Магическата сила на думите

6

                   Здравейте, скъпи приятели!

Научете се да говорите по-малко. Излишните, глупави разговори силно поглъщат Вашата енергия. Особено дрънкането, съпроводено със силни емоции.

Когато се случва нещо в живота Ви, опитайте една практика. Може до болка да Ви се иска да разкажете на някого какво се става, просто съхранете всичко в себе си. Тогава Вие ще съхраните силата и потенциала на това произшествие. Няма да изчерпите силата си с излишни емоции. Казват, че на човек му олеква, но много скоро може да съжалите, че сте се показали слаб. Вашата слабост може да се използва срещу Вас самия.

Същото важи и за това, когато някой се опитва да Ви въвлече в своите разкази. Съхранете спокойствие и следете за своите емоции. Не им позволявайте да Ви управляват и да Ви въвличат в чужди изживявания. Това ще забележат хората в обкръжението Ви в какъв ореол на сила и загадъчност се намирате. В действителност Вие просто сте съхранили себе си. Не сте изхабили енергията, като сте я запазили за по-големи неща.

Думите и мислите влияят на нашият живот.

  • ДНК-то възприема човешката реч.

Учените са дошли до шокиращи открития. „Ушите” на ДНК-то са просто приспособени да възприемат колебанията на човешката реч. Наследените молекули получават цветова и акустична информация. Мълчаливото четене довежда информацията по електромагнитни канали. Един текст може да подобри здравето на организма, а друг да му навреди.

Молитвените думи пробуждат резервните възможности на генетичния апарат. Проклятията разрушават вълновите програми и значи нарушават нормалното развитие на организма.

Нашият генетичен апарат не е безразличен какво мислим, говорим, какви книги четем. Всичко се запечатва във вълновата програма и променя в една или друга посока наследствеността.

  • Думата може да предизвика страшна болест, а също може и да излекува човек.

ДНК-то не разбира дали общувате с жив човек или телевизионен герой.

  • Как думите влияят на нашия живот?

Замисляли ли сте се над това? Всъщност те не само влияят, но и формират нашата реалност. От това което говорите, зависи какъв живот ще живеете. Ако сте гледали филма за водата- „Великата тайна на водата”, сигурно ще си спомните, че водата е способна да възприема, съхранява и предава информация. Даже такава тънка като човешката мисъл, емоция, да не говорим за изречените думи. От човешката емоция се изменя цялата структура на водата. Нейната молекула се променя. Човешкият организъм се състои от  голямо количество вода и ние можем с нашите мисли и думи да оказваме огромно влияние на здравето ни.

Хайде да помислим. Казвали ли сте понякога: „Нищо не искам!” А случвало ли Ви се е хората наоколо всички да са получили нещо, което само Вие го нямате?

Спомнете си дали казвате понякога: „Аз нищо не виждам, не чувам, не усещам и т. н.” Какво мислите, че ще привлекат тези думи в живота Ви? Разбира се- болест на очите, ушите и носа.

Когато говорите: „Аз съм дебела.”, получавате в добавка излишен килограм.

Говорейки: „Аз отслабвам.”-привличате болест и почвате да се чувствате зле. Думата отслабвам идва от „слаб”, което означава без сили. Заменете тази фраза на: „Ставам стройна.”и тогава тази положителна форма, ще започне да Ви влияе добре.

Казвайки: „Нямам пари.”, никога няма да имате финансово изобилие. Много помага друга фраза: „При мен много лесно и често идват парите.”

Ако Вие с вашите отрицателни мисли не възпрепятствате нещата, ще видите как пред Вас ще се разкрият нови възможности.

Думите, че може би нищо нямате, програмира отсъствие на нещо важно.

Казвайки: „ На мен ми е нужно и на мен ми трябва…”, програмирате живот в нужда и под влияние на обстоятелствата, лишавайки себе си да бъдете господар на живота си. Тези думи може да замените: „Аз ще избера.”

Ако кажете на детето, че е глупак, то ще се учи зле, защото Вие сте го направили такъв.

Когато кажете на близък човек, че не искате да го виждате, да изчезва от полезрението Ви- програмирате разрив на взаимоотношенията с него. Не се учудвайте ако съпругът или детето Ви по-късно напуснат семейството Ви.

  • Така работи законът на ВСЕЛЕНАТА: „Каквото си изпросите, това идва на главата Ви!”

Говорейки на детето: „Ще паднеш!”, не се учудвайте, когато това стане. Вие сами сте предизвикали това със своите думи.

Споменавайки: „Всички мъже са…”, не се удивявайте, че всеки следващ мъж в живота Ви ще Ви носи страдания и лоши емоции.

Казвайки: „Сърцето ми спира от това!”, Вие давате заявка в небесните канцеларии за сърдечна болест.

За да не се случва лошо нещо, много е важно да не се мисли за него постоянно. Още повече да не се произнася негативна информация. Не напразно съществува поговорка: „Речено-сторено!” Казвайки нещо, Вие почти сте го осъществили. Вие сте пуснали програмата на изпълнителен режим.

  • Но не всичко е толкова лошо!

По същия начин работят и добрите думи и мисли. Мислейки и произнасяйки позитив, Вие получавате позитив в живота в качеството на добри хора и приятни събития.

  • Още една важна информация!

Ако ругаете човек и го обсипвате с проклятия, наричате го с обидни думи и оскърбления, влияете не само на неговото биополе, но и на своето. Разрушавате Вашата тънка енергия и навличате същото проклятие върху себе си и своите деца. Преди да се обърнете грубо към някого, много е важно да помислите. Струва ли си? Може би трябва да се въздържите. А своите емоции разкарайте с викове в гората. Сваляйки напрежението от себе си, ще изпитате приятно облекчение.

Заменяйки отрицателните думи и чувства на положителни, Вие създавате около себе си пространство на любов и позитив. В този случай всичко негативно ще минава настрани от Вас.

Произнасяйки: „ Аз обичам и благодаря!”-променяте и въздействате на целия свят.

Нека по-често даряваме усмивка, любов, благодарност и прошка, създавайки чиста светла енергия в нашата  ВСЕЛЕНА.

Негативните думи създават нашия лош сценарий, но сега мисля, че ще можете да ги проследите и премахнете от Вашата реч. Не им позволявайте да вземат връх във Вашия живот.

Помнете, че само ако измените Вашите мисли и реч, може да промените кардинално неудачния си живот на щастлив и радостен.

До нови срещи, скъпи приятели. Желая Ви късмет!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *