Моята история

МОЯТА ИСТОРИЯ

Няма безплатен обяд! Просто излез от своята зона на комфорт!

Ако ти си мой приятел, здравей радвам се, че си на линия! 😀😀😀

Ако си непознат, приветствам те и се надявам тук да намериш нещо интересно за теб! 🎀

Може би се питаш: „Защо трябва да четеш?” Ще ти кажа. Прочети непременно тази история докрай ако животът ти е малко скучен, не си удовлетворен от бързо препускащите в галоп дни, не си намерил своето предназначение. На края ще бъдеш сюрпризиран с изненадващ подарък. 🎁

А на мен ще ми бъде много приятно ако бъдеш съпричастен към моята история.

Искам да ти кажа, че започвам нов бизнес и търся нови клиенти. Търся също хора, на които мога да бъда полезна и които още нямат бизнес.

Още през времето на перестройката, някой беше казал, че парите се търкалят на улицата и че трябва само да се наведеш. От тогава тази мисъл ме удивява. 😧😯😯

Аз съм малко „затворена” личност. Това се дължи на моето възпитание. Научена съм да не си показвам емоциите пред хората.

Балетът ми даде осанка и когато ходех с вдигната брадичка и не си въртях очите, хората мислеха, че съм надута. Просто приемах хората каквито са, не си навирах носа в личния им живот и не ми харесваше да флиртувам.

Изслушвах всички, които ми се доверяваха и оставях тайните им дълбоко в сърцето си. Предпочитах да изтрия изповедите им от съзнанието си, ако ме използваха за разтоварване или в ролята на „ арменски поп”.

Когато остарях и разбрах, че не ми пука какво мислят за мен, открих, че човек трябва да бъде отворен към света и да бъде такъв, какъвто е, защото никой не е съвършен. 😛😛😛

Харесваше ми да творя разни неща.

Гледането на телевизия и времето прекарано в развлекателни игри за убиване на часовете, просто не ми допадаха. Четях книги, шиех рокли на дъщерите, плетях и се занимавах с други интересни творения.

Така останах с малко, но качествени приятели. 👫👭👬

Винаги ме е привличала мисълта за необятния Интернет и колко много можеш да видиш от света, да научиш и да покажеш какво можеш и мислиш.

Когато дъщеря ми донесе преди осем години един лаптоп/втора употреба/ за рождения ми ден, бях много щастлива. Пред мен се откри един нов жадуван свят свят. 🌐

Всичко, което научих от тогава беше от руския интернет /Рунет/.

Попаднах на известни личности , които безплатно провеждаха уебинари и поместваха видеоклипове с интересни материали. Всички казваха, че за да промениш живота си, трябва да промениш обкръжението си. Да намериш хора, които да ти помогнат да излезеш от „блатото” на ежедневието. Но да го направиш, трябва да излезеш от зоната на личния комфорт. 🐸🐸🐸

Така вместо да водя „светски разговори” по кафенетата, да пазарувам по магазините, да обсъждам другите, аз си намерих нови познати в океана на Интернет.

Направих си сайт. https://mladizdraviikrasivy.com

Създадох три канала в You Tube. https://www.youtube.com/channel/UCYslH6HkiNxB9J3sbaiZiSg?view_as=sub

https://www.youtube.com/channel/UCTugVOhLwQZaYerJ-Efdl_Q?view_as=subscriber

https://www.youtube.com/channel/UCIfR96rdjxdpwVe-QX7fjOg?view_as=subscriber

Но човек не трябва да стои на едно място, а да се развива и да намира нови интересни пътища.

Имах желание да създавам красиви неща. Като малка рисувах. Красотата ме привличаше неудържимо. 🌻🌼🌷

Съдбата ме заведе при моя учител Алексей Радонец. За мен е един изключителен млад човек, който е намерил своя път в живота.

Преминах неговият курс на обучение в After Effects. Това е една вълшебна програма, която няма равна на себе си. Всички велики проекти и ефекти в киното са на правени в в нея. Специалистите казват, че в After Effects може да се направи всичко, което може да измисли ума.

СЕРТИФИКАТ

Научих се да правя удивителни видео клипове на сватбени церемонии, рождени дни, семейни албуми, рекламни клипове и рисувани анимации.

В България още е малко известна тази вид услуга. Но надявам се, че ще дойде и тук.

Сега всеки води война за оцеляване.🍔🍳🍺

Така правя първите си крачки към оцеляване и аз, но заедно с това, което страхотно ми харесва и ми доставя удоволствие. Човек изпитва щастие, когато прави нещо с любов.💖💖💖

След някоя година, когато стана пенсионер, няма да разчитам на мизерната си пенсия.

Между другото, ако някой има подобни умения, мога да го насоча към някои сайтове в Интернет, където може да се регистрира като фрилансър и да получава допълнителни доходи.

Моля те да споделиш тази информация, за да я прочетат повече хора.Нека и другите да видят, че могат да променят своя живот. Интересното хоби, което се превръща в професия, може да бъде не е само мечта. Ти също можеш да я постигнеш! 🚀

Напиши ми лично ако искаш да поръчаш видео, да се запознаеш с мен или да предложиш някаква работа, свързана с видео монтаж.

Напиши ми ако мога да бъда полезен с нещо или искаш съвет как да направиш своите първи крачки или да се запознаеш с интересни и талантливи хора, които не разпиляват живота си.

Сподели моята история и ще знаеш, че си направил едно добро дело! 👏💌🔥

Пиши ми лично след споделянето и аз съм готова да ти направя видео монтаж, корекция на цветовете във видеото, красив надпис на твоите парчета видео, които си снимал, като подарък за твоята отзивчивост!

Прекрасен ден!

Валентина

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *