Яж 9 неща и отслабни за Нова Година

9 храни

                          Здравейте , скъпи приятели!

Празниците вече нетърпеливо потропват със снежни пръсти по заскрежените стъкла на прозорците. Всеки момент Дядо Коледа ще отърси снега от червените си ботуши пред прага на украсените ни врати. Във въздуха ще се понесе звънливият му бодър смях, примесен с веселите звънчета на любимите ни елени, които нямат търпение да се понесат във вихъра на мразовитата и свещена нощ.

Но какво да правим ако ципът на любимата ни нова рокля не иска да се затвори?!

Ще ви разкрия девет страхотни вкусни храни, които ще Ви помогнат да избегнете проблема.

Всяка диета се свежда до една проста математика-Трябва да изгаряте повече калории, отколкото поемате в ежедневното меню!

Но ако пазите диета, това не означава, че трябва да се простите с всички вкусни храни!

Съществуват девет вида храни, които ускоряват обмяната на веществата, удължават чувството на ситост и по този страхотен начин Ви спасяват от „вълчия глад”.

  • Кренвирши и яйца.

Ако закуската е богата на белтъчини, ще избегнете закуските между отделните хранения.

Направено е изследване с млади дами с наднормено тегло. На закуска са консумирали 350 калории от говежди кренвирши и яйца.

Ефектът бил поразителен. Дамите са изпитвали по-малко желание да консумират мазни и сладки храни през целия ден, за разлика от тези, които са закусвали овесени ядки.

egg

  • Супа.

Започнете обеда със супа и за ваше голямо учудване, ще забележите колко по-малко друга храна ще пожелаете като количество. Няма значение дали е крем супа или друга. Важното е да има основа на бульон. Не добавяйте масло или сметана, защото ще Ви се залепят на ханша.

  • Грейпфрут.

Още не е научно доказано дали грейпфрута изгаря мазнините или удължава чувството на ситост. Последните изследвания са показали, че ако човек изяжда по половин плод преди основно ядене, за три месеца ще изгуби около 2 килограма без диета.

Преди да прибегнете към редовната му употреба, помислете какви лекарства употребявате редовно. Ако има такива, посъветвайте се с личния Ви лекар. Този вълшебен плод понякога пречи на извеждането на някои лекарства от организма и те се натрупват в черния дроб. Ако много обичате грейпфрут, консумирайте го 4 часа след приема на лекарствата.

0003208299XX-1920x1280

  • Фасул.

Богат на белтъчини и може да се приготви по много разнообразни начини. Освен това съществуват и много видове фасул. Така, че няма начин да не се спрете на някоя вкусна салата или да напълните керамичното гърне и да го затворите на слаб огън във фурната. Просто да си оближеш пръстите! Използвайте непременно подправки.

Фасулът съдържа растителни влакна, които бавно се преработват в храносмилателната система и по този начин казваме за дълго „довиждане” на чувството на глад.

fat2

  • Зеленчукови пюрета.

Изборът е огромен. При това може да добавите към зеленчуковото пюре и сирене, без да се страхувате, че ще надвишите калориите.

Такава комбинация може да ползвате с макарони. Изследванията са показали, че консумацията на зеленчуково пюре, намалява приема на калории до 350 единици.

  • Ябълки.

Зарежете соковете и нектарите! Отхапете една голяма хапка сладка сочна и свежа ябълка. Растителните влакна в този прекрасен плод ще засилят чувството Ви за ситост.

Освен това, дъвченето ще накара мозъка Ви да не мисли за друго близко хапване.

apple

  • Кисело млеко.

Изследванията в Харвард са разкрили, че киселото мляко е именно продуктът, който спомага за най-бързото сваляне на килограми.

От Вас се иска просто да намалите процента на масленост и да го консумирате без разни добавки.

  • Ядки.

Ако обичате да хапвате между основните хранения ядки, ще намалите неминуемо количеството на прием храна. Разнообразието е толкова огромно, че няма да ми стигне времето да ги изброявам.

Освен това, ще придадете сияние на нежната Ви кожа и блясък на развълнуваната Ви грива.

Не забравяйте, че всички ядки са високо калорични и затова не се увличайте с количеството. Една малка дамска шепа ядки е достатъчна за цял ден.

0002516754NN-1920x128

  • Черен шоколад.

Само не го смесвайте с млечния или с бонбоните пълни с коняк.

Няколко блокчета черен шоколад са достатъчни да повишат „прекрасното” Ви настроение. Чувството на щастие притъпява глада.

Учените са направили интересен опит. Разделили са жените на две групи. На едната са давали да хапват черен шоколад, а на другите млечен. Установили са, че групата която консумирала черен шоколад, намалила количеството на прием храна, в сравнение с втората група.

секс

До нови срещи, скъпи приятели! Весели празници и бъдете щастливи!

20161222_111350Днес украсих елхата и реших да споделя снимката с всички, които чакат Коледното вълшебство!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *