Секс в брачното ложе

секс в брачното ложе

Любов,секс,щастие-всичко е свързано в брачното ложе

Направило ли ви е впечатление необичайното поведение на партньорите в криминалните филми? След извършване на престъпление, свързано с много емоции, някои почват да повръщат. А други намират успокоение на нервната система в див и яростен секс. По скалата на щастието -добрият секс се нарежда до дишането, храненето и съня. За младите луди глави, с бушуващи хормони, няма табута. Те гледат по друг начин на секса.

Днес ще поговорим за секса на семейните двойки. В забързаният ден, в грижите около децата, в преследване на кариера, в стремежа да направим денонощието да се превърне в 30-часа, сексът остава на заден план.

Мили майки, не бъдете ревниви спрямо децата си! Дайте  вашите съкровища на свекървата или на вашата майка в почивния ден. Те също много ги обичат, даже ги обичат повече, колкото обичат вас. Нека се почустват отново като малки деца сред своите любими внучета.

А вие през този почивен ден обърнете внимание на вашата половинка.

Отидете на някое романтично място. Пътуването с кола час или два и наемането на хотел, няма да изпразни джобовете ви до просешка тояга.

Вземете си елегантно облекло за ресторанта и еротичнo бельо за вечерта.

Събудете старите страсти-напълнете хотелската вана, сложете екзотични ароматизатори, запалете свещи! Само внимавайте като се развихрите, да не подпалите хотелската стая и да се наложи да се връщате на стоп.

Използвайте въображението си. Представете си как сте се срещнали  за първи път! Оставям всичко във ваши ръце и фантазия..

Какво да правим ако си останем у дома?

Тук двамата партньори трябва да се потрудят.

Много ще е забавно да си направите меню за вечерта. Отидете да пазарувате заедно с любимата половинка. Така ще изберете заедно френското вино, което харесвате. Избирайте бавно, четете етикетите и предвкусвайте предстоящите весели мигове.

Приберете се в къщи и заедно пригответе вечерята, като си помагате взаимно.

Подредете на масата най-красивите сервизи, които имате, намалете осветлението, запалете свещите. Човек живее един път, поне според моята религия.

Сложете на масата красивия букет, купен от партньора ви. Насладете се на вечерята.

Пуснете си еротичен филм.Всичко си идва на мястото, ако още виждате искрите в очите на половинката.

Какво трябва да направят мъжете?

Колкото и смешно да звучи- Измийте чиниите.

Свършете някоя домашна работа. Освободете малко свободно време за любимата. Пригответе топла вана и нежно споменете, че вие ще разтребите, докато тя се отпусне във водата. Излизането на мъжа от бездействие действа доста възбуждащо. Накарайте половинката да разбере, че сте загрижен за нея. Кажете ,че искате само да си почине, а не да правите секс. Повярвайте ми-ще получите точно обратното!

Добре ще е да научите някои техники на масаж.

Взаимното докосване ще ви достави огромно удоволствие и сближаване. Сексът е изкуство.

Прегръщайте по-често половинката си! Използвайте винаги, когато сте насаме да погалите и целунете партньорката. Покажете ,че се интересувате от нея. На обществено място може един бърз поглед в очите, когато се разделяте махнете си с ръка, пратете незабележима въздушна целувка, намигнете си съпричастно, дръжте се за ръце.

Кажете на съпругата си, че е красива. Кажете какво най- много харесвате у нея. Препоръчва се мъжът да казва поне три неща, които будят неговото възхищение и които той обича.Така тя ще се почувства по-добре. Не е нужно всичко да води до секс.

Заведете я в магазина да си купи секси бельо, рокля или нощница. Оставете я сама да си избере това, което хареса и с това, с което ще се почувства комфортно. Ако сам купите бельо, в което тя ще се почуства като карикатура, ефектът ще е точно обратен и не чакайте секс.

Правете всяка седмица красив жест. Направете малък подарък без повод- парфюм, букет цветя или онази смешна фигурка на Баба Яга. Поддържайте с малки жестове на внимание вашата любов.

Ако имате проблеми с ерекцията!

Ето няколко неща,които ще ви върнат формата: 

Намалете алкохола, ако не можете съвсем да го изоставите! Той увеличава желанието, но намалява възможностите. Ако изпиете няколко чашки преди секс-«Мисията става невъзможна». Длъжна съм да ви припомня, че ако сте поклонник на алкохола, с времето той почва да унищожава клетките на тестисите. Не стига това бедствие, ами ще бъдете винаги с подтиснато либидо. Но аз вярвам, че вие не сте чак толкова първобитни орангутани.

Колкото и досадно звучи- цигарите ще ви ударят не шамар, а направо- нокаут! Знаете ли онзи виц- Мъж отива да си купи цигари. Продавачката му дава кутия, на която пише: ПУШЕНЕТО УБИВА ВАШАТА ПОТЕНТНОСТ! Стреснат мъжът връща обратно кутията: Моля Ви, дайте ми от онези кутии, на които пише: НИКОТИНЪТ УБИВА! Никотинът свива кръвоносните съдове и това затруднява притока на кръв към вашия «важен орган». Ако откажете цигарите, много от проблемите с ерекцията ще отпаднат!

Проверете си кутията с лекарства! Може да не повярвате, но много от предписаните медикаменти убиват вашето желание за секс и възможност. Това са хапчетата за регулиране на сърдечния ритъм, за кръвно или антидепресанти. Списъкът е дълъг. Затова прочетете листовките в кутийките за хапчета и ако имате съмнение, помолете доктора да ви смени лекарствата с други или да ви намали дозите.

Започнете да спортувате!Редовните тренировки ще подобрят вашата атлетична фигура. От там ще се повиши и вашето самочувствие. Движението предизвиква по-добро кръвообращение и това ще ви направи по-чувствени. Физическото натоварване ще прогони лошото настроение и депресия и ще освободи място за по-приятни изживявания. Ще се почувствате силни и пълни с енергия.

Пазете си здравето! Помнете, че затлъстяването, високо кръвно налягане, сърдечните заболявания, няма да споменавам по-страшните, може да ви направят импотентни.

Пазете се от шкембе! Дори ако сте по рождение с тънка талия, вашето шкембе няма да се надуе за един празник с много ядене. Може би сте минали 30-те и се чудите защо не можете да изгаряте калориите както преди. Отговорът е един-колкото по-малко се движите, толкова по- малко мускули имате, а те са основната машина за изгаряне на калориите. Не използвайте асансьор, яжте по-малко мазнини, повече сурови зеленчуци, избягвайте сладките плодове и напитки, пийте повече минерална вода.

Какво трябва да правят жените!

Не си мислете,че ако не сте кльощава манекенка, не сте сексапилна. Напротив тъкмо обратното. Най-секси са големите извивки в тялото на жената. Пък и повечето мъже не обичат да гризат кокали. Всичко зависи как вие се възприемате, а не как изглеждате. Обичайте себе си. Вашата привлекателност не включва само външния вид. В нея се включва и вашата интелигентност,чувственост, нежния ви глас, кадифените ви милващи ръце.

Когато мъжът ви тръгва да спортува, захвърлете прахосмукачката и тръгнете с него. Така ще прекарате повече време заедно. От друга страна -ще работите в екип за подобряване на телата си.Това може да превърне тренировката в сексуално събитие.Приятното чувство от натоварването на мускулите/в този момент организма произвежда естествен наркотик-с цел да не изпитваме болка /и топлата възбуда от повишеното кръвообращение, взаимно ще увеличат желанието ви за секс.

Направете му изненада! Погрешна е тактиката да чакаме все мъжете да правят първата крачка. Задействайте сама нещата. Купете му копринени боксерки, направете вечеря на свещи. За мъжете е много възбуждащо, когато правите първата крачка към секс. Но има и друг вариант-ако сте го накарали да прекопае цялата градина и после искате да му се отблагодарите с ласки- той непременно ще е заспал, докато отскочите до банята да се освежите.

Правете му комплименти!  Мъжете са суетни много повече, колкото си представяте. Те се радват на всяка мила думичка. Всичко, което харесвате да ви казват, мъжете също искат да го чуят.

Облечете се така, както ви е комфортно. Ако обичате да сте в оскъдни дрешки-супер. Но ако впитото дантелено бельо подчертава излишните килограми, заменете го с нещо по-ефирно.

Забравете за прането и прахосмукачката!Този свободен почивен ден, без децата, без кучето е само ваш !Когато станете най-напред оправете външният си вид, за да не се стресне от яростната ви прическа на сутрешното кафе.

Какво трябва да правят мъжът и жената?

Опитайте да правите секс сутрин, преди да станете и да се замотаете в грижи. Тогава ще бъдете свежи, отпочинали и пълни с енергия. Сексът след дългия уморителен работен ден се числи към досадните съпружески задължения. Освен ако сте младоженци.

Направете сексът разнообразен! Когато повтаряте едни и същи движения, думи, докосвания-това води до рутина и отегчение. Използвате ли едни и същи сексуални стимули, вие придобивате имунитет към тях и те не могат да накарат нещо да трепне във вас. Ако искате направете си театър, смейте се, забавлявайте се!

Освен гледането на еротични филми, може да четете заедно еротични книги. Това ще доведе до изненадващи хрумвания и изживявания.

Не се измъчвайте със скрупули, бъдете себе си, бъдете свободни духом и тялом. Наслаждавайте се на живота!

секс в семейното ложе

Взаимните интереси сближават!

 

Искам да ви напомня, ако желаете да бъдете известявани за всяка нова статия, може да напишете вашето име и e-mail   в Рубриката «Информация за мен» До нови срещи, мили мои читатели!

Секс в брачното ложе: 3 комментария

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *