Мистични тайни скрити в огледалото

огледало

                Здравейте, приятели!

Всички ние поставяме в нашите уютни домове  огледала. Казват, че една жена ако мине покрай огледало, не може да се въздържи да не се огледа как изглежда. Но общуването с този любим предмет, се оказа не толкова безопасно. За някои това граничи с фантастиката. Обикновено хората отхвърлят това, което не разбират. Искам да Ви посветя в някои мистични тайни на огледалото. Казват, че трябва да можем да се опитаме първо ние да се пазим, за да ни пази и ГОСПОД.

Новите научни изследвания потвърждават, че огледалото запомня всичко, което се отразява в него. Смях, щастлива усмивка или тъга, отчаяние, паника и страх. Твърди се, че огледалата не само отразяват, но и записват тази информация.

Генадий Гончаров/хипнотизатор/: „ Огледалата съхраняват информацията и съответно душата може да попадне в тези лабиринти и да се изгуби.”

Съществува поверие, че в къщата на всеки покойник, огледалата трябва задължително да се покриват. В противен случай дме застрашени,че духът на умрелия може да остане завинаги в огледалния коридор на огледалото.. На границата на двата свята. В днешно време това правило се спазва. Този обичай е дошъл от древността.

Не  мислете, че е просто суеверие. Безспорно е: по този начин се защитаваме от вредното въздействие на паралелните светове.

Безсмъртната същност на човека, видяла се в огледалото, може да се загуби и засели в коридора между двата свята и да остане там.

Александър Анищенко/ източни науки/: „Реалната смърт на човека настъпва 30 минути след спиране на дишането. След три дена съзнанието се връща и шокът от смъртта преминава. От третия до седмия ден, човек не знае, че е умрял.” Това са думи на учен, а както се предполага, техните твърдения винаги имат някакви доказателства. Често те си противоречат поне на първо време с религията, но по-късно винаги се намира общ отговор на паранормалните явления.

В древния изток е имало цяла култура как да ползваме огледалата. Там са вярвали, че с отразяващата повърхност може да се защити домът от враговете. Предците от изток поставяли огромни огледала на прозорците с лице навън, а в джоба си носели малки огледала като талисман.

Всички сме виждали как огромни компании строят сгради с огледални прозорци. Така се предпазват от конкуренцията.

Удивителното е, че в нашия свят пространството е три- измерно, докато при огледалата е 12-измерно.

Всеки човек излъчва енергия.Учените са установили средната дължина на тези вълни- 10 херца. Известно е, че колкото е по-ярък емоционалния фон на човека, толкова е по-силна тази енергия.

Учените са уверени, че в най-скоро време ще могат да измерят силата на страх, ярост или злоба. Но отсега е известно, че датчик на това устройство  може да бъде огледалото, което стои във всяка дамска чанта.

Наталия Голицина/антиквар/: „ Когато се оглеждате в огледалото, кой сте изобщо Вие, от какво сте изтъкани, отразява се не само Вашата физическа обвивка, но и всички Ваши мисли.”огледало

Огледалото е като матрица- то взема образа и го отразява. Естествено е то да набира информация.

Може да ни се стори странно, но тук лежат елементарните закони на физиката. Отражението се съпровожда от поглъщане и когато се оглеждаме в огледалото, то сякаш изяжда част от нашата енергия. Изследователите са уверени, че всичко се случва именно така и колкото повече стоим пред огледалото, повече енергия се изсмуква от нас.

Американските учени са установили, че ако човек стои повече от 7 минути на ден пред огледалото, в неговия организъм започват преждевременни процеси на стареене. Важни биологически процеси се забавят, способността на клетките към регенерация намаляват. Човек получава нещо като шоков удар.

Сергей Безбородний/астролог/: „Когато човек се гледа в огледалото, на него му е трудно да се откъсне. Това е реален ефект, който много са забелязали. Иска Ви се там да гледате, да гледате и да гледате… там има нещо, което фиксира нашето внимание и обладава хипнотичен ефект.”

Може би затова източните народи казват, че поставянето на огледало в спалнята е твърде опасно.

В Азия този неписан канон се спазва във всяка къща, но Европейската култура много често пренебрегва тези закони. Дори някои въодушевени си слагат на тавана огледална повърхност, за да може да се оглеждат при всяко положение.

Александър Анищенко/изтоковед/: „Ако пространството в спалнята крие някои загадки, някои неясни неща, Вие несъзнателно не можете да се отпуснете. Представете си, Вие лежите в леглото и виждате огледалото и някакво пространство зад това огледало. Пространство, което не съществува.”

Великият Леонардо Да Винчи е бил обвинен, че практикува черна магия. Иначе как да си обясним как е преодолял времето на няколко столетия. Като че ли някой му е диктувал информация за предстоящите събития. Своите пророчества художникът е зашифровал под формата на загадки. Писани са текстове и ребуси от дясно на ляво като се е използвало огледално отражение.

Една от най-известните картини от средновековието, оказала се огромна загадка е Джокондата или Мона Лиза. В продължение на много години учените се мъчили да открият тайната накъде е отправен нейния поглед. Под какъвто ъгъл да застанете на картината, ще кажете че Мона Лиза гледа винаги право към Вас.

Салават Щербаков/професор и народен художник на Русия/: „ Работата се състои в това, че картината наблюдава зрителя. Това се оказва като някакво чудо. Ти влизаш, стоиш пред картината. Портретът гледа към теб. Ти се местиш и портрета сякаш те следи с очи.”

През декември 2011 година, американските учени направили неочаквано откритие. С помощта на обикновени огледала изучили няколко картини на Леонардо Да Винчи. Всички изобразени образи на картините гледали като че ли в пустотата. Американските учени установили, че погледът на изобразените е насочен сякаш към някой невидим обект. Като местели по картините обикновени огледала, изследователите са търсили ключ към тайната на известния художник. Работата над всяка картина продължавала по няколко месеца и довеждала до един и същ резултат. Фрагментът, отразяващ се в огледалото, образувал някаква загадъчна фигура. Изследователите не вярвали на очите си, Мона Лиза гледа не в пустотата, а на някое същество с маска.

огледало

Същото се получава и с образа на Йоан Кръстител. Странен лик, който съвпада с удивителна точност. Същите образи са били зашифровани и в други картини.

Сергей Безбородний/астролог/: „ Леонардо Да Винчи е смятал, че огледалото е способ да се скрие информация. И това е един от първите шифъри, които са били измислени.”

огледало

Какъв таен код се е опитвал да предаде известният художник?

Евгени Греков/социолог/: „ Основна заблуда е,че са смятали Леонардо основно за художник и скулптор. Той пише основно за своите инженерни знания, за умението да се построи танк, парашут, различни взривни устройства.”

Но да разшифроват посланието на Да Винчи, учените са успели съвсем неотдавна. Дотогава неговите записи са представлявали набор от хаотични букви. Ключ към загадката се е оказало обикновено огледало. Поставено пред ръкописа, писанията открили своя текст.

От къде художникът е получавал информация, която не може да се сравни с обикновено просветление? Сякаш някой или нещо го е посветило в тайни, които ще се сбъднат след много години по-късно.

Тези, които се занимават с изучаването на това уникално ямление казват, че всеки може да влезе в астралната врата на огледалото, но не всеки ще може да издържи това. Някои завинаги се лишават от дар слово. Има десетки случаи и нито един от тях медицината не може да обясни.

Съвременните учени са уверени, че експериментите с огледала са много опасни. Душите, които са затворени в огледалния коридор, може лесно да прекрачат в реалния свят.

Валерий Критский: „ Душата може да заседне в това огледало. И после да се извади от огледалото няма да помогне нито светена вода, нито нещо друго. Огледалото просто трябва да се разбие, унищожи и изхвърли.

Направен е експеримент. Сложен е здрав младеж да заспи. След като е заспал, до него се открива голямо огледало, което го отразява в цял ръст. Насочени са уреди към човека и към огледалото. Отначало няма видима промяна. Но изведнъж уредите оживяват. Тези, насочени към младежа, показват отрицателни промени. Уредите към огледалото показват, че там се забелязва натрупване на енергия. Просто е невъзможно да се повярва. Колебанията на енергията се проявяват все по-често. Какво може да стане по-нататък не знаем, но огледалото за няколко часа се е научило да копира биологичните ритми на човека.

Сергей Безбородний: „Китайците не смятат огледалото като врата към паралелния свят, а смятат огледалото като участник при обмяна на енергията в пространството.”

Огледалото влиза в резонанс с този, който гледа в него.

Иван Грозни е вярвал в мистика и че съдбата на човек се управлява от някакви сили. Тези, които правели огледалата за царете са били пазени в тайна. Майсторите работели на тъмно и дори да имат желание, не са могли да погледнат в царското огледало. Били слепи или владетелят ги е ослепявал по-късно. Това са факти.

Оказало се, чрез огледалото може да се погледне в бъдещето, а така и в миналото. Простата машина на времето, това е две огледала, отразяващи се взаимно. В пространството между тях възниква коридор, където времето изчезва. Изтриват се границите между миналото и бъдеще.

В миналите векове някои учени са получавали знания, които не могат да се получат по обикновен начин. Историята знае за случаи как някои са описвали реактивни самолети и преместване във времето и пространството. Така се споменава за Машина на бъдещето, която направил Нострадамус.

Сергей Безбородий: „Известно е, че някои пророчества Нострадамус е правил не чрез астрологията, а с помощта на специални машини. Секретът им той прочел в арабските средновековни скрипти.”

Да Винчи също е провеждал своите опити с огледала. Но какъв образ е зашифровал в своите картини? Ако погледнем внимателно, ще видим образа на съвременните извънземни.

огледало

Нима всички тези учени са свързани с извънземна цивилизация, която има ключ към нашето информационно поле. Входът към този портал не е отворен за всеки. Светът зад огледалния коридор жестоко се разправя с нежеланите гости.

Огледалата ни обкръжават навсякъде. В къщи, на улицата, на работата, в асансьора. Ние просто не забелязваме колко пъти се оглеждаме.

Но вярвате ли в това, което виждате? Бъдете бдителни!

До нови срещи, мили приятели!

В статията са използвани материали на MAINSREAM TV COMPANY.

Мистични тайни скрити в огледалото: 1 комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *