Любовният триъгълник-спасение или катастрофа?

love

                          Здравейте, скъпи приятели!

Всяка душа трепетно търси своята половинка. Човек е създаден така, че да не може да живее сам като изгнаник. Даже в мъдрата Библия се споменава, че хората трябва да общуват помежду си. Но понякога се случват странни неща и в живота се получава нещо, което изобщо не сме подозирали.
Любовта ни поразява като мълния и не ни пита дали сме готови да я посрещнем. Млада красива и самотна жена се влюбва в женен мъж.
Тя живее години редом с този, който е покорил нейното сърце. Надява се един ден да стане законна избраница в неговия живот. Така минават години и понякога надеждата умира. Тя се примирява.
Друга лудетина знае, че той няма да се раздели, но този начин на живот си е избрала сама . А може би всичко й харесва.
Кои са митовете в тази връзка?
Мит №1
Ние вярваме, че мъжът търси любов извън семейството си, когато в къщи не я намира и за това е виновна съпругата му.
Когато мъжът иска да постигне своята цел, той влага цялото си умение. Ако мъжът е интелигентен, той интуитивно владее изкуството да манипулира. На жертвата се говори, това което тя иска да чуе. Колко е красива, умна и неотразима. Колко много превъзхожда неговата лоша и досадна съпруга. Когато самотната жена чуе тези думи, тя сляпо вярва в тяхната искреност.
Препоръчва се на тези жени малко критично да погледнат на ласкателя. Да преценят реално дали тези думи отговарят напълно на истината. Всяка дама обича красиви комплименти, но когато те са твърде много, става съмнително. Погледнете се в огледалото или попитайте Ваша позната дали това, което чуват ушите отговаря напълно на реалността.
Съществуват откровени мъже, които още в началото си признават, че са женени. Те обикновено никога нямат намерение да развалят еснафското си семейство. Те търсят бройки навън, за да докажат на приятелите, че още ги бива и че са голяма работа. Не обичат любовницата си, а просто я използват като красиво украшение.
В семейството е друго. Там са любимите деца, семейните събирания, общите интереси в семейните имоти.
Случва се с годините ярките отношения да избледнея. Появява се рутина и мъжът започва да търси емоции навън.
Той се дразни от съпругата си, която се разхожда рошава и в смачкан халат със сутрешно кафе в ръка и димяща цигара между устните.
Навън жените са гримирани, добре облечени и не мърморят, че не си улучил коша за пране. Той почва да се чувства неразбран и търси някоя самотна душа, която да го приюти на гърдите си.
И в един момент се заглежда по скромната колежка, която безропотно изпълнява желанията му и вечер се прибира в празната си квартира да гледа телевизия.
Тя е самотна, но моралните норми я спират. Разбира, че това е неприлично, некрасиво и несправедливо, но като вижда едно силно рамо до нейното, започва да си търси оправдание. Тя също желае да бъде ухажвана, глезена, да получава подаръци, комплименти и някой да се грижи за нея. Смята, че има право като всяко живо същество да бъде обичана и забравя за нормите на поведение, написани от същите хора като нея.
В живота съществуват различни ситуации. Случва се така, че на съпругът наистина да не му е добре в къщи. Не упреквам нито едните, нито другите, които са си избрали такива отношения. Просто желая да вземете такова решение, което да Ви направи щастливи или поне да можете да се радвате на живота.

love
Мит №2
Успешните и порядъчни мъже са обвързани и жените не ги изпускат от поглед. Има много неомъжени жени, защото успешните мъже са малко.
Безсилно отпускаме ръце. Искаме закрила, ласки, комплименти, но не можем да ги намерим, защото наоколо се разхождат невъзпитани грубияни. Достойните мъже са били омагьосани от едро-гърди красавици още в института. Приличните мъже вечер пишат домашни с децата. Времето тиктака, а на прага поглежда четвъртото десетилетие.
Не се хвърляйте като риба на сухо. По-добре се огледайте за някой скромен мъж, който не е успял да се обвърже, отколкото да се хванете със семеен мъж. Не правете отчаяни опити само и само някой да Ви обърне внимание.
Скоро се опитаха да провокират женското съсловие, че е мъжете са по-малко от тях. Статистиката показва, че до 35 години, няма разминаване в броя на едните и другите. Това започва след 60 годишна възраст. Доказано е, че мъжете във всички страни умират по-рано от жените. Да погледнем Япония. Там средната възраст на живот е 80 години. При това, женската средна възраст е 83 години.
Като се замисля, наистина успешните мъже са малко. Но на Вас ви трябва мъж, който да Ви подхожда. Ако мислите така, то Вашето съзнание ще почне да работи във Ваша полза и ще Ви помогне да го намерите. Ако мислите, че всички достойни мъже са обвързани, то Вие наистина ще налетите на такъв мъж. След това нямате право да го упреквате него, защото това е Вашия избор.
Мит №3
Аз съм толкова по-хубава и добра от неговата съпруга, че той ще се разведе с нея и ще ми подари брачна халка.
Да, понякога това се случва. Може наистина да няма разбирателство в семейството. Даже се случва и съпругата да иска да се отърве от този гуляйджия по заведенията всяка вечер и тя сама да подаде молба за развод. Понякога мъжете получават свободата си, но не винаги.
Статистиката разкрива голата истина. 80% от женените мъже, които имат любовници, никога не се развеждат. Даже не си помислят за това. Емоциите навън са спортно забавление, весело безгрижие, руска рулетка и най-вече доказване пред приятелите и съперниците, че още са харесвани от жените.
Не се залъгвайте и не се заблуждавайте, че той ще се разведе. Свързвате се с женен мъж, живеете с него 10-12 години и чакате. Да, това е Ваше право, това сте избрали Вие и напълно е вероятно, че Ви е хубаво с него. Но да разчитате, че той непременно ще се разведе и ще стане Ваш мъж, това е заблуждение.
Даже понякога се случва да се разведе , но се жени не за любовницата, а за съвсем друга. Има всеобщо правило и той се жени за друга, която е подобна на неговата бивша жена.
Понякога мъжът след 45 години се хваща с млада любовница и той се чувства поласкан и още по-успешен. Тогава има случаи, когато той се жени за нея.
Помислете си струва ли си да похарчите целия си живот, за да чакате любимия Ви да се разведе. Ако сте решили дълги години да чакате, помислете за себе си. Как ще живеете вечно в очакване бленуваният принц да Ви качи до себе си на коня. Или може би ще трябва конят да се превърне в кранта и когато го яхнете, да подгъне уморени крака. Тогава ще има не кой да се грижи за Вас, а Вие ще имате принц с паднала корона и артрит в добавка.
Поговорихме за трите мита, които довеждат жените до следните три грешки.
Грешка №1

Абсолютно доверие.
Самотната красавица е срещнала своя дългоочакван избраник. Тя е очарована от неговите благородни жестове, това как постъпва правилно абсолютно във всички ситуации. За нея няма по-добър от него и тя започва да му се доверява напълно. Той започва да си показва рогата, когато е приютен под нейния покрив някоя свободна нощ-разхвърля, хърка, злоупотребява понякога.
Тя казва: „Аз го обичам!” и това е повод за прошка на всички лоши неща, които се случват. Когато има любов при жената, възниква пълно доверие към партньора. О, човешка простота! Той разправя, че ще се разведе и тя трябва само малко да изчака. Да пораснат децата, защото още са малки. Трябват много средства за дрехи, училище и учебници. Освен това той много ги обича и след развода настоящата лоша съпруга няма да му позволи да се среща с тях. Примирената любовница си мисли колко добър е нейния приятел и че ще направи всичко възможно да почака още някоя година.
А трябва да помисли, че тя също трябва да има деца, защото биологичният часовник не чака на пауза.
Друго оправдание за семейния мъж е кариерата. Разказва как във фирмата подкрепят семейните хора, защото работят по-добре. Обещанието, че когато стане заместник директор, ще се разведе, скоро се заменя с устрем към генерален директор. Той прави кариера и не може да си къса нервите с развод, делене на имущество и деца. Обещава, че непременно ще се разведе, защото много я обича и че тя е единствената в неговия труден живот. Това чакане се проточва до безконечност и накрая се превръща в лош грозен навик.
Третото оправдание на семейният мъж е, че гледа болна съпруга.
Той е толкова състрадателен и добър, че не може да престане да се грижи за болната си съпруга. Налага се да се почака. Ще трябва да я заведе на курорт, на терапия. Докторите обещават, че скоро ще оздравее. Когато това стане, веднага ще поиска развод и ще заведе любовницата в Хонолулу.
Поредният капан. Накрая умира мъжът на болната жена.
 Грешка №2

Той не може без мен да живее и ще пропадне без моята грижа.
Той говори, че не може да живее без Вашата подкрепа и любов, че Вие всичко сте за него.
Той едва ли ще пропадне без Вас. Той може да продължи и без Вас, както го е правил и преди.
Но всяка жена бленува да чуе тези думи, които разкриват в нея майчините чувства да се грижи всеотдайно за някой неустойчив и мрънкащ индивид. Освен това, тя се чувства значима и най-добрата от всички жени, които е срещал нейния любовник.

love
Грешка №3
Страх от самотата, която ще настъпи при евентуално приключване на връзката.
Вечно чакащата жена осъзнава, че е пропиляла голяма част от живота си да чака развръзка в нейна полза. Времето е направило отпечатък на нейното лице и тя мисли, че едва ли може вече да си намери нов партньор. Някои жени разбират, че той никога няма да се разведе, защото на него така му е удобно.
Но времето тече и тя трябва да устрои своя живот и да продължи напред, макар и без него. Тогава семейният мъж, с цел да я задържи в свои ръце, обещава че ще я запознае с някой успешен мъж от неговата среда. Но това е поредната измама. Дори ако любовницата е ухажвана от някои свободни от ангажименти мъже, застрашеният от изоставяне се стреми на всяка цена да пресече това, като обяснява колко неподходящ е този ерген.
Самотната жена е обречена да прекарва сама почивните дни, няма с кого да посреща празниците, битовите несгоди, да иде на почивка.
Даже не настоява да изкара с любовника някой празник, защото на него му е много трудно да го направи. Но нея я устройват подаръците, комплиментите, откраднатия секс, защото го обича. Тя не мисли, че ще дойде ден, когато тя непременно ще остане сама. Особено ако той в първия ден на запознанство е съобщил, че е обвързан.
Безотговорно е когато се доверяваме напълно на човек, който не познаваме достатъчно. Той не носи халка и съобщава,че е свободен. Тя се влюбва сляпо и когато се сблъсква с истината, вече е късно. Сърцето на любовницата е разбито и в този момент, той почва да плете лъжи как ще се разведе и прави всичко възможно да я задържи.
Не бъдете наивни. Не вярвайте сляпо на чаровните каубои. Просто ги поканете на среща в празник или почивен ден. Ако Ви се откаже повече от три пъти, всичко е ясно. Освен ако не е инструктор в авиацията в почивните дни, но той първи ще Ви покани да летите с него.
Другият начин ще Ви го каже всеки първокласник. Просто влизате във Facebook. От вас се иска да го попитате за двете му имена и да му предложите приятелство. Ако каже, че няма профил или си е забравил фамилията, усмихнете се на някой негов приятел и му задайте същия въпрос. Сигурна съм, че ще постигнете своето.
Помнете, че само глупавите жени не използват и не се вслушват в своята женска безпогрешна интуиция.

До нови срещи, скъпи приятели. Споделете в социалните мрежи!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *