Секс на първа среща?

sex

                     Здравейте, мили приятели!

Момичета, може да правите секс, когато решите. Но трябва да  почувствате как мъжът гледа на Вас, какво е готов да направи. Може да го сторите и на третата, и на петата среща. Трябва да знаете също, че не трябва да го карате да чака твърде дълго. Ако сте решили това да се случи след три месеца , той сам може да се откаже.

Трябва сами да почувствате кога е момента за секс.

Запомнете, че на първата среща не е желателно да го правите.

Ако на мъжът му е интересно, той всичко ще направи, за да го харесате. Ако няма интерес към Вас, даже няма да Ви позвъни.

sex

Ако не можете да разпознавате различните мъже, направете така. Помолете го за нещо. Кажете как Ви се иска да имате определен парфюм, червен букет рози или да идете в новото модерно заведение. Ако той не е готов да направи жест за Вас, а само мисли как да Ви завлече на скамейката в тъмния парк, то той моментално ще отпадне в класацията. Ако мъжът наистина държи на Вас, той ще направи или поне ще се опита да направи всичко за Вас.

Не трябва да се стеснявате. Защо той ще иска да Ви завлече в леглото, а Вие не можете да поискате нещо, което е в неговите възможности.

Колкото мъжът повече Ви желае, желанието ви ще бъде изпълнено по-бързо.

Просто забравете, момичета, да се раздавате наляво и надясно. Ако той не Ви е съпруг или любовник, защо да го правите? Няма смисъл.

Ако имате непрекъснато желание за секс, ако хормоните Ви играят, има вибратори, разни машинарии и кукли. Не се излагайте! Бъдете жени, бъдете дами на място!

секс

Разбирате ли колко време трябва да си размърдате мозъка, за да задържите мъжа. Вие сами всичко разваляте.

Мили момичета, преди да му подарите своето тяло, помислете дали той ще се задържи при Вас, ако го направите. Вие ще почувствате дали този мъж е за Вас или не. Колкото повече му давате секс, по-малко може да го почувствате, защото ставате празна. Енергетиката Ви спада на ниско ниво. Мъжете обичат силните жени. Мъжете обичат жените, които като влезнат в стаята и я изпълват със светлина. Но тези жени никога не си вдигат полата за щяло и не щяло.

Защо тези жени са сексуални и привлекателни? Защото те не изразходват своята сексуална енергия по  всеки срещнат и на всякакви други глупости, които не са интересни в живота.

Колкото по-малко имате в живота ненужен секс, толкова по-добре за Вас. Това, което давате, могат да дадат и всички останали. А някои дават така, както даже не сте сънували.

Помислете добре с главата как да заинтересувате мъжа със своето поведение, външен вид и качества.

секс

Да омагьосат мъжете могат само тези, които имат ум в главата.  Те могат и знаят как да го направят. Тези, които ходят като глухи кучки  с вдигната опашка, не стават за нищо.

Жената винаги трябва да остава жена, а не нещо непонятно. Престанете да се раздавате. Помислете, ако трябва да постигнете нещо или това е съпругът Ви, а просто така да давате-не! Не  развращавайте мъжете!

Ако непрекъснато Ви сърби някъде, повтарям: Има вибратори, стимулатори и куп други играчки. По-добре си купете.

Ако не можете да разберете мъжа, това трябва да стане вече на петата среща. Минава време и Вие прегаряте, после той може да Ви звъни, а може да се обажда на половин година- за какво Ви е това?

Този статия важи и за момчетата да се замислят какво могат да им подарят тези вечно даващи момичета. Ако момичето много бързо си ляга с Вас, трябва в съзнанието да Ви светне червена лампичка.

секс

Има такава история. Едно момиче е било изнасилено от мъж, който е бил болен от спин. Това момиче е почнало да си ляга с всеки срещнат, за да отмъсти по този начин на мъжете. Момчета, трябва сами да разбирате и да се грижите за своето здраве.

До нови срещи, скъпи приятели! Добре си помислете преди да се хвърлите в любовна авантюра.

Ако Ви харесва статията, споделете в социалните мрежи.

Секс на първа среща?: 1 комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *