Малки тайни за секса

sex7

                                             Привет!

В моята експлозивна и скандална  статия ще се опитам да повдигна тежката завеса на лицемерното „благоприличие” и да ви разкрия някои интересни тайни за секса. По-младите „компетентни” двойки има какво да научат. По-зрелите си въобразяват, че вече всичко знаят.Понякога пренебрегват интимните отношения като си намират някаква друга „интересна” дейност. Това, което ще откриете тук  е точно за Вас. Проблемът, че животът губи своите пъстри багри на незабравими усещания е във Вас самите. Никой „отгоре” няма да дойде и да направи ежедневието Ви забавно.

Какви правила трябва да спазваме:

 • Не разказвайте на своите приятелки и познати, особено на публично място подробности за своя сексуален живот. Представете си,че сте на мястото на случайните слушатели. Бихте ли искали да научите подробностите на някоя чужда двойка. Освен ако не сте перверзни! Пък и партньорът Ви много ще се „зарадва” ако чуе как го „рекламирате”.Ако не всичко е наред, ще стане още по-зле. Но ако партньорът е „атлет”, приятелките Ви ще „наострят” уши и после се сърдете на себе си! Оставете младите девойки да вършат тези дивотии, защото на тях  им е простено.
 • Време е да разберете, че не сте навършили вчера пълнолетие и всички забрани на това, което Ви е интересно и Ви харесва отпадат. Не забравяйте да попитате партньора дали и на него ще му допаднат Вашите фантазии. Дали ще поиска да го вържете за леглото, да правите позите на „Кама Сутра”, „тройка”, стриптийз и тъй нататък.
 • Бъдете себе си. Партньорът Ви обича и Ви желае. Отпуснете се и се наслаждавайте на любовните ласки.
 • Не бъдете лицемерни. Не се преструвайте, че изпитвате оргазъм. По-добре да кажете горчивата истина на партньора и да обсъдите какво Ви пречи и какво ще Ви помогне. Не  пропускайте това фантастично преживяване!
 • Случвало ли се е да мислите за някой друг сексуален обект? А целували ли сте се на някой семинар или банкет уж невинно под властта на шампанското? Никога и за нищо на света не си признавайте на Вашия партньор. Това ще накара да загубите доверието към Вас и дълбоко ще го нарани. Ако е по-експанзивен, може да получите за награда шамари.
 • Няма ли секс, има работа. Много жени и мъже, които нямат интимен живот, се залавят като бесни за работа. Така и трябва. Все пак енергията трябва да се насочи в правилна насока. Ако имате такива колеги, направете си заключение, особено ако някой Ви привлича…
 • Когато си преминал младежката възраст, може да кажеш на партньора, че те боли глава или че си уморена, но не прекалявай с тези оправдания, защото той ще се почувства пренебрегнат.

sex3

Може би не сте обърнали внимание на някои подробности:

 • След интимност партньорите изпитват желание да се гушнат. Това е, защото отделят хормона окситоцин, който при жените предизвиква нежност към децата, а при мъжа доверие и желание за близост.
 • Имате проблеми с възбуждането? Може би сте зиморничави. Учените в Холандия са открили, че двойките със студени крака получават два пъти по-малко оргазъм. Сложете си в студените зимни вечери топли чорапи и шансовете да получите върховно удоволствие се увеличават на 80%.
 • Мъжът Ви не се интересува какво сте облекли под одеалото, за да Ви е топло. Така че не се притеснявайте какъв цвят Ви е пижамата. Скоро ще бъде захвърлена на пода.
 • Новите изследвания показват, че 88% от жените са доволни от размера на пениса на съпрузите  си. Тогава защо 45% мъже не са доволни от себе си?

Разкрийте на мъжете, че те са идеални за Вас и спрете тяхното терзание.

 

Не е късно да опитате:

 • Опитвали ли сте секс по телефона? Може би си мислите, че това е предимство за  тези под 20 години или за изкрякалите самотници. Напротив! Напразно отбягвате това развлечение. Ще кажете, че е скъпо, но ако имате пари за други неща, които не са от първа жизнена необходимост,помислете си за този вариант.
 • Вместо да ходите на психотерапевт, заемете се със секс. Научно е доказано, че по време на оргазъм не изпитваме стрес, страх и тревожност. Не мислите за наема, за заема и за тъщата, само че преди това трябва да се освободите от всички странични мисли.

sex6

 • Миризмата на мъжката пот/първичната, а не тази от 10 дена/ възбужда женската сексуалност, увеличава сърцебиенето , повишава настроението и повдига кръвното. Поне така твърдят учените в Калифорния.. Издебнете мъжа след тренировка, преди да е влезнал в банята.
 • Ако сексът ви се получава само на рождения ден, никога не е късно да промените това. Започнете да се занимавате по-активно. Апетитът идва с яденето. Правете го отначало един път в месеца , после на две седмици, продължавате всяка седмица, ден и накрая може да не ви стига един път на ден.
 • Опитайте нещо ново-секс под душа, в самолета, в асансьора, на пода в кухнята, на пералнята с включена центрофуга. Разнообразието води до дълъг сексуален живот. Сигурно можете да измислите нещо по-интересно…
 • Слуховете, че жената се възбужда много по-бавно, не са винаги верни. Ако гледате еротичен филм или порно, жената се възбужда почти наравно с мъжа. За Вас остава само въпросът да изберете правилния филм.
 • Може би с болка слушате вашите приятелки или приятелки за големите  нощни секс маратони.Жените и мъжете обичат да украсяват своя интимен живот, като си измислят разни истории и послъгват.  Вместо да преживявате, направете като тях, излъжете ги!
 • Ако Ви е станал скучен секса, повикайте Батман, пират от потънал кораб,Червената шапчица, медицинска сестра-списъкът е дълъг. Използвайте своята фантазия в постелите и ще изкарате весели и смешни моменти на разнообразие от емоции.
 • Не чакайте само партньорът да свърши цялата работа и да се изпоти от желанието да Ви достави удоволствието. Размърдайте си не само мозъка, така ще помогнете не само на него , но и на себе си.

sex4

 

Какво трябва да знаете:

 • Правите секс, а не сте достигнали оргазъм.При вагинален секс, не се стимулира достатъчно клитора, а той е най-важната ерогенна зона. Не мислете, че само при Вас се случва. Една трета от всички жени се сблъскват с този проблем. Не се притеснявайте да кажете  и да покажете на партньора как да го направи. Той ще Ви бъде благодарен. Никой не иска в къщи дива незадоволена „котка”.
 • Може би си въобразявате, че строгия началник желае да Ви вижда всеки ден със закопчана до последното копче блузка. Лъжете се! Не се стеснявайте да облечете роклята с приятно деколте. Ако имате леки недостатъци с бюста, хубавия сутиен ще Ви избави от това неудобство.
 • Може би Ви прави впечатление, че съпруга Ви няма вече желание да прави секс по всяко време и навсякъде. След 40 години в мъжете спада тестостерона и всяка година намалява с един процент. Не се сърдете, че не е във форма. Причината не е във Вас и не си мислете, че не го привличате. Той просто е започнал да се отдава повече на работата.
 • Как ще се почувствате ако по време на акт не обръщат никакво внимание на прекрасните Ви гърди.Тогава защо пренебрегвате неговите? Половината от мъжете си признават, че стимулирането на зърната ги възбужда. Жалко, че него казват на партньорките! Но сега вече знаете.
 • Някои мъже си мислят, че като обладаят една жена, тя е унизена, а той е постигнал своето удоволствие. Мъже, не бъдете глупави, може би жената умишлено Ви е свалила и е постигнала върховен оргазъм от това.
 • Някои си мислят, че парите нямат никакво значение. Така е при необвързаните. Изследванията в Англия разкриват, че жените на състоятелните мъже изпитват много повече оргазми от другите. Дали не си плащат на жиголо? Но все пак си представете да правите секс на тъмно и студено, защото не сте си платили тока. Отгоре на това и в банята няма топла вода!

sex1

 • Може би Ви се е случвало да отблъснете предложение за секс, защото сте забравили да си обръснете краката. Или  нарочно сте си изоставили космите, за да не стигнете до крайност. Нито едното, нито другото има значение за партньора, защото той се интересува от Вас и не обръща внимание на някакви малки косъмчета.
 • Опитните жени разкриват тайната как да разбере дали партньорът Ви е „надарен ”.Погледнете ръката му. Дължината на пръстите се определя от количеството тестостерон през утробния период. Ако дължината на безименния пръст е по-къса или равна на показалеца, наличието на хормона не е бил достатъчен. Но ако безименния пръст е по- дълъг от показалеца, значи сте ударили „бинго”.
 • Не тичайте веднага в банята ако видите ,че съпругът Ви е намислил нещо. На него му  е все едно ако после се изкъпете. Наслаждавайте се на мига.
 • Много сексолози съветват да разнообразите интимния си живот с бърз  петминутен секс със случаен партньор. Англичаните твърдят, че 90% от мъжете са възхитени от идеята и 50 от жените също я одобряват. Аз не Ви призовавам да кръшкате. Направете го с партньора си.
 • Партньорите, които дълги години са заедно, добре се познават и нямат задръжки помежду си. Те обикновено се радват на дълъг сексуален живот.

 

Някои заблуждения:

 • Повечето мъже си въобразяват че дължината на члена е от първостепенно значение. Но жените са категорично на друго мнение. Някои казват, че дебелината играе съществена роля. Но първото най-важно нещо за жените е външния вид и „бойната готовност”.

sex5

 • Погрешно е , че самотните жени са незадоволени. Те понякога взимат нещата в „свои ръце”. Според проучванията на женското поведение, поне половината са мастурбирали за последните 6 месеца и около 25% процента са използвали вибратор за последния.
 • Мъжете често предполагат, че нежната им половинка е готова веднага да пристъпи към действия. Жените обичат целувките и с готовност  се отдават на тези партньори, които добре се целуват. Момчета, грабвайте по една ябълка и почвайте да тренирате!
 • Някои жени си представят, че като не могат да влезнат в любимата пола,той няма да я хареса. Отслабването си е само Ваш проблем и когато мъжът го е „ударил” хормона, нищо не забелязва.
 • Това, че мъжът трябва да започне пръв любовната игра си е чисто заблуждение. Направете първата крачка, покажете колко желаете партньора си и той ще бъде приятно изненадан и ще Ви се отблагодари.
 • Ергените водят по-чест полов живот. Това не е вярно. Женените двойки правят секс 69 пъти средно в годината, докато свободните двойки го правят 9 пъти по-рядко. Е, все пак е важно и качеството пред количеството!
 • Мръсните думички не винаги отблъскват, а понякога възбуждат. Трябва само да знаете границата на партньора или да го попитате какво му харесва да му шепнете в ухото.

 До нови срещи! Забавлявайте се! Споделете с приятели!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *