Любопитно за Вашето прераждане!

прераждане

Невероятно трудно е да се вярва в странни неща! Даже религията ни го отрича. Но все пак е забавно да Ви разкажа това. Понякога хората се чувстват по особен начин. Питат се: «Колко живота живеем?»  или «Какво прераждане имаме сега?»

Вярвате ли в живота след смъртта?

Чрез какъв образ стигаме до този свят с някаква причина?

Тогава трябва да научите повече за целите, които животът има за нас във всяко едно от нашите прераждания.

Езотериците казват, че душата на всеки от нас преживява 7 прераждания и във всяко едно от тях изпълняваме определена роля. Ето ги. Прочетете и определете кой от седемте ви животи живеете в момента:

  1. Бебето.

Смята се, че това е Вашето първо раждане. Душата Ви вижда света за първи път. За Вас всичко изглежда ново и непознато — хората на този етап от раждането все още не са намерили себе си и целта си. Всяко усилие им се проваля, плановете не се изпълняват.

Изглеждате като бебе, на което светът около Вас е предизвикателство от първите дни на живота. Този етап е много труден за живеене. Ако чувствате, че нищо не излиза от вас, всичко се проваля, може да сте в това „ембрионално състояние“. Но не трябва да се отказвате. Този път е подходящо да погледнете света, да го разберете, да се подготвите за следващия етап.

  1. Ученик.

За втори път се раждаме като ученик. В този случай душата вече не се страхува от света, освен това се е научила да я разбира. Този живот си струва да се живее , опитвайки се да научите на  нещо: например, да разберем хората, техните чувства, себе си.

Вашата душа в това прераждане научава нещо ново, придобива опит.

Време трябва да се изразходва в търсене на отговори на такива въпроси: какво управлява хората, каква е причината за техните действия, как най-добре да се взаимодейства с тях. Ще научите много интересни неща не само за другите, но и за себе си.

Пригответе се за някои въпроси, които ще ви безпокоят особено. На този етап не търсите слава и успех, животът ви трябва да бъде посветен на ученето и подготовката за следващия етап.

  1. Изследовател.

Това е вашият трети живот или второ прераждане. Сега, когато душата ви е разбрала какво да очаква от живота и какво трябва да научите. Сега трябва да посветите време за изследване на света около вас.

Ще бъдете пленени от нови идеи, нови идеи, нови места и много други неща.

Имате ли голямо желание да изследвате нови места? Сигурни ли сте, че в света има много неизвестни за това, което трябва да видите и опитате?

Тогава може би ще живеете третия си живот. Вашата душа е в търсене на уникално преживяване, ситуации, в които можете да приложите придобитите в миналото знания.

Този живот е забележителен, защото сте претоварени от любопитството на детето, но когато отидете в търсене на нови усещания, вие се ръководите от готов план.

  1. Любовник.

В този живот ще срещнете любовта си. Душата Ви е преживяла и е видяла много, сега е в търсене на истинска любов. Разбира се, в други животи няма да останете без партньор, но истинската любов (според мен) ще дойде именно в този живот.

Вече сте разбрали кои сте, следващата стъпка е да намерите правилния човек.

Доволен ли сте от живота си, но Ви липсва нещо? Единственото нещо, което може да Ви направи щастливи, е любовта?

Ако сте отговорили с „да“ на тези въпроси, тогава вероятно ще живеете четвъртия си живот.

Търсенето на истинска любов ще отнеме време и много енергия, но щом я намерите — ще остане с Вас  завинаги. Вашият партньор очевидно също се е преродил за четвърти път, а срещата с Вас е негова награда за опита и знанията, придобити в предишни животи.

  1. Човек, постигнал успех.

Петият живот или четвъртото прераждане е времето за събиране на камъни. Всичко, което сте научили, преживели и открили, ще бъде използвано за постигане на успех. Душата Ви е подготвена и целенасочена да преодолее трудностите.

Всичко, което животът Ви е научил, ще ви бъде полезно на този път.

Смятате ли, че сте на ръба на успеха? Сигурни ли сте, че ще получите признанието, което заслужавате? Смятате ли, че това е само въпрос на време?

Тогава определено ще живеете своя пети живот. Не се притеснявайте, ако все още не сте постигнали желания успех. Всичко има своето време. Той определено ще дойде.

  1. Даване.

Вие сте научили много и сте придобили огромен опит от предишни животи. Време е да върнем дълговете на живота. Мислите си да помагате на другите (тези, които не са достигнали вашето ниво). Искате да покажете на хората в каква посока трябва да се движат и как да го направят.

Безкористността е основното качество, което трябва да култивирате в себе си през целия този живот.

Чувствате ли желание да направите нещо за другите? Опитвате ли се да предоставите цялата възможна помощ на всеки, който поиска това? Поставяте ли на първо място нуждите на тези, които се нуждаят от грижи? Тогава определено ще живеете шестия си живот.

Вашата душа е готова да сподели това, което е придобило в минали животи. На този етап ще помагате на другите, ще дадете Вашата енергия и знания. Като награда ще получите усещане за дълбоко удовлетворение и щастие.

  1. Трансцендентален човек.

Това е твоят седми и последен живот. Тя ще ви отведе до недостъпния връх. Всички житейски трудности, проблеми, светски притеснения ще ви се сторят незаслужаващи внимание.

Ще прекарате живота си в търсене на нещо по-важно от богатството, успеха и щастието.

Искате ли да се отречете от светския прилив? Да излезете извън живота и желанията на обикновения човек? Смятате ли, че имате по-важно призвание и цел?

Значи живеете седмия си живот. Вие сте измъчвани от жаждата за истинско знание, тя е тази, която ви кара да се пенсионирате, да се измъкнете от оживения и шумния свят. Вие се готвите да отидете в трансценденталния свят, да се съберете отново с Вселената.

Споделете с приятели и поспорете в кой пореден живот се намирате в момента!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *