Коя зодия заема първо място?

зодия

                         Здравейте скъпи приятели!

Днес ще поговорим за най-изявените знаци на зодиака.

ОВЕН.     21.03-19.04

№1 Най-сексуалният знак.

Представителите на този знак са енергични, страстни, привлекателни и активни.Нямат равни в любовните ласки. Привличат вниманието благодарение на тяхната харизма и вътрешно обаяние.

ТЕЛЕЦ.   21.04-20.05

№1 Най-добрият знак.

Не обича конфликтите, винаги е мек и тактичен в общуването, което се явява като знак на неговата доброжелателност. Телецът може да направи безвъзмездна помощ, доказвайки за своето голямо сърце.

БЛИЗНАЦИ.  21.05-21.06

№1 Най-късметлийският знак.

Често се оказват в нужното време на нужното място, което ги прави по-успешни в сравнение с другите зодиаци. Близнаците са оптимисти и това съставя 90% от техния късмет. Благодарение на техните удачи може да се каже, че са най-щастливият знак в съзвездието.

РАК.   22.06-22.07

№1 Най-семейният знак.

При този знак семейните ценности стоят на първо място. Раците се стремят да намерят достоен партньор, да обзаведат уютен дом и да народят много деца. Това е най-идеалният знак за брак и сериозни отношения.

Лъв.  23.07-23.08

№1 Най-егоистичният знак.

Въпреки своята щедрост и дружелюбие, представителите на тази зодия правят всичко в интерес на своите желания. Те обичат да са в центъра на внимание, което ги зарежда с енергия. Обичат да ги хвалят, защото тогава се чувстват на висота.

ДЕВА.  24.08-23.09

№1 Най-верният знак.

Хората от този знак се стремят да намерят партньор за цял живот и много внимателно подхождат към избора на своята половинка. Този, когото изберат, може да бъде уверен и спокоен, че няма да му се изневери.

ВЕЗНИ.  24.09-23.10

№1 Най-общителният знак.

Дай им само да си поговорите час или два. Представителите на този знак намират удоволствие в новите запознанства. Те се чувстват уверено и леко в обществото. Трудно им е да издържат даже един ден да бъдат сами.

СКОРПИОН.  24.10-22.11

№1 Най-коварният знак.

Когато започнат да отмъщават, не можеш да ги спреш. Те действат по най-изтънчен метод така, че е трудно да ги заподозреш или уличиш.

Скорпионите са най-опасните и зли врагове, ако си ги създадете.

СТРЕЛЕЦ.  23.11-21.12

№1 Най-красивият знак.

Тези хора по природа са хармонично развити и може да се каже, че са най-привлекателният знак. Още може да се каже, че те полагат и грижи за външния си вид и това още повече допринася за доброто впечатление, което правят.

КОЗИРОГ.  22.12-20.01

№1 Най-потайният знак.

Много е трудно да си представим какво има в главата на този знак. Той много рядко се доверява на някого за своите чувства и преживявания. Пред хората се държат равнодушно и хладно.

ВОДОЛЕЙ.  21.01-20.02

№1 Най-гениалният знак.

Представителите на това съзвездие винаги генерират нови идеи. Имат силна развита фантазия и творческо мислене. Често не им достигат сили да довършат своите идеи и затова техните гениални изобретения и проекти остават непризнати.

РИБИ.  21.02-20.03

№1 Най-силният знак.

Това е много странно, защото представителите на този знак са много впечатлителни и сантиментални. Откъде намират сили? В рибите има много заложени вътрешни ресурси, които другите съзвездия не притежават. Когато амбициозният Овен или Козирог търпи поражение, Рибата стои на твърда и крепка позиция. Може да се каже, че тази зодия е гъвкава и в никакъв случай не се пречупва.

До нови срещи скъпи приятели. Надявам се, че сте се забавлявали и не сте приели всичко твърде на сериозно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *