Веждите разкриват Вашия характер

еyebrows

                                 Здравейте приятели!

Казват, че очите са огледало на душата. Веждите са тези, които предпазват вашите очи, но издават характера на вашата душа. Формата им може да разкрие доста тайни, които даже не сте подозирали.

И така, да ги разкрием и да се забавляваме заедно!

 • Най-обикновена нормална форма на веждите.

55

Веждите със средна ширина и дължина показват привързаност към традиционните ценности. Притежателите им не са склонни към драматизиране на нещата и затова с тях е леко да се общува. Винаги са търсени като компания.

 • Много дълги вежди.

22

Техните притежатели отстояват на всеки стрес. Обичат да общуват. Притежават ярка индивидуалност и широк кръг на интересите. Всички проблеми решават сами без д посвещават обкръжаващите за тях.

 • Къси вежди.

23

Много внимателни в детайлите. Твърдо седите на своите позиции. Не обичате да слушате оплакванията на другите, макар че понякога Ви е трудно да се справите сами с трудностите, няма нищо невъзможно.

 • Гъсти вежди.

24

Уверени сте в себе си и в своята привлекателност. Леко се справяте с конфликтите. По пътя на своите цели, просто сте неудържими. Не Ви безпокои мнението на обкръжаващите. Важно е Вашето мнение за собствения Ви живот, който трябва да изживеете по най-добрия начин. Притежавате волен дух.

 • Тънки вежди.

25

Тънките вежди показват вродена деликатност. Конфликтите не са Вашата специалност. Избягвате ги при всяка възможност. Идеален слушател и благородна добра душа.

 • Високи арки.

26

Чувствителни и избирателни в общуването. При първо запознанство хората може да добият невярна представа за Вас. Ще помислят, че сте егоцентрични или надменни. Работата е там, че Вие не се откривате напълно, докато някой не завоюва Вашето доверие. Притежавате перфекционизъм и самокритичност.

 • Низки арки.

27

На притежателите с ниски вежди можем да се облегнем при всяка ситуация. Те притежават лек характер и умеят да строят сериозни отношения.

 • Триъгълни вежди.

28

Веждите, които образуват ъгъл, говорят че сте бързи и подвижни навсякъде. Мигновено анализирате произтичащото обстоятелство и в движение взимате решение. Понякога грешите, но в спонтанността има своите плюсове. С Вас не е скучно, защото сте роден лидер. Умеете да вдъхновявате хората и не се боите да поемате отговорност.

 • Дъговидни вежди.

29

Признак на доброта и грижа за другите. Никога не сте равнодушни към хората, винаги помагате на нуждаещите се и за нищо на света няма да ги оставите в беда.

 • Почти прави вежди.

30

Аналитичен ум, който е склонен към рационално мислене. Седем пъти мери и един път отрежи. Това е точно за Вас. Не се боите да наричате нещата с истинските им имена. Говорите на хората истината, която другите се стесняват да кажат.

 • „Диагонални вежди”.

31

Колкото е по-голям наклонът, толкова повече бушуват емоциите и страстите. Правите силно впечатление на околните и да Ви забравят не е толкова просто. Знаете какво именно желаете от живота и какво да направите, за да го получите по-скоро.

 • Почти невидими вежди.

32

Един от най-редките случаи  това са светли и редки вежди. Формата им е трудно да се определи. Това е знак на неувереност в себе си и в своите сили. Послушни сте и тихи. Не сте агресивни и упорити. По-скоро отхвърлете съмненията и всичко непременно ще се получи!

До нови срещи, скъпи приятели! Споделете в социалните мрежи!

                                                  Източник:                                                                                         https://www.youtube.com/watch?v=wSw89ea4ZZQ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *