва живота. Прекрасният галантен принц се превръща в крастава жаба. Любовното гнездо в гнила тиква.

Когато семейната жена се разведе, при нея остават децата, част от имота и поддръжката на обществото. Тя се среща понякога с бившия съпруг заради общите деца.

Какво остава на изоставената любовница? Остават й разбити илюзии за красив живот. Тя никога не се е почувствала като семейна жена, няма опит в семейните отношения. Даже вече се страхува от такива. Тя твърдо заявява, че никой мъж няма да й хареса, защото той е бил единствен в нейния осиротял живот.

Жените, които са се развели, често намират утеха във втори брак, докато изоставените любовници почти винаги остават сами. Това е защото се чувстват уморени от живота, не вярват повече на никой мъж. Така зачертават своето минало и слагат кръст върху себе си като личност. Те се страхуват да строят всичко отначало.  Сравняват всички мъже с бившия принц и се боят да повторят своите отношения отново. Страхуват се да не бъдат наранени още един път. Възможно е загуба на здраве или изпадане в депресия.

Можем да променим всичко. Просто трябва да проумеем защо така се е случило. Трябва да се избягват ситуациите, които разрушават живота. Дори да живеете в малък град, с малък брой жители, винаги има изход.

Оказва се, че винаги около Вас има свестни свободни мъже, но по някаква причина не ги забелязвате. Огледайте се по-внимателно! Желая Ви късмет.

любовен триъгълник

До нови срещи приятели! Споделете в социалните мрежи и отворете очите на приятелките, които са попаднали в подобен капан.

Коварната паяжина на любовния триъгълник: 2 комментария

  1. Роси

    Тази статия ме срази ,аз съм една от тях не искам все още да повярвам че е така ,но е вярно всичко което сте написали преживях го и го живея в момента и не знам все още какво да правя, нямам смелост а и той ще ми липсва до болка.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *