Външният вид води настроение, а то поражда събития.

външен вид

                      Здравейте, момичета!

Облеклото и външния вид-това е визитната картичка, на която има най-важната първа информация за нас.

Всички жени можем условно да разделим на няколко категории.

Първата категория.

Това са дамите, които се крият в дрехите сякаш в пашкул. Те са безлични и съвсем съзнателно си избират облекло, в което никой няма да ги забележи, познае или да се загледа. Светът ги плаши, мислят го за твърде опасен и се опитват да се скрият от него.

Втората категория.

Това са жени облечени семпло и с вкус. В тях се чувства породата. Може да са в панталони и обикновена блуза, но винаги се отделят от тълпата.

Трета категория.

Това са жените, от които не можем да откъснем поглед. Иска ти се да разгледаш всеки детайл от техния образ, всяка малка подробност.  Всяко тяхно движение, изражение на лицето, реакции- можем да ги наблюдаваме вечно. Те винаги са облечени с вкус. От първия миг разбираме, че пред нас стои личност.

Когато ходите облечени в едно и също, с едно и също червило или без него, има само една причина — просто не се интересувате сами от себе си.

Има още една категория, която носи послание: „Вижте ме! Аз вече не съм бедна. Имам нов статус.” Тук се набляга на думата вече.

Някъде в съзнанието е останал печат за бедността, когато не са имали какво да облекат. Такива жени избират нещо ярко, което се набива на очи. Цялата им същност крещи: „ Вече не съм бедна!” Те си имат много проблеми, които решават с помощта на парите си. Но въпреки, че парите са дошли, техните вътрешни проблеми никъде не са си отишли.

Как да решаваме проблемите?

Трябва да повишим оценката за себе си. Да променим първо отношението към себе си, а после към света около нас. Можете да бъдете много скъпо облечени, но с евтина душа.

Жените непрекъснато търсят нови образи и чувства. Такава е тяхната природа. Дрехите помагат на техния стремеж. Жените харесват да бъдат различни, да се променят.

Ако не искате мъжът Ви да Ви изневерява, просто сами се опитвайте често да бъдете различна. Ако не Ви е добре, направете го да бъде красиво. Когато стане красиво, ще стане по-добре. Когато стане добре, ще бъде на някого интересно.

Има жени, които не ги устройва емоционалния фон на живота. Те изпитват радост само когато пазаруват, въпреки че гардероба пращи по шевовете.

По магазините се ходи с определена цел – да измените емоционалното си състояние с новия образ, който добивате.

Важно е да не се бърка заместването на лошото настроение с помощта на покупките с търсене на нови състояния и настроения.

В последно време е много популярно да си правим селфи.

С помощта на тях младите момичета и не само те, публикуват в социалните мрежи своите снимки. Получават много „лайкове” и по този начин повишават своето самочувствие.

Има и други жени, които даже в напреднала възраст носят големи деколтета, лачени ботуши и прилепнали дрехи, които не им подхождат. Това се свързва с дефицит на внимание. Тези, така наречени вечни момичета, не могат да приемат своята възраст. Те не са получили достатъчно внимание и любов в детството си. Със своя вулгарен вид, те се стремят да привлекат вниманието на тези, които биха ги оценили като важни и интересни. Тези жени са много активни. Обичат празниците, ходят по нощните клубове и се явяват като възрастни хипер активни деца.

Някои жени обичат да ходят облечени сякаш са излезли за минутка да хвърлят боклука. Те така се отпускат след като се задомят, че на 30 години изглеждат на възрастни.

Срещат се и такива, които непрекъснато изпитват чувство на вина. Нищо не си купуват. Първо мислят за всички роднини, а после за себе си. В крайна сметка в тях нараства недоволство към тях, а не си правят сметка, че сам каквото си направиш, никой не може да ти го направи.

Мама винаги ми е казвала да не ходя като дрипла. Да уважавам първо себе си, за да ме уважават и другите.

Скъпи приятелки, помнете че вашето облекло и образ създават настроение, а чрез това настроение Вие създавате събитията във Вашия живот!

До нови срещи! Споделете в социалните мрежи, ако сте открили нещо интересно за себе си в моята статия.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *